Jakie są Twoje dylematy?
Powitalnia IV - tu witaja sie i przedstawiaja nowe foremki
-
- foremka dyskutantka
Re: Powitalnia IV - tu witaja sie i przedstawiaja nowe foremki
Cześć!
Jestem Lydius.
Kobieta. Działkowiczka ROD. Miłośnik zwierząt i roślin doniczkowych. Matka kotów. Introwertyk. Człowiek pisma. Dobry człowiek. Żyjąca w związku z mężczyzną chyba AS-ka, która zawsze się fascynowała kobietami.
Byłam już tu kiedyś, ale chyba 10 lat wstecz, więc nie kopałam za starym nickiem, czy mailem, bo ich nie pamiętam.
Szukam swojego plemienia.
Jestem Lydius.
Kobieta. Działkowiczka ROD. Miłośnik zwierząt i roślin doniczkowych. Matka kotów. Introwertyk. Człowiek pisma. Dobry człowiek. Żyjąca w związku z mężczyzną chyba AS-ka, która zawsze się fascynowała kobietami.
Byłam już tu kiedyś, ale chyba 10 lat wstecz, więc nie kopałam za starym nickiem, czy mailem, bo ich nie pamiętam.
Szukam swojego plemienia.

A najgorsze jest w tym wszystkim to ,że raczej poza strefę wyobrażeń itp ,nie wyjdzie (przynajmniej na razie ). Myślę o niej cały czas ,widzę ja tam gdzie jej nie ma ,zaczęłam zwracac uwagę ,że faceci mogą nie istnieć dla mnie teraz. Parę tygodni temu jak na mnie spojrzała to myślałam że zemdleje

Zaczęłam analizować całe swoje życie ,dzieciństwo ,i doszło do mnie wiele rzeczy na które nie zwracałam uwagi wcześniej ,a z perspektywy czasu patrząc są oczywiste . Jako dziecko nie lubiłam zabaw dziewczęcych ,sukienek nie nosiłam ,a w wieku 7 czy 8 lat ,z mamą u fryzjera byłam ( mama poszła zapalić ) i powiedziała fryzjerce ,żeby ta mi włosy podcięła ,jak już wyszła ,to ja usiadłam na fotel i fryzjerka się pyta co ja chcę z tymi włosami ,a ja do niej że na łyso

Hej, witam się serdecznie. Żyje sobie w związku z kobietą i dobrze mi z tym. Mam czasem potrzebę kontaktu z innymi kobietami, które też tak mają, a mam ich nie za dużo wokół siebie. Czas pokaże czy będzie ciekawie ☺
Hejka wszystkim. Bardzo miło jest mi do was dołączyć na tym forum.
-
Hej! Ciekawi mnie to forum