Hrubieszów, Zamość, Chełm
- TeoriaChaosu
- początkująca foremka
Hrubieszów, Zamość, Chełm
Jest ktoś z tych okolic? Pewnie to bardzo wątpliwe, ale próbować można.
-
- foremka dyskutantka
Re: Hrubieszów, Zamość, Chełm
Kto szuka znajduje jestem z okolic Hrubieszowa
- TeoriaChaosu
- początkująca foremka
Niesamowite! Przybij piątkę, ja też z okolic LHR. Może spotkałyśmy się kiedyś na ulicy?Starszaczek pisze:Kto szuka znajduje jestem z okolic Hrubieszowa
Okolice Tomaszowa, troszkę dalej od Was :/
-
- foremka dyskutantka
Niesamowite! Przybij piątkę, ja też z okolic LHR. Może spotkałyśmy się kiedyś na ulicy?[/quoteTeoriaChaosu pisze:Starszaczek pisze:Kto szuka znajduje jestem z okolic Hrubieszowa
rzecz niesamowita spotkać kogoś tak blisko
-
- foremka dyskutantka
[quote="AngieG"]Okolice Tomaszowa, troszkę dalej od Was :/[/quote
Witaj...Tomaszów to tylko troszkę dalej
Witaj...Tomaszów to tylko troszkę dalej
-
- foremka dyskutantka
Tylko troszkęAngieG pisze:Okolice Tomaszowa, troszkę dalej od Was :/
A ja jestem z Chełma
- TeoriaChaosu
- początkująca foremka
Witam Sąsiadkę!potrzeba pisze:A ja jestem z Chełma
Witam i pozdrawiam ciepło
Hejka , a ja jestem z okolic Chełma
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam koleżankę z okolic Chełma miło jednak,że jest nas tu troszkę...
Witam,drogie Panie.
Jestem z Zamościa. Pozdrawiam.
Pozdrawiamtibet pisze:Witam,drogie Panie.
Pozdrawiam...ja okolice Lhr
Są są tylko sie wstydza napisacTeoriaChaosu pisze:Jest ktoś z tych okolic? Pewnie to bardzo wątpliwe, ale próbować można.
No proszę, jest nas tutaj troszkę Moja koleżanka się ucieszy
Twoja???Anna45TL pisze:No proszę, jest nas tutaj troszkę Moja koleżanka się ucieszy
Moja, osobista
-
- foremka dyskutantka
sasanka27 pisze:Pozdrawiam...ja okolice Lhr
Witaj i ja bliskie okolice Lhr
- TeoriaChaosu
- początkująca foremka
Witam i o zdrowie pytam!Starszaczek pisze:sasanka27 pisze:Pozdrawiam...ja okolice Lhr
-
- foremka dyskutantka
Hej jest dobrze, zeby nie ta auraTeoriaChaosu pisze:Witam i o zdrowie pytam!Starszaczek pisze:sasanka27 pisze:Pozdrawiam...ja okolice Lhr
Aby do wiosnyStarszaczek pisze:Hej jest dobrze, zeby nie ta auraTeoriaChaosu pisze:Witam i o zdrowie pytam!Starszaczek pisze:
Kurde zatoki mnie mecza mam juz dość...fajnie ze ktos jest aktywny z okolicTeoriaChaosu pisze:Witam i o zdrowie pytam!Starszaczek pisze:sasanka27 pisze:Pozdrawiam...ja okolice Lhr
-
- foremka dyskutantka
Witaj dzisiaj mnie tez cos meczyło ...może były to tez zatoki, ale jak na razie spokój...i aby do tej wiosnysasanka27 pisze:Kurde zatoki mnie mecza mam juz dość...fajnie ze ktos jest aktywny z okolicTeoriaChaosu pisze:Witam i o zdrowie pytam!Starszaczek pisze:
Tez czekam z niecierpliwością do tej wiosny aby szybko przyszła...bo pobiegalabym.a teraz przez to zimno i bieganie dowaliłam sobie spowrotem zatoki.wiec czekam na wiosnęStarszaczek pisze:Witaj dzisiaj mnie tez cos meczyło ...może były to tez zatoki, ale jak na razie spokój...i aby do tej wiosnysasanka27 pisze:Kurde zatoki mnie mecza mam juz dość...fajnie ze ktos jest aktywny z okolicTeoriaChaosu pisze:
Witam i o zdrowie pytam!
-
- foremka dyskutantka
A ktoś powiedział, że sport to zdrowiesasanka27 pisze:Tez czekam z niecierpliwością do tej wiosny aby szybko przyszła...bo pobiegalabym.a teraz przez to zimno i bieganie dowaliłam sobie spowrotem zatoki.wiec czekam na wiosnęStarszaczek pisze:Witaj dzisiaj mnie tez cos meczyło ...może były to tez zatoki, ale jak na razie spokój...i aby do tej wiosnysasanka27 pisze: Kurde zatoki mnie mecza mam juz dość...fajnie ze ktos jest aktywny z okolic
- TeoriaChaosu
- początkująca foremka
Oo, też lubię biegać! Zima ma jeden plus. Można jeździć na łyżwachsasanka27 pisze:Tez czekam z niecierpliwością do tej wiosny aby szybko przyszła...bo pobiegalabym.a teraz przez to zimno i bieganie dowaliłam sobie spowrotem zatoki.wiec czekam na wiosnęStarszaczek pisze:Witaj dzisiaj mnie tez cos meczyło ...może były to tez zatoki, ale jak na razie spokój...i aby do tej wiosnysasanka27 pisze: Kurde zatoki mnie mecza mam juz dość...fajnie ze ktos jest aktywny z okolic
Nom tylko jeden plus ma ta zimaTeoriaChaosu pisze:Oo, też lubię biegać! Zima ma jeden plus. Można jeździć na łyżwachsasanka27 pisze:Tez czekam z niecierpliwością do tej wiosny aby szybko przyszła...bo pobiegalabym.a teraz przez to zimno i bieganie dowaliłam sobie spowrotem zatoki.wiec czekam na wiosnęStarszaczek pisze: Witaj dzisiaj mnie tez cos meczyło ...może były to tez zatoki, ale jak na razie spokój...i aby do tej wiosny
Hehe...zależy jaki i co kto ma na myśliStarszaczek pisze:A ktoś powiedział, że sport to zdrowiesasanka27 pisze:Tez czekam z niecierpliwością do tej wiosny aby szybko przyszła...bo pobiegalabym.a teraz przez to zimno i bieganie dowaliłam sobie spowrotem zatoki.wiec czekam na wiosnęStarszaczek pisze: Witaj dzisiaj mnie tez cos meczyło ...może były to tez zatoki, ale jak na razie spokój...i aby do tej wiosny