Powitalnia IV - tu witaja sie i przedstawiaja nowe foremki
- FrejaDraco
- początkująca foremka
Re: Powitalnia IV - tu witaja sie i przedstawiaja nowe foremki
Kiedyś się tu witałam, a teraz w ramach reform życiowych i minimalizowania marnotrawienia czasu się pożegnam i wypiszę.
Dziękuję wszystkim, a zwłaszcza @gimmeeverything, bo jej posty to szczere złoto i czysta radość dla wszystkich spaczonych umysłów, chociaż podejrzewam, że w realu, to bez kija lepiej się do nie zbliżać
Dziękuję wszystkim, a zwłaszcza @gimmeeverything, bo jej posty to szczere złoto i czysta radość dla wszystkich spaczonych umysłów, chociaż podejrzewam, że w realu, to bez kija lepiej się do nie zbliżać
- gimmeeverything
- super forma
niektórym nawet maczeta nie pomagaFrejaDraco pisze: ↑31 mar 2023, o 14:09Kiedyś się tu witałam, a teraz w ramach reform życiowych i minimalizowania marnotrawienia czasu się pożegnam i wypiszę.
też bywam tu ostatnio sporadycznie, a Twoje odejście tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że coraz mniej chce mi się tu czytać i jeszcze mniej chce mi się tu pisać.
samego dobrego, Draco
...i nawet jak upadnę, to wstanę - a wtedy TY masz przejebane
-
- początkująca foremka
A co Ci się tutaj nie podoba?gimmeeverything pisze: ↑29 kwie 2023, o 18:44też bywam tu ostatnio sporadycznie, a Twoje odejście tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że coraz mniej chce mi się tu czytać i jeszcze mniej chce mi się tu pisać.
- gimmeeverything
- super forma
emotki.UwielbiamWiosne pisze: ↑29 kwie 2023, o 18:53A co Ci się tutaj nie podoba?gimmeeverything pisze: ↑29 kwie 2023, o 18:44też bywam tu ostatnio sporadycznie, a Twoje odejście tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że coraz mniej chce mi się tu czytać i jeszcze mniej chce mi się tu pisać.
-
- początkująca foremka
Oczywiście ta emotka " " się nie liczy?
- gimmeeverything
- super forma
rogate mogą być
-
Cześć, to moja pierwsza przygoda z tym forum.
Mam na imię Beata, mam 27 lat i jestem z okolic Wrocławia. Chciałabym tu poznać przyjaciółkę, może kogoś więcej, ale nic na siłę
Mam na imię Beata, mam 27 lat i jestem z okolic Wrocławia. Chciałabym tu poznać przyjaciółkę, może kogoś więcej, ale nic na siłę
-
Cześć wszystkim. Mam na imię Karolina, 29 lat z ok Chojnic bądź Starogardu. Generalnie bory. Nie liczę na to, że poznam tu miłość życia, ale może miło spędzę czas na forum. Jestem normalną osobą, bez dziwnych przyzwyczajeń, z normalnymi pasjami, dbam o siebie mam dobrą pracę, wychowałam się w latać 90tych wiec nie dogadam się z pokoleniem "xd". Pozdrawiam gorąco:)
Hej, mam na imię Mia i mam 28 lat. Czytam forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto. Jestem transpłciową dziewczyną i nie wiem czy mnie tu zaakceptujecie patrząc po niektórych wpisach, ale jeśli tak by się stało byłabym bardzo szczęśliwa.
- ramion_janion
- początkująca foremka
Hej wszystkim
Jestem tu zwykle cichym przelotem. Uwielbiam słowa, ich grę i ładunek, jaki potrafią nieść. A czasem nawet lubię czytać niektóre z Was. Nie ma nic bardziej atrakcyjnego niż czyjaś głowa. W tym roku minie trzynaście lat jak tu zerkam. Tym razem dla odmiany postanowiłam się przywitać.
Jestem tu zwykle cichym przelotem. Uwielbiam słowa, ich grę i ładunek, jaki potrafią nieść. A czasem nawet lubię czytać niektóre z Was. Nie ma nic bardziej atrakcyjnego niż czyjaś głowa. W tym roku minie trzynaście lat jak tu zerkam. Tym razem dla odmiany postanowiłam się przywitać.
czesc rainwolf, tak ladnie napisane Ja czasem lubie pomilczec, co kto woli i w jakich dawkach. Poklocic sie, pomilczec, podyskutowac. Wszystko faktycznie zaczyna sie w glowie, niekoniecznie cudzejrainwolf pisze: ↑25 cze 2023, o 20:07Hej wszystkim
czesc Mia, fajnie, ze jestesMiaDomi pisze: ↑26 maja 2023, o 07:26Hej, mam na imię Mia i mam 28 lat. Czytam forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto. Jestem transpłciową dziewczyną i nie wiem czy mnie tu zaakceptujecie patrząc po niektórych wpisach, ale jeśli tak by się stało byłabym bardzo szczęśliwa.
Cześć, jestem Paulina. 38 lat. Myślę że bi. Z gwałtem z dawnych lat w bagażu. Teraz odkrywam pierwszy raz swoje ciało. Interesuje mnie ale i przeraża. Jest to dość ciekawa droga
Cześć. Napisałem wątek, ale mi usunęli. Nie wiem dlaczego. Czy istnieje szans przesłania kopii na priv?
Witam Wszystkich
Witajcie
Zawsze ciężko na początku coś powiedzieć o sobie. Mam na imię Agata, mam 18 lat, jutro zaczynam 4 klasę w LO i matura. Mam nadzieję że poznam tu swoje bratnie dusze
Zawsze ciężko na początku coś powiedzieć o sobie. Mam na imię Agata, mam 18 lat, jutro zaczynam 4 klasę w LO i matura. Mam nadzieję że poznam tu swoje bratnie dusze
Cześć Paulina 28 lat okolice Wrocławia
-
Witam !mam na imię Helena ,jestem na emeryturze -chętnie poznam osoby w moim wieku.
-
Dzień dobry!
Temat powitalny pierwszy od góry, no to się witam
Mam lat 30+, pochodzę z krainy OZ i mitologii (piszę o pochodzeniu nicku ). A w realu - nie mam się czym tak naprawdę pochwalić. W kategoriach osiągnięcia mogę rozpatrywać to, że jeszcze nikomu nie zrobiłam poważnej krzywdy... Może to na poważnie , a może czarny humor ? To się okaże.
Mam nadzieję na fajne dyskusje, na wszelkie tematy. Ostatnio mam więcej "wolnego czasu", niż bym chciała
Temat powitalny pierwszy od góry, no to się witam
Mam lat 30+, pochodzę z krainy OZ i mitologii (piszę o pochodzeniu nicku ). A w realu - nie mam się czym tak naprawdę pochwalić. W kategoriach osiągnięcia mogę rozpatrywać to, że jeszcze nikomu nie zrobiłam poważnej krzywdy... Może to na poważnie , a może czarny humor ? To się okaże.
Mam nadzieję na fajne dyskusje, na wszelkie tematy. Ostatnio mam więcej "wolnego czasu", niż bym chciała
-
Cześć, tu Patrycja lvl 24!
Szukam miejsca na pogaduszki. I takiego, gdzie można się wyzewnętrznić na każdy temat. Jakoś nie umiem rozmawiać z ludźmi - liczyły się przede wszystkim cyferki (oceny, opłacone rachunki), a skoro nie było problemów (ciąży, pijaństwa, narkotyków, bójek), to jakoś nikt nie poświęcał mi i moim kłopotom z nawiązywaniem relacji z rówieśnikami wiele uwagi.
Ot, outsiderka
Szukam miejsca na pogaduszki. I takiego, gdzie można się wyzewnętrznić na każdy temat. Jakoś nie umiem rozmawiać z ludźmi - liczyły się przede wszystkim cyferki (oceny, opłacone rachunki), a skoro nie było problemów (ciąży, pijaństwa, narkotyków, bójek), to jakoś nikt nie poświęcał mi i moim kłopotom z nawiązywaniem relacji z rówieśnikami wiele uwagi.
Ot, outsiderka
-
Hej jestem Monia.Mam nadzieję że odnajdę tutaj tą prawdziwą siebie. Pozdrawiam.
Cześć, tu Miriam. Jak lubisz poezję miłosną to zapraszam na mojego bloga Pozdrawiam
Witam,
Nie za bardzo wierzę w cud że poznam tu bratnią duszę ale coś mi mówi żeby tu być.
Nie za bardzo wierzę w cud że poznam tu bratnią duszę ale coś mi mówi żeby tu być.