Nie jestem nową foremką, uznałam jednak że po tylu latach wypada się na nowo przywitać (podejrzewam że na forum starszych bywalczyń jest niewiele, a nawet i one mnie nie pamiętają

cześćKaitlynn pisze: ↑20 paź 2021, o 12:51Cześć, nazywam się Kasia. Transseksualna kobieta, jeszcze przed 30, ale już niestety po 20. Na co dzień odczuwam samotność, zdarza mi się płakać w nocy, w życiu niespełniona miłość. Staram się znaleźć jakieś miejsce gdzie można porozmawiać z ludźmi, może kogoś poznać do rozmów. Co z tego wyjdzie, nie wiem.
Co to jest TELEGRAM?Viki96 pisze: ↑30 lis 2021, o 11:05Hejka![]()
Wracam tutaj po długiej przerwie, konto założone w 2017 ale przerwa nakazuje mi powitać się z Wami jeszcze raz![]()
Mam nadzieje że poznam tutaj fajną kobietę...bo chyba są tutaj takie, prawda?![]()
Miłego dnia
Buziaczki
Ps. W razie chęci zapoznania się lepiej to mój TELEGRAM : @VikiFit96
Czesc chętnie porozmawiam o skomplikowanych relacjach damsko damskich i na każdy inny tematLaFleur pisze: ↑29 gru 2021, o 22:11Czesc, zarejestrowałam się kilka miesięcy temu, wczoraj napisałam pierwszy post. Dziś dalej przeglądam forum i natknęłam się na powitalnię.. Zatem witamcieszę się, że jesteście
czytam posty w różnych tematach i odnajduję tu dużo pomocnych wypowiedzi. Jest tu jakaś chętna na rozmowę o skomplikowanych damsko-damskich miłościach? Piszcie śmiało
A.
niech będzie powalony
O co kaman z tymi foremkami![]()
![]()
Dzieki ze mnie oświeciłaśgimmeeverything pisze: ↑30 mar 2022, o 22:43niech będzie powalony![]()
![]()
O co kaman z tymi foremkami![]()
![]()
w foremkach tkwią zazwyczaj przepyszne babeczki![]()