Witam Was wszystkie kobietki, a witam i pozdrawiam z lubelskiego

Wracaj do Nas ...przyjmiemy z otwartymi ramionamiAlisa1984 pisze:Witam wszystkich mam 32l. Mieszkam zagranica od kilkunastu lat i tęsknię za wami dziewczyny
Hej...Witamyincendia pisze:dzień dobry
gorzkosc pisze:Cześć
Mam 23 lata, chociaż gdy się przedstawiam, mówię 19, bo... nie przyzwyczaiłam się do tak poważnego, dorosłego wieku.
Wewnętrznie mam 16 i chowam głowę w poduszkę, gdy coś mnie przeraża.
Rysuję, piszę książkę, interesuję się trochę psychologią, trochę japońską modą, trochę dietetyką.
Jestem ponoć specyficzna, łatwo się peszę, ze stresu mówię dużo i bez sensu (strach przed byciem nieśmiałą)
Poza tym widzę bezsens wokół siebie, jestem straszną idealistką, nienawidzę sztucznych uczuć, pseudo-związków, erotycznego spojrzenia na miłość (chodzi o ten kult cielesności, w którym uczucia spychane są na drugi plan, a miłość wmówiona przez zwykły popęd seksualny)
Nigdy nie byłam zakochana, nigdy nie byłam w związku
Jestem bardzo emocjonalna - miłość jest dla mnie uczuciem zbyt mocnym, by mówić o nim na trzecim spotkaniu. Podobnie silna jest nienawiść - wspólne hejtowanie głupoty, głupich zachowań czy konkretnych wspólnych przypadków łączyLubię pomarudzić; na wszystko - na tematy wielkie i długie jak rzeka, czy na przyziemne błahostki w stylu "ech, dlaczego wszędzie podają przesolony barszcz?"
Nie lubię mięsa. Nie lubię facetów, ich wyglądu i cech charakteru (no nie mówię, że każdy taki jest, ale... nie lubię , a już w ogóle nie wyobrażam sobie z żadnym z nich związku) Z przykrością muszę również się przyznać, ze mam uprzedzenie do osób biseksualnych.
Kocham zwierzęta, często się wzruszam.
I chyba tyle... i tak wątpię, że ktoś to przeczyta
W takim razie co sprowadza ba nasze forum - forum dla lesbijek/bi?MajaUmi pisze:Witam serdecznie wprost z Lubuskiego34 latka, zamężna - póki co, w miarę szczęśliwie
. W oczekiwaniu na pierwszą malunię