Przyjazny ginekolog
Przyjazny ginekolog
Tutaj wymieniamy informacje na temat przyjaznych ginekologów.
"... ja nic nie sądzę, głowa mnie od tego boli. Źle robi na mózg"
Re: Przyjazny ginekolog
Panna Nikt pisze:W której części Trójmiasta ?
W Gdańsku polecam na fundusz (ul. Jeleniogórska) i prywatnie dr. Januszewską Małgorzatę
"... ja nic nie sądzę, głowa mnie od tego boli. Źle robi na mózg"
Piotr Mielcarek - sprawdzony przez nas osobiście. Nie raz zresztą
INTERMED ul. gen. SOSNKOWSKIEGO 3
INTERMED ul. gen. SOSNKOWSKIEGO 3
Ginekolożka w Trójmieście
Znacie/macie jakąś dobrą ginekolożkę w Trójmieście? Będę wdzięczna za namiary. pozdrawiam!
Zapraszam do przesyłania informacji o przyjaznych ginekologach na stronie kobieta.kph.org.pl
jest tam formularz, przez który można wysłać info o przyjaznym ginekologu/ginekolożce.
Jeśli chcecie przyspieszyć proces dodawania, możecie dać znać swojemu ginekologowi/ginekolożce, czy zgadza się na opublikowanie swoich danych na stronie - jeśli tak - dajcie o nim znać z adnotacją, że się zgadza i wrzucam go do bazy
jest tam formularz, przez który można wysłać info o przyjaznym ginekologu/ginekolożce.
Jeśli chcecie przyspieszyć proces dodawania, możecie dać znać swojemu ginekologowi/ginekolożce, czy zgadza się na opublikowanie swoich danych na stronie - jeśli tak - dajcie o nim znać z adnotacją, że się zgadza i wrzucam go do bazy
-
-
- uzależniona foremka
sugerujecie że cała reszta ginekologów jest ..nieprzyjazna lesbijkom
IMHO nie oto chodzi... Pójdziesz do przykładowego ginekologa, trafisz na jakąś nawiedzoną/kościółkową panią doktor i masz przegwizdane. Nie zrozumie twoich kłopotów. A może zrazić tak, że w ogóle do lekarza nie zajrzysz dłuuuugi czas.jakakolwiek pisze:sugerujecie że cała reszta ginekologów jest ..nieprzyjazna lesbijkom
Sama wolę iść do specjalisty, który całościowo podejdzie do mnie i moich problemów zdrowotnych.
Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam...
-
- uzależniona foremka
ciągle nie rozumiem ..co ma kościółkowość do rozumienia problemów pacjentki..przecież nie chodzi o antykoncepcję czy aborcję
Kościółkowość...to był akurat przykład.
No to ja ci nie wytłumaczę... Ogólnie, kobieta która żyje fizycznie z mężczyzną i ta która żyje z kobietą... będzie miała trochę inne problemy, inne oczekiwania itd. Ginekolog, z którym można otwarcie porozmawiać... to naprawdę super sprawa. Nie każdy cię zrozumie, podejdzie poważnie do problemu, no i nie oceni negatywnie...
No to ja ci nie wytłumaczę... Ogólnie, kobieta która żyje fizycznie z mężczyzną i ta która żyje z kobietą... będzie miała trochę inne problemy, inne oczekiwania itd. Ginekolog, z którym można otwarcie porozmawiać... to naprawdę super sprawa. Nie każdy cię zrozumie, podejdzie poważnie do problemu, no i nie oceni negatywnie...
-
- uzależniona foremka
sorry ale to dla mnie paranoja..jakie inne problemy ? czy współżycie z kobietą czyni fizjologię i ewentualne choroby innymi niż fizjologia i ewentualne choroby kobiet współżyjących z mężczyznami ? czy jest jakaś alternatywna ginekologia lesbijska ? ginekolog nie jest seksuologiem i rozmawiać z nim o pożyciu ..nie specjalnie widzę sens ..
moze Ci to trzeba wytlumaczyć jak krowie na rowie?:)
Są różnej wielkości 'narzędzia' którymi obsługuje Cie lekarz.
Większe i mniejsze... dla kobiet, które nigdy nie współżyły z mężczyznami /lub nie przepadaja za zabawkami zblizonymi wielkoscią do f../ jest to duża róźnica...
nie kazda kobieta ktora powiedzmy ma juz ponad 25 lat ma ochote tłumaczyc się lekarzowi, ze chcialaby mniejsze narzędzia, ale nie jest dziewicą - wymyslone pierwotnie dla dziewic... dlatego m.in przyjazny ginekolog to super sprawa...
poza tym w przypadku starania się o dziecko to przyjazny ginekolog jest sprawa kluczowa!
kolejna sprawa to kwesia niektorych chorób - które głównie przenoszą mężczyźni, jesli twoj lekarz wie, ze nie masz kontaktu fuzycznego z meżczyzną to może taka przyczynę z góry wykluczyć i szukac innej. proste
Są różnej wielkości 'narzędzia' którymi obsługuje Cie lekarz.
Większe i mniejsze... dla kobiet, które nigdy nie współżyły z mężczyznami /lub nie przepadaja za zabawkami zblizonymi wielkoscią do f../ jest to duża róźnica...
nie kazda kobieta ktora powiedzmy ma juz ponad 25 lat ma ochote tłumaczyc się lekarzowi, ze chcialaby mniejsze narzędzia, ale nie jest dziewicą - wymyslone pierwotnie dla dziewic... dlatego m.in przyjazny ginekolog to super sprawa...
poza tym w przypadku starania się o dziecko to przyjazny ginekolog jest sprawa kluczowa!
kolejna sprawa to kwesia niektorych chorób - które głównie przenoszą mężczyźni, jesli twoj lekarz wie, ze nie masz kontaktu fuzycznego z meżczyzną to może taka przyczynę z góry wykluczyć i szukac innej. proste
-
Hejka czy ktoś poleci ginekologa przyjaznego w 3miescie ? Lub okolicach ?