Jest ktoś z Krakowa?
Jest ktoś z Krakowa?
Hey 'Szukam' już dziewczyny bardzo długo i jakoś jak do tej pory nie udało mi się trafić na kogoś pewnego.
Mam 16 lat, jestem młoda wiem, ale wiem też, że jest dużo osób o podobnej orientacji, tylko gdzie one są w Krakowie?
Mam 16 lat, jestem młoda wiem, ale wiem też, że jest dużo osób o podobnej orientacji, tylko gdzie one są w Krakowie?
-
- początkująca foremka
Re: Jest ktoś z Krakowa?
Znam ten ból, niby tyle dziewczyn les, bi w Krakowie, a jakoś tak dookoła pustka...
W branżowych miejscach spotkasz najpewniej, cały wykaz jest gdzieś na forum.
No i, oczywiście wszędzie dookoła, na co dzień.
Mnie krakuskę z łatwością znajdziesz na moim wydziale, w pubie jak Carpe Diem, Kulturalnym, w kinie, w sklepie, tam gdzie każdy chadza, specjalnie się nie chowam
Z wydarzeń na, których warto być: wiem, że 5 lutego odbędą się w Krakowie speed dating tylko dla dziewczyn, nie wiem jaka jest granica wiekowa, ale sam pomysł bardzo fajny
W branżowych miejscach spotkasz najpewniej, cały wykaz jest gdzieś na forum.
No i, oczywiście wszędzie dookoła, na co dzień.
Mnie krakuskę z łatwością znajdziesz na moim wydziale, w pubie jak Carpe Diem, Kulturalnym, w kinie, w sklepie, tam gdzie każdy chadza, specjalnie się nie chowam

Z wydarzeń na, których warto być: wiem, że 5 lutego odbędą się w Krakowie speed dating tylko dla dziewczyn, nie wiem jaka jest granica wiekowa, ale sam pomysł bardzo fajny
Charlizzie, mogłabyś jakiegoś linka albo więcej info dać o tym speed datingu? Znalazłam tylko dla hetero 

-
- początkująca foremka
Sama dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj od koleżanki i jeszcze dobrze nie przejrzałam strony.
http://www.teczowewawelowe.blogspot.com/

http://www.teczowewawelowe.blogspot.com/

-
- początkująca foremka
hey, to jak jest ktoś chętny zapoznania się, to niech pisze GG: 3643234 

najlepiej wyjść gdzieś razem, piszecie sie? 

-
- początkująca foremka
Chętnie! 
kto jeszcze?

kto jeszcze?
ja
tylko nie wiem kiedy?:P

12-ty?
nie jestem pewna czy będę wtedy w Krakowie... a jutro? btw są szybkie-randki dla lesbijek idealne połączenie 

ja z chęcią bym się pojawiła na takim spotkaniu, ale dopiero jakoś po 10-tym.
no to ja pewnie będę wiedzieć za 2,3 dni czy będę wtedy w Krakowie, jak tak to chętnie:)
To rzućcie jakąś wstępną datę spotkania i zobaczymy ile osób się na to pisze.
Tak więc rzucam: 11 lutego - sobota. Nie rzucam miejsca, bom nowa w mieście.
Przy okazji: witajcie.
Przy okazji: witajcie.

ja niestety nie dam rady... dopiero w następną sobotę - ferie :p a po feriach balujemy
tzn. w trakcie też:P

Ja też nie mogę 11, ale ferie mi pasują 

a 12 niedzielę nie dacie rady? Jak nie to rzeczywiście sobota 18, gdzieś na wieczór, nie? kwestia miejsca jeszcze, tylko nie na rynku, bo tam za dużo ludzi i się nie rozpoznamy.
uh matko, umrę ze strachu zanim się doczołgam na to spotkanie, ale postaram się ^^ jeżeli oczywiście termin będzie ok.
-
- początkująca foremka
A może 14, 15? Bardzo zależy Wam by spotkać się w weekend?
mi nie bardzo zależy, ale 14 gdzie nie pójdziemy będzie atmosfera walentynkowa. Ale 15 brzmi dobrze.
15 też brzmi dobrze.
Ktoś z dłuższym stażem krakowskim mógłby polecić miejscówkę?

Ktoś z dłuższym stażem krakowskim mógłby polecić miejscówkę?
To teraz pytanie ile osób pisałoby się na 15? Możemy się umówić gdzieś na dworze, albo tam gdzie będziemy siedzieć. Ja proponuję Carpe Diem, bo 15 to środa, a jeśli się nie mylę to wtedy jest piwo tam po 3,50, a poza tym fajna atmosfera jak dobrą muzykę puszczą.
-
- początkująca foremka
15!
Lubię Carpe Diem, ale na sali dla niepalących jest teraz taki wygwizdów, że 2 swetry to mało
Mówię o tym na Marka.
Ale nie zniechęcam, jak dla mnie dobra opcja! Zawsze jest jeszcze większe Carpe na Sławkowskiej, gdzieś znajdziemy miejsce.
Osobiście sugerowałabym np Relaks na Tomasza, można nawet coś zjeść
Co do miejscówki, gdzie mamy się wszystkie znaleźć... hm, Empik wiecznie zaludniony, ale np pod Brama Floriańską, po stronie McDonaldsa? Myślę, że byłoby ok, każda by podała co w danym dniu będzie mieć za czapkę, szal i damy radę się odnaleźć.

Lubię Carpe Diem, ale na sali dla niepalących jest teraz taki wygwizdów, że 2 swetry to mało

Ale nie zniechęcam, jak dla mnie dobra opcja! Zawsze jest jeszcze większe Carpe na Sławkowskiej, gdzieś znajdziemy miejsce.
Osobiście sugerowałabym np Relaks na Tomasza, można nawet coś zjeść

Co do miejscówki, gdzie mamy się wszystkie znaleźć... hm, Empik wiecznie zaludniony, ale np pod Brama Floriańską, po stronie McDonaldsa? Myślę, że byłoby ok, każda by podała co w danym dniu będzie mieć za czapkę, szal i damy radę się odnaleźć.
Myśle,że ten termin mi powinien spasować
Aż miło widzieć ile duszyczek się nam namnożyło 

uwielbiam wchodzić jak jest tyle nowych postów dotyczących nowego spotkania
postaram się być, jak nie to po feriach na pewno
:D miło się patrzy, że jest tyle chętnych 

A mnie wtedy nie ma w Krakowie, no nic - next time. 

"M Czy zdarza ci się słyszeć głosy?
B Tylko wtedy, gdy do mnie mówią."
B Tylko wtedy, gdy do mnie mówią."
-
- początkująca foremka
zapalniczka - to szybko mija
a już szczególnie po kilku łykach magicznego napoju;)

-
- początkująca foremka
Nie ma się co stresować, będzie fajnie!
To która reflektuje na 15 lutego? Pod Brama Floriańską? Sugeruję takie ostateczne deklaracje, co by potem nie było
To która reflektuje na 15 lutego? Pod Brama Floriańską? Sugeruję takie ostateczne deklaracje, co by potem nie było