Hej, ciekawi mnie czym zajmujecie sobie czas kiedy macie go zbyt dużo. Ja aktualnie nie pracuje, zaczynam pracę dopiero od 13 sierpnia. Jestem w związku, ale moja partnerka tak jak ja pracuje w gastro po 13 godzin dziennie więc przeważnie wraca do domu koło 23. Jak mamy wspólny dzień razem to mija on tak szybko, że nawet nie jestem w stanie się tym nacieszyć. Jestem od tygodnia w domu i dostaje do głowy, ile można przeczytać książek, obejrzeć filmów i seriali, jest tak gorąco, że bieganie średnio sprawia przyjemność, na siłowni 30 stopni

, wszyscy moi znajomi z poprzednich "żyć" czyli prac, studiów się powynosili z miasta, a z ostatniej hm jak to zwykle bywa po prostu żyją dalej swoim życiem w pracy.
Nie cierpię czuć się samotnie, a tak właśnie od pewnego czasu się czuje. Nie za bardzo wiem gdzie poznać nowych znajomych, bo większość to wiadomo, że przez pracę, a i z tym to trzeba trafić. Nie czuje się chyba źle sama ze sobą tylko jakoś tak pusto wokół. Może to przez to, że dobijam do 30

. No bądź co bądź może macie jakieś genialne pomysły co ze sobą zrobić.