Jakie są Twoje dylematy?
Powitalnia IV - tu witaja sie i przedstawiaja nowe foremki
-
- foremka dyskutantka
Re: Powitalnia IV - tu witaja sie i przedstawiaja nowe foremki
Cześć!
Jestem Lydius.
Kobieta. Działkowiczka ROD. Miłośnik zwierząt i roślin doniczkowych. Matka kotów. Introwertyk. Człowiek pisma. Dobry człowiek. Żyjąca w związku z mężczyzną chyba AS-ka, która zawsze się fascynowała kobietami.
Byłam już tu kiedyś, ale chyba 10 lat wstecz, więc nie kopałam za starym nickiem, czy mailem, bo ich nie pamiętam.
Szukam swojego plemienia.
Jestem Lydius.
Kobieta. Działkowiczka ROD. Miłośnik zwierząt i roślin doniczkowych. Matka kotów. Introwertyk. Człowiek pisma. Dobry człowiek. Żyjąca w związku z mężczyzną chyba AS-ka, która zawsze się fascynowała kobietami.
Byłam już tu kiedyś, ale chyba 10 lat wstecz, więc nie kopałam za starym nickiem, czy mailem, bo ich nie pamiętam.
Szukam swojego plemienia.

A najgorsze jest w tym wszystkim to ,że raczej poza strefę wyobrażeń itp ,nie wyjdzie (przynajmniej na razie ). Myślę o niej cały czas ,widzę ja tam gdzie jej nie ma ,zaczęłam zwracac uwagę ,że faceci mogą nie istnieć dla mnie teraz. Parę tygodni temu jak na mnie spojrzała to myślałam że zemdleje

Zaczęłam analizować całe swoje życie ,dzieciństwo ,i doszło do mnie wiele rzeczy na które nie zwracałam uwagi wcześniej ,a z perspektywy czasu patrząc są oczywiste . Jako dziecko nie lubiłam zabaw dziewczęcych ,sukienek nie nosiłam ,a w wieku 7 czy 8 lat ,z mamą u fryzjera byłam ( mama poszła zapalić ) i powiedziała fryzjerce ,żeby ta mi włosy podcięła ,jak już wyszła ,to ja usiadłam na fotel i fryzjerka się pyta co ja chcę z tymi włosami ,a ja do niej że na łyso

Hej, witam się serdecznie. Żyje sobie w związku z kobietą i dobrze mi z tym. Mam czasem potrzebę kontaktu z innymi kobietami, które też tak mają, a mam ich nie za dużo wokół siebie. Czas pokaże czy będzie ciekawie ☺
Hejka wszystkim. Bardzo miło jest mi do was dołączyć na tym forum.
-
Hej! Ciekawi mnie to forum 

Cześć wszystkim, chciałabym tu kogoś poznać 
Z kobietami tak już jest.Przyciagają uwagęVintageGirl pisze: ↑1 lis 2017, o 12:55HejJestem z Krakowa i mam 36 lat . Nie wiem czy jestem lesbijką czy biseksualna , ale postanowiłam założyć tu konto .
Nie potrafię się określić , choć nie ukrywam podniecają mnie kobiety![]()
Pozdrawiam Was i liczę na miłe pogawędki
Hej, ciekawość zaspokojona?

-
Nie ma za co, zastanawiam się czy ktoś tu zagląda regularnie czy też wieje pustkami. Zresztą sama odpowiadam dzień po, co jest dziwne w czasach fbnewpoisonn pisze: ↑20 lip 2022, o 07:24Nie wiem, ale dzięki za zainteresowanie:)
-
Tak, jak widać zaglądamy...AS89 pisze: ↑21 lip 2022, o 17:26Nie ma za co, zastanawiam się czy ktoś tu zagląda regularnie czy też wieje pustkami. Zresztą sama odpowiadam dzień po, co jest dziwne w czasach fb![]()
-
Witam na forum i pozdrawiam koleżanki 

-
witajcie!
jestem z okolic Szczecina,lat 33.
chcialabym poszerzyc grono znajomych.
isztar
jestem z okolic Szczecina,lat 33.
chcialabym poszerzyc grono znajomych.
isztar
Czesc. Jestem z Podkarpacia. Pozdrawiam wszystkich użytkowników 
-
Witam!! Mam na imię Patrycja mam 32 lata 

Cześć. Jestem nowa. Mam 33 lata i mieszkam w Dąbrowie Górniczej.
-
Dzień dobry, witam Was
jestem Asia, mam 32 lata. Mieszkam w Warszawie i szukam kogoś, kto pójdzie ze mną do Zdrofitu
Może być dzisiaj, i tak namarnowałam dużo czasu do tej pory. Pozdrawiam 

-
- początkująca foremka
Witam,
Mam na imię Magdalena, 40+ i mieszkam w Krakowie
Kocham ludzi i psy.
Jestem na portalu od Grudnia 2022 i w końcu ogarnęłam, że kultura wymaga, aby się przedstawić.
Zatem dzień dobry wszystkim wszem i wobec.
Od niedawna zaczęłam podroz w głąb, w poszukiwaniu siebie na nowo. To jak same wiecie pewien proces. Jestem tutaj, aby czegoś się nauczyć o sobie poznając inne osoby, aby po prostu porozmawiać o wszystkim i o niczym....
Pozdrawiam
Magdalena
Mam na imię Magdalena, 40+ i mieszkam w Krakowie

Jestem na portalu od Grudnia 2022 i w końcu ogarnęłam, że kultura wymaga, aby się przedstawić.

Od niedawna zaczęłam podroz w głąb, w poszukiwaniu siebie na nowo. To jak same wiecie pewien proces. Jestem tutaj, aby czegoś się nauczyć o sobie poznając inne osoby, aby po prostu porozmawiać o wszystkim i o niczym....
Pozdrawiam
Magdalena
Cześć Wam, jestem tu nowa, trochę zagubiona, mam nadzieję spotkać miłe, bratnie dusze, może za jakiś czas... Jestem w trochę trudnym momencie życia, ciężka choroba mojej Mamy, odkrywanie w sobie niekiedy trudnych tematów, a z drugiej strony jeszcze radość życia, młodość, choć licznik wskazuje prawie 50...U mnie na Brackiej pada deszcz, a serce nosi się w butonierce
Cześć Magda, no to obie jesteśmy z Krakowa, miło Cię tu zobaczyć, dziś pięknie świeci słońce w naszym mieścieMagdalena82 pisze: ↑24 sty 2023, o 21:33Witam,
Mam na imię Magdalena, 40+ i mieszkam w KrakowieKocham ludzi i psy.
Jestem na portalu od Grudnia 2022 i w końcu ogarnęłam, że kultura wymaga, aby się przedstawić.Zatem dzień dobry wszystkim wszem i wobec.
Pozdrawiam
Magdalena
A jeszcze kocham psiaki, zawsze były obecne w moim życiu, trzymaj się ciepłoollia pisze: ↑10 lut 2023, o 08:04Cześć Magda, no to obie jesteśmy z Krakowa, miło Cię tu zobaczyć, dziś pięknie świeci słońce w naszym mieścieMagdalena82 pisze: ↑24 sty 2023, o 21:33Witam,
Mam na imię Magdalena, 40+ i mieszkam w KrakowieKocham ludzi i psy.
Jestem na portalu od Grudnia 2022 i w końcu ogarnęłam, że kultura wymaga, aby się przedstawić.Zatem dzień dobry wszystkim wszem i wobec.
Pozdrawiam
MagdalenaPozdrawiam Cię serdecznie ollia
-
- początkująca foremka
Witaj Ola, ciepło w ten mroźny dzień po "krakosku" z kawą i uśmiechem.ollia pisze: ↑10 lut 2023, o 08:01Cześć Wam, jestem tu nowa, trochę zagubiona, mam nadzieję spotkać miłe, bratnie dusze, może za jakiś czas... Jestem w trochę trudnym momencie życia, ciężka choroba mojej Mamy, odkrywanie w sobie niekiedy trudnych tematów, a z drugiej strony jeszcze radość życia, młodość, choć licznik wskazuje prawie 50...U mnie na Brackiej pada deszcz, a serce nosi się w butonierce![]()
Pozdrawiam serdecznie
Magdalena
Witaj Magdaleno, witaj po krakosku, miło Cię tu zobaczyć, troszkę inaczej mam na imię, ale może za jakiś czas uchylę rąbka tajemnicy... Ale dziś świeci cudownie słońce, fajnie, że się odezwałaś
Też teraz zobaczyłam ten wątek, więc - jestem tu od niedawna, dzień dobry! Również piszę z Krakowa 

Cześć Safaela, miło Cię powitać z Krakowa
Pozdrawiam Cię serdecznie 
Cześć, też załączam pozdrowienia 

Miło mi Safaelo