Chojnice...??? Chojniczaniki? ;)
Chojnice...??? Chojniczaniki? ;)
LUDZIE!!! Powiedzcie, że nie jestem jedyną lesbijką w Chojnicach!!!:( bo mi się tak wydaje od liceum:) Wtedy było nas dwie, ale jedna wyjechała już na stałe do Paryża i o 50% spadła populacja les w moim pięknym miasteczku, gdzie na ryneczku trzy nagie "gracje" moczą się jako fontanna:)
Pozdrawiam i czekam na cud:)
-
Re: Chojnice...??? Chojniczaniki? ;)
no nie wierze ze ktos jest z chojnic...I_I pisze:LUDZIE!!! Powiedzcie, że nie jestem jedyną lesbijką w Chojnicach!!!:( bo mi się tak wydaje od liceum:) Wtedy było nas dwie, ale jedna wyjechała już na stałe do Paryża i o 50% spadła populacja les w moim pięknym miasteczku, gdzie na ryneczku trzy nagie "gracje" moczą się jako fontanna:)
szok..

- Zarathustra
- początkująca foremka
super!!
jupppi, a jednak!!!
no to gdzie branza chojnicka sie spotyka, bo tego nie wiem? jest jakis klub/kawiarnia? bo chyba nie Laguna ani grzybek na rynku, zreszta i tak jest teraz zimno;)
napiszcie gdzie chadzacie, to by sie cos zorganizowalo....
))
Pozdro!
no to gdzie branza chojnicka sie spotyka, bo tego nie wiem? jest jakis klub/kawiarnia? bo chyba nie Laguna ani grzybek na rynku, zreszta i tak jest teraz zimno;)
napiszcie gdzie chadzacie, to by sie cos zorganizowalo....

Pozdro!
-
Re: super!!
szczerze mowiac ja tez nie mam pojecia gdzie sie chadza wiec moze mnie ktos oswieci...I_I pisze:jupppi, a jednak!!!
napiszcie gdzie chadzacie, to by sie cos zorganizowalo....))
Pozdro!

no sluchy mnie doszly, ze jest Etap na Mlodziezowej bodajze, raz tam zajrzalam, ale nikogo nie bylo, miejsce klaustrofobiczne, wiec nie "czekalam".
zreszta, tak jak i pewnie Ty - studentko, w Chojnicach jestem co jakis czas, na pewno nie co weekend, bo studia wciagaja
czyli i tak jest nas wszystkie cos okolo 5??? Bede drazyc, piszcie!
zreszta, tak jak i pewnie Ty - studentko, w Chojnicach jestem co jakis czas, na pewno nie co weekend, bo studia wciagaja

czyli i tak jest nas wszystkie cos okolo 5??? Bede drazyc, piszcie!

hejo studentka21, I_I, Zarathustra!
ja sie dopisuje do listy, chociaz jakis czas temu na studia wyjechalam, ale tez jestem Chojniczanka:))
co robicie - zostalyscie w Ch-cach czy wyjechalyscie na studia/do pracy?
Widzialam na naszej-klasie ze sporo les z Chojnic wyszlo za maz (brak perspektyw i presja rodziny to czeste powody). Jak to bylo z Wami (w koncu to male miasteczko, nawet jak spotkasz kogos "nieznajomego" to ten ktos z pewnoscia zna jakiegos Twojego znajomego), czy uleglyscie schematom?
No wiec...?
Pozdrawiam,
f0sa
ja sie dopisuje do listy, chociaz jakis czas temu na studia wyjechalam, ale tez jestem Chojniczanka:))
co robicie - zostalyscie w Ch-cach czy wyjechalyscie na studia/do pracy?
Widzialam na naszej-klasie ze sporo les z Chojnic wyszlo za maz (brak perspektyw i presja rodziny to czeste powody). Jak to bylo z Wami (w koncu to male miasteczko, nawet jak spotkasz kogos "nieznajomego" to ten ktos z pewnoscia zna jakiegos Twojego znajomego), czy uleglyscie schematom?
No wiec...?
Pozdrawiam,
f0sa

-
A witam Panie!!
Ja pochodzę z Człuchowa i jestem les
do Chojnic rzut beretem. Ale tez jestem w tamtych stronach rzadko, ale też się zastanawiałam jak wygląda sytuacja w naszych małych rejonach..Studiuje w Gdańsku i pracuje. Kiedyś na jakiejś stronce znalazłam lokal w Chojnicach ale niestety nie pamiętam gdzie to było..
I faktycznie większość les z małych miejscowości wychodzi za mąż i są nie szczęśliwe przez rodziców lub po prostu niewiedzy o sobie..
Pozdrawiam Gorąco!!
Ja pochodzę z Człuchowa i jestem les

I faktycznie większość les z małych miejscowości wychodzi za mąż i są nie szczęśliwe przez rodziców lub po prostu niewiedzy o sobie..
Pozdrawiam Gorąco!!
- heiligxsein
- początkująca foremka
Jest ktoś jeszcze z Chojnic? odezwijcie się 

-
Chętnie poznam doświadczoną w tych sprawach.. Nie dawno odkryłam pociąg do płci tej samej i chętnie dowiedziałabym się jak to jest.
PS. Jesteście piękne
PS. Jesteście piękne

Pewnie populacja les/bi w Chojnicach wzrasta w okresach świąt, jak dziewczyny wpadają odwiedzić rodzinki... 

-