Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Re: Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Jakbym miała wymienić np 3 celebrytki które mi się podobają to napewno wymieniona wcześniej przez chyba wszystkie przypadki
Martyna Wojciechowska, jakoś tak działa na mnie jak ja widzę hahaha
Miła Kunis i Dua Lipa
przy tej ostatniej radar mi daje znaki, ale nie jestem znawca, może to myślenie życzeniowe 
-
taknietaknie
- początkująca foremka

Dużo osób nadal się boi wyoutowac. Jestem dość znana w internecie. I nawet znajomi o mnie nie wiedzą
Tylko najbliższa rodzina. A to dlatego, że pochodzę z małej miejscowości, nietolerancyjnej i nie chce, żeby na rodzinę spadł hejt
-
Equus_caballus
Przepraszam za odgrzewanie tematu sprzed kilku lat, No cóż.Adela16 pisze: ↑26 sty 2021, o 10:18chocoladee pisze: ↑5 gru 2017, o 20:14hmm
panie bi
chylinska
kozidrak
kayah
hahaha mandaryna
bartosiewicz
les
magda pokora (ich troje)
przemyk
Serio Kozidrak?
-
MeinHerzBrennt
- początkująca foremka

Mi się ostatnio podoba taka czarna z tiktoka , polka , ma dziewczynę. Chyba Maschines czy jakoś tak. Zajebiste ciasteczko , brałabym
-
123DreamBig
- rozgadana foremka

Co myślicie o tych wszystkich artykułach w których sugeruje się że Iga i Daria są parą? Nie mówiąc już o komentarzach internautówacbc pisze: ↑19 gru 2020, o 09:33Ja miałam tak samo ale zostałam trochę ostudzona w tych zapędach. Zwróciłam uwagę na dość zażyłą wieź z nią i panią psycholog. Kiedyś widziałam jakiś wywiad z Iga i padło pytanie "gdzie widzisz się za pate lat" powiedziała że z rodziną w jakimś domku. Ale z drugiej strony co powiesz komuś obcemu i na cały kraj? Zatem albo dobrze się ukrywa albo Daria to taka druga matka i przyjaciółka. Nie zauważyłam takiej zażyłości między nią a chłopakami ze sztabu szkoleniowego jaka jest między nimi. Na każdym zdjęciu stoją obok siebie i zazwyczaj to Daria robi jej jakieś zdjecia. Podobno pani psycholog ma męża ale nie mogę się dokopac do żadnych zdj z nim..
Myślę, że to prawda widząc po zachowaniu i zdjęciach jako wierna kibicka Igi. Nie chcą się ukazywać123DreamBig pisze: ↑4 kwie 2025, o 22:59Co myślicie o tych wszystkich artykułach w których sugeruje się że Iga i Daria są parą? Nie mówiąc już o komentarzach internautówacbc pisze: ↑19 gru 2020, o 09:33Ja miałam tak samo ale zostałam trochę ostudzona w tych zapędach. Zwróciłam uwagę na dość zażyłą wieź z nią i panią psycholog. Kiedyś widziałam jakiś wywiad z Iga i padło pytanie "gdzie widzisz się za pate lat" powiedziała że z rodziną w jakimś domku. Ale z drugiej strony co powiesz komuś obcemu i na cały kraj? Zatem albo dobrze się ukrywa albo Daria to taka druga matka i przyjaciółka. Nie zauważyłam takiej zażyłości między nią a chłopakami ze sztabu szkoleniowego jaka jest między nimi. Na każdym zdjęciu stoją obok siebie i zazwyczaj to Daria robi jej jakieś zdjecia. Podobno pani psycholog ma męża ale nie mogę się dokopac do żadnych zdj z nim..
Widać, że jest między nimi dobry vibe i fajna byłaby z nich para. Czasami mam wrażenie, że ze sobą flirtują, ale myślę, że Daria jako profesjonalistka wie, gdzie jest granica i że nie powinna sobie pozwolić na więcej...123DreamBig pisze: ↑4 kwie 2025, o 22:59Co myślicie o tych wszystkich artykułach w których sugeruje się że Iga i Daria są parą? Nie mówiąc już o komentarzach internautów
-
Daenerys24
Żona Holowni wydaje mi się być z branży. Właśnie przeczytałam ostatnie wiadomości odnośnie niechęci do ujawniania się i znów przyszła mi na myśl. Może zupelnie nie mam racji ale ta praca w wojsku... Faceta wybrała dość "kobiecego" jeszcxe z jakimś zakonem w przeszłości..
-
123DreamBig
- rozgadana foremka

u łaaa ale grubo pojechałaś. ale w sumie mi Szymek zawsze podpadał pod geja więc who knowsDaenerys24 pisze: ↑7 maja 2025, o 13:09Żona Holowni wydaje mi się być z branży. Właśnie przeczytałam ostatnie wiadomości odnośnie niechęci do ujawniania się i znów przyszła mi na myśl. Może zupelnie nie mam racji ale ta praca w wojsku... Faceta wybrała dość "kobiecego" jeszcxe z jakimś zakonem w przeszłości..
-
Daenerys24
Dzis moje internety podsunęły mi artykuł o Holowni, że jego poprzednia partnerka wzięła ślub z kobietą (chyba w USA) po kilku miesiącach po zerwaniu z nim. Taka ciekawostka;)123DreamBig pisze: ↑7 maja 2025, o 20:22
u łaaa ale grubo pojechałaś. ale w sumie mi Szymek zawsze podpadał pod geja więc who knowsa swoją drogą to fajną ma babka profesję. Za mundurem panny sznurem
![]()
-
123DreamBig
- rozgadana foremka

Masz rację. Czytałam o tym jakiś czas temuDaenerys24 pisze: ↑14 maja 2025, o 21:19Dzis moje internety podsunęły mi artykuł o Holowni, że jego poprzednia partnerka wzięła ślub z kobietą (chyba w USA) po kilku miesiącach po zerwaniu z nim. Taka ciekawostka;)123DreamBig pisze: ↑7 maja 2025, o 20:22
u łaaa ale grubo pojechałaś. ale w sumie mi Szymek zawsze podpadał pod geja więc who knowsa swoją drogą to fajną ma babka profesję. Za mundurem panny sznurem
![]()