Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Re: Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Jakbym miała wymienić np 3 celebrytki które mi się podobają to napewno wymieniona wcześniej przez chyba wszystkie przypadki Martyna Wojciechowska, jakoś tak działa na mnie jak ja widzę hahaha Miła Kunis i Dua Lipa przy tej ostatniej radar mi daje znaki, ale nie jestem znawca, może to myślenie życzeniowe
-
- początkująca foremka
Dużo osób nadal się boi wyoutowac. Jestem dość znana w internecie. I nawet znajomi o mnie nie wiedzą Tylko najbliższa rodzina. A to dlatego, że pochodzę z małej miejscowości, nietolerancyjnej i nie chce, żeby na rodzinę spadł hejt
-
Przepraszam za odgrzewanie tematu sprzed kilku lat, No cóż. Nie wiem, skąd autorka komentarza ma takie informacje i czy są one potwierdzone jakkolwiek, ale Kozidrak zawsze wyglądała mi na bi. Teksty kilku piosenek mogące zostać dość wieloznacznie odebrane, do tego fakt, że jest ally, uczestniczy w paradach równości. Nie umiem tego określić, ale do tego po prostu wydaje mi się, że ona faktycznie może nie być hetero.Adela16 pisze: ↑26 sty 2021, o 10:18chocoladee pisze: ↑5 gru 2017, o 20:14hmm
panie bi
chylinska
kozidrak
kayah
hahaha mandaryna
bartosiewicz
les
magda pokora (ich troje)
przemyk
Serio Kozidrak?
-
Mi się ostatnio podoba taka czarna z tiktoka , polka , ma dziewczynę. Chyba Maschines czy jakoś tak. Zajebiste ciasteczko , brałabym