Australia

zagranica
kuleczkaUK

Australia

Post autor: kuleczkaUK » 29 cze 2025, o 13:32

Cześć! 👋
Od czasu do czasu loguję się tutaj i widzę wiadomości od osób, które mieszkają w Australii albo właśnie przyleciały na wakacje. Niestety, nie zaglądam tu regularnie (życie!), więc pomyślałam, że warto zostawić coś bardziej „na stałe”.

Jeśli jesteś w Australii — na chwilę czy na dłużej — bardzo chętnie się spotkam! 🌏
Sama mieszkam w Sydney, ale tylko do końca roku — potem planuję przeprowadzkę do innej części tego pięknego kontynentu. 🦘

Nie krępuj się — pisz śmiało! Chciałabym poznać inne Polki w Australii, żeby mieć kontakt, pogadać, napić się kawy i po prostu poznać fajnych ludzi.

Dlatego razem z moim kumplem (gejem) założyliśmy grupę na Facebooku, specjalnie dla osób, które:

mieszkają w Australii

właśnie przyjechały ✈️

albo dopiero planują przyjazd 🧳

Chętnie odpowiemy na pytania, pomożemy odnaleźć się w nowym miejscu — i kto wie, może nawet zaprosimy na grilla! 😄

👉 Link do grupy: https://www.facebook.com/groups/1892253648186022

Dzięki temu forum udało mi się kiedyś poznać kilka super dziewczyn z Polski, które były tu na wakacjach albo przeprowadziły się na dłużej. Część z nich już wróciła, ale fajnie byłoby poznać nowe osoby z naszej tęczowej społeczności 🏳️‍🌈 i nie tylko!

PS: Żeby było zabawniej – musiałam specjalnie przylecieć do Polski, żeby zostawić tego posta, bo forum nie chciało mi działać z Australii. 🙃 Technologia czasem ma własne pomysły…
ODPOWIEDZ