Pytanie techniczne.
Pytanie techniczne.
Mam złą godzinę w postach dodawanych na forum, o godzinę do przodu. Teraz jest w czasie rzeczywistym 18.34 a przy dodanej wiadomości będzie 19.34. Nie wiem jak to ustawić prawidłowo?
..życie jest wierzchowcem, który nie znosi tchórzliwego jeźdźca
Re: Pytanie techniczne.
Ja widzę pod tym postem 18:35 

"On saura que les enfants sont les gardiens de l’âme
Et qu’il y a des reines autant qu’il y a de femmes"
Et qu’il y a des reines autant qu’il y a de femmes"
Hmmmmmm a ja pod własnym postem widzę godzinę później, to może to u mnie coś nie tak jest w komputerze? Chociaż na pasku zadań mam dobrą godzinę.
o proszę:
Pytanie techniczne.
Postprzez Alpha » 13 mar 2015 19:35
Mam złą godzinę w postach dodawanych na forum, o godzinę do przodu. Teraz jest w czasie rzeczywistym 18.34 a przy dodanej wiadomości będzie 19.34. Nie wiem jak to ustawić prawidłowo?
Pytanie techniczne.
Postprzez Alpha » 13 mar 2015 19:35
Twoje konto> ustawienia forum> strefa czasowa
Kurze wycieram... - zaczął nienaturalnym dyszkantem i nagle poznał przyjaciół. - A, to wy - powiedział - Myślałem, że ludzie...
Dziękuję babette_h
. Miałam ustawiony czas wschodnioeuropejski:P

Mam uprzejme pytanie: dlaczego mam bana na ip?
Dotyczy to 3 urzadzeń, każde niezależnie łączy się z siecią.
Przypadek? Nie sądzę...
Przypadek? Nie sądzę...
Kurze wycieram... - zaczął nienaturalnym dyszkantem i nagle poznał przyjaciół. - A, to wy - powiedział - Myślałem, że ludzie...
Ja też przed 20 jeszcze minutami nie mogłam otworzyć forum, może więc był faktycznie jakiś problem techniczny. Wskoczyło dopiero przed chwilą.
The wind is my voice
The moon is my heart
Come find me
I'm on every hills and fields
I'm here
Witam. Przy próbie logowania się z mojego telefonu otrzymałam informację "zostałeś na zawsze wyrzucony z tego forum. Skontaktuj się z administratorem w celu uzyskania dalszych informacji"
Kontakt z administratorem jest nie możliwy, po kliknięciu "administratora" wyskakuje mi błąd. Bardzo proszę o wyjaśnienie powodów takiego komunikatu. Już nie pamiętam od kiedy jestem użytkowniczką tego forum (czytaczem), mam tylko jeden napisany post. Proszę o kontakt. Pozdrawiam. mesala.
Kontakt z administratorem jest nie możliwy, po kliknięciu "administratora" wyskakuje mi błąd. Bardzo proszę o wyjaśnienie powodów takiego komunikatu. Już nie pamiętam od kiedy jestem użytkowniczką tego forum (czytaczem), mam tylko jeden napisany post. Proszę o kontakt. Pozdrawiam. mesala.
Sprobuj teraz.babette_h pisze:Mam uprzejme pytanie: dlaczego mam bana na ip?
Baby, to zawsze wywesza drugie dno.Przypadek? Nie sądzę...
żyj na swój sposób, a nie według instrukcji innych...
Może dno wywęszyło babę..zosia24 pisze:babette_h pisze:Baby, to zawsze wywesza drugie dno.Przypadek? Nie sądzę...
U mnie już działa. Dzięki.
Działa 

Ot, podatność na grawitację.salami pisze: Może dno wywęszyło babę..
Zabrakło energii słonecznej (coś się przed Słońce w....) - tak to jest z ekologiązosia24 pisze:Sprobuj teraz.babette_h pisze:Mam uprzejme pytanie: dlaczego mam bana na ip?
Baby, to zawsze wywesza drugie dno.Przypadek? Nie sądzę...

Czy można ignorować wpisy użytkowniczki?
Tak, właśnie wypróbowałam na Tobie, ale już odblokowałam. Wejdź w swój profil, dalej w przyjaciele i wrogowie, dalej we wrogów i tam wpisz nick osoby, którą chcesz zablokować. Następnie postępuj wg instrukcji.jasandra pisze:Czy można ignorować wpisy użytkowniczki?
Postów tej osoby nie będziesz widziała, ale będziesz miała inormację, że ta osoba coś napisała. Zawsze więc będziesz mogła podejrzeć, gdybyś umierała z ciekawości.

Lubię kiedy kobieta...
Właśnie tak myślałam, ale "wrogowie" to jakoś tak drastycznie brzmiało. No ale spróbuję 

Dzień dobry,
Moje pytanie dotyczy ustawień profilu, a dokładnie info: "ostatnio aktywny".
Gdzie mogę zarządzać widocznością tej funkcji?
Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ nie mogę tego znaleźć w moich ustawieniach.
Moje pytanie dotyczy ustawień profilu, a dokładnie info: "ostatnio aktywny".
Gdzie mogę zarządzać widocznością tej funkcji?
Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ nie mogę tego znaleźć w moich ustawieniach.
Lubię kiedy kobieta...