Czy moze sa jakies panie w Dublinie i okolicach??
No przeciez ja jestem tutaj juz ponad 1,5 rokukateee pisze:Jakis czas tu juz pomieszkuje tzn w Dublinie ale ze znajomosciami jest kiepsko..![]()
Czy moze sa jakies panie w Dublinie i okolicach??
kateee pisze:Ja niespotkalam sie do tej pory z jakimis przykrymi sytuacjami,ludzie tu nie zwracaja uwagi na to,przynajmniej ja tak uwazam.Zdazylo mi sie okazywac uczucia w miejscach publicznych dziewczynie,ale nie bylo to zle nigdy odebrane,zadnych negatywnych reakcji ludzi! Nie zwracali na to uwagi poprostu.A jesli juz to obcokrajowcy:)
A w knajpach? Nie spedzilam tam za duzo czasu,bylam kilka razy.Ale bardzo fajna atmosfera,choc za duzo facetow,jak dla mnie.Ale ogolnie jest ok.Podobno Irlandia to bardziej katolicki kraj niz Polska ale nie odczuwa sie tego wogole,ja przynajmniej!
desdemona pisze:a jest moze ktos z Cork ??
POZDRAWIAM
desdemona pisze:i co dalej nikogo w Cork'u ??
giamarie pisze:No,ja już w Dubliniea tu jak widzę zapadła cisza...
Hmm...czy któraś z pań chętna jest na wspólny wypad np.w niedzielę do Dragona?
Aquo, ja Cie nie chce zniechecac, ale z dobrego i doswiadczonego serca Ci radze -- porzuc ten pomysl. Tak to mozna bylo wyjezdzac zaraz po otwarciu rynku, w tej chwili jest to brawura. Przynajmniej jedna z tych rzeczy, o ktorych piszesz, trzeba miec zalatwiona.aqua pisze:A ja mam pytanie do pan:czy ktoras z Was jechala tam w ciemno,tzn.bez zalatwionego mieszkania i pracy?Wiecie gdzie sa jakies schroniska,tanie motele,miejsca gdzie mozna sie zatrzymac na kilka dni?
AnkaAndIwona pisze:witamy wszystkich. Od 12 lutego bedziemy w Dublinie i poszukujemy znajomych do wspólnego wyścia na piwko Smile .A moze, któras z Pan zamieszkałych w Dublinie ma do wynajecia studio lub mieszkanie z jedna sypialnia na co najmniej pół roku lub pokój dwuosobowy na miesiąc - dwa? nasze gg 5393887, mail- qra-1981@tlen.pl
cinki!!???cin_cin pisze:Helo!
Pozdrawiamy z Irlandii dokladnie Dundalk do niedawna Galway ale przed wakcjami planujemy powrot do Galway.