A jak jest z Wami?

Aleś dowalił do pieca, o mało kaflem nie dostałam, jak go rozsadziło. Więc ewidentnie było to niebezpieczne – jak Twój genialny wpis.ZBIGWLAD06 pisze:Na ogół <FACECI > są mili ; przyjemni otwarci ; można pogadać na różne tematy . Można <im> zaufać na każdym kroku . KOBIETY zwłaszcza les to są raczej zarozumiałe ; i najczęściej widzą tylko poza < kawałek swojego nosa>
ok, idę zapalić podwójnegoRilla pisze:Odbicie... Wyglada jakby to raczej Tobie lekko palma odbiłaNa ile ja widzę, to nie było w postach powyższej osoby nic obraźliwego, a tutaj jest zwyczajna odpowiedź na pytanie. Żeby było śmieszniej, nawet się z nią zgadzam w sporej części, bo też uważam mężczyzn za bardziej stabilnych i godnych zaufania, czy mnie też zjedziesz jak psa? Weź wyluzuj
Mili? Przyjemni? Otwarci? Można zaufać na każdym kroku? Co to ma być? Reklama płci? Kobiety zarozumiałe? Bo nie każda Cię chce? Ale przecież jesteś miły, przyjemny, otwarty, i można Ci ufać na każdym kroku to rzeczywiście idiotki że nie doceniają ...ZBIGWLAD06 pisze:Na ogół <FACECI > są mili ; przyjemni otwarci ; można pogadać na różne tematy . Można <im> zaufać na każdym kroku . KOBIETY zwłaszcza les to są raczej zarozumiałe ; i najczęściej widzą tylko poza < kawałek swojego nosa>
ZBIGWLAD06 pisze:Jako że jestem <FACETEM > to tylko w pewnym procencie zgodzę się z <taylorem> co do mojej płci <chodzi o mężczyzn> . Byłem kilka lat w związku z <KOBIETĄ> to też potrafiła pokazać na co ją stać - SZANOWNA PANI <taylor> . Tak więc i <PŁEĆ PIĘKNA > nie jest <święta>
ZBIGWLAD, nie jestem - szanowna pani... nie jestem pani ...ZBIGWLAD06 pisze:Jako że jestem <FACETEM > to tylko w pewnym procencie zgodzę się z <taylorem> co do mojej płci <chodzi o mężczyzn> . Byłem kilka lat w związku z <KOBIETĄ> to też potrafiła pokazać na co ją stać - SZANOWNA PANI <taylor> . Tak więc i <PŁEĆ PIĘKNA > nie jest <święta>
zawsze też możesz zgłosić posta, zamiast się oburzaćella_cotta pisze:a mnie ciekawi, dlaczego moderacja uważa, że post nijakiego "bonz" nie wymaga interwencji. Nosz kurcze, nie chodzi o to, żeby cenzurować forum, ale to jest na prawdę szambo i razi
w sumie, nie wpadłam na to...zosia24 pisze:zawsze też możesz zgłosić posta, zamiast się oburzać
Miałam podobne doświadczenia, też lubię trzymać z facetami. Tak mi teraz coś mruczy z tyłu głowy, że powód dla którego ograniczyłam kontakty z facetami to moja obecna. W sumie niedobrze...ella_cotta pisze:cofając się trochę, można znaleźć dokładniejsze wytlumaczenie: w dzieciństwie rzadko kiedy dziewczyny podzielały moje zainteresownia, a ja ich, wiec trzymałam sie z chłopcami, przez co ściągałam na siebie wielką (serio wielką) agresję ze strony swojej płci no i chyba ten stres mi pozostał
Nic nie mówiłem o tym że mężczyzni mordują swoje dzieci. Ale skoro wspominasz o tym to jest dość złożona sprawa. Musiałbyś chyba raczej być kobietą i wiedzieć jak to jest kiedy jesteś w ciąży i co się dzieje z tobą kiedy rodzisz dziecko. Czasem kobiety mają coś takiego jak depresja poporodowa gdzie otwarcie mówią że nienawidzą swojego dziecka. Ciąża i poród jest czasem dla kobiety zbyt trudnym przeżyciem. Może to jest także tak że nadal jest presja na kobietę związana z tym że musi wypełnić swoją biologiczną i społeczna rolę bycia matką. A nie każda kobieta czuje że tego chce. To bardzo delikatna sprawa i złożony problem psychologiczny.ZBIGWLAD06 pisze:A co powiesz PANIE TAYLOR - niejednokrotnie były w radiu i telewizji informacje jak KOBIETY - MATKI mordowały swoje potomstwo < czy > Dlaczego PAN tej kwestii nie podniosłeś . A u facetów zauważyłeś
Co to za nowomoda na tym forum PANIE < ZBIGWLAD06 > ?! (rany z tą formą wypowiedzi i tymi dużymi literami – zacznie mi się to śnić po nocach!)ZBIGWLAD06 pisze:PANIE < TAYLOR >
PANIE < ZBIGWLAD06 > chcesz tutaj wyżyć się na babach? I to jest Twój główny cel? Dyskusje męsko- żeńskie na forum dla lesbijek, czy biseksualistek?dałem tylko przykłady z < życia> jakie też mogą być KOBIETY zwyrodniałe . Tak jak napisał PAN że MĘŻCZYZNI - biją ; gwałcą itp ; itd .