Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?

Dyskusje, wymiana opinii i doświadczeń na tematy związane z życiem kobiet kochających kobiety. Wsparcie dla potrzebujących.
Riverdale
początkująca foremka
początkująca foremka

Re: Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?

Post autor: Riverdale » 24 lut 2024, o 00:57

Jakbym miała wymienić np 3 celebrytki które mi się podobają to napewno wymieniona wcześniej przez chyba wszystkie przypadki 😜 Martyna Wojciechowska, jakoś tak działa na mnie jak ja widzę hahaha :cool: Miła Kunis i Dua Lipa :twisted: przy tej ostatniej radar mi daje znaki, ale nie jestem znawca, może to myślenie życzeniowe :wink:
taknietaknie
początkująca foremka
początkująca foremka

Post autor: taknietaknie » 18 maja 2024, o 21:55

Dużo osób nadal się boi wyoutowac. Jestem dość znana w internecie. I nawet znajomi o mnie nie wiedzą :cool: Tylko najbliższa rodzina. A to dlatego, że pochodzę z małej miejscowości, nietolerancyjnej i nie chce, żeby na rodzinę spadł hejt
Equus_caballus

Post autor: Equus_caballus » 7 sie 2024, o 11:11

Adela16 pisze:
26 sty 2021, o 10:18
chocoladee pisze:
5 gru 2017, o 20:14
hmm

panie bi
chylinska
kozidrak
kayah
hahaha mandaryna
bartosiewicz

les
magda pokora (ich troje)
przemyk

Serio Kozidrak?
Przepraszam za odgrzewanie tematu sprzed kilku lat, No cóż. :lol: Nie wiem, skąd autorka komentarza ma takie informacje i czy są one potwierdzone jakkolwiek, ale Kozidrak zawsze wyglądała mi na bi. Teksty kilku piosenek mogące zostać dość wieloznacznie odebrane, do tego fakt, że jest ally, uczestniczy w paradach równości. Nie umiem tego określić, ale do tego po prostu wydaje mi się, że ona faktycznie może nie być hetero.
MeinHerzBrennt

Post autor: MeinHerzBrennt » 7 wrz 2024, o 11:54

Mi się ostatnio podoba taka czarna z tiktoka , polka , ma dziewczynę. Chyba Maschines czy jakoś tak. Zajebiste ciasteczko , brałabym
ODPOWIEDZ