Dziękuję wszystkim, a zwłaszcza @gimmeeverything, bo jej posty to szczere złoto i czysta radość dla wszystkich spaczonych umysłów, chociaż podejrzewam, że w realu, to bez kija lepiej się do nie zbliżać

FrejaDraco pisze: ↑31 mar 2023, o 14:09Kiedyś się tu witałam, a teraz w ramach reform życiowych i minimalizowania marnotrawienia czasu się pożegnam i wypiszę.
Dziękuję wszystkim, a zwłaszcza @gimmeeverything, bo jej posty to szczere złoto i czysta radość dla wszystkich spaczonych umysłów, chociaż podejrzewam, że w realu, to bez kija lepiej się do nie zbliżać![]()
A co Ci się tutaj nie podoba?gimmeeverything pisze: ↑29 kwie 2023, o 18:44też bywam tu ostatnio sporadycznie, a Twoje odejście tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że coraz mniej chce mi się tu czytać i jeszcze mniej chce mi się tu pisać.
emotki.UwielbiamWiosne pisze: ↑29 kwie 2023, o 18:53A co Ci się tutaj nie podoba?gimmeeverything pisze: ↑29 kwie 2023, o 18:44też bywam tu ostatnio sporadycznie, a Twoje odejście tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że coraz mniej chce mi się tu czytać i jeszcze mniej chce mi się tu pisać.![]()
czesc rainwolf, tak ladnie napisanerainwolf pisze: ↑25 cze 2023, o 20:07Hej wszystkim![]()
Jestem tu zwykle cichym przelotem. Uwielbiam słowa, ich grę i ładunek, jaki potrafią nieść. A czasem nawet lubię czytać niektóre z Was. Nie ma nic bardziej atrakcyjnego niż czyjaś głowa. W tym roku minie trzynaście lat jak tu zerkam. Tym razem dla odmiany postanowiłam się przywitać.
czesc Mia, fajnie, ze jestesMiaDomi pisze: ↑26 maja 2023, o 07:26Hej, mam na imię Mia i mam 28 lat. Czytam forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto. Jestem transpłciową dziewczyną i nie wiem czy mnie tu zaakceptujecie patrząc po niektórych wpisach, ale jeśli tak by się stało byłabym bardzo szczęśliwa.