¦miem twierdzić (może zbyt smiała jestem) ze te prywatne wiadomości jakoś nie dochodzą do CIebie, wiec pisze ponownie..na forum!i swój nr Gadu (5388265)podam, coby było łatwiej na rowerki sie wybrać ..pozdrawiamczucziii pisze:ja tez sie pisze na spotkanie,wiec teraz pozostaje tylko ustalenie miejsca i czasu:)
Co to? hehe to nie jest moj aktualny profilDemogorgon pisze:AveNie no, mnie tu chyba ze sto lat nie bylo
Musze zaczac nadrabiac zaleglosci
![]()
Ale wracajac do tematuo ile jeszcze ktos tu zagladato powiedzmy, ze jestem ze zlotoryi i ucze sie w legnicy, wiec forum jak najbardziej dla mnie
Solange pisze:Czy oprócz mnie istnieją panie les w Legnicy?
Dajcie znać bo zaczynam myśleć, że moje miasto to stolica heteryków
cofienka_86 pisze:Solange nie jesteś sama w Legnicy. Znam tam 2 pewne pary. Jedną z nich poznałam gdy byłam z moja ukochaną w barze w Lubinie. A one były z Legnicy i obchodziły swoją pierwszą rocznice
Nawet na czacie wp. Legnica siedzą les z Lca wiem sama bo tam kiedyś często przebywałam ;P
desdemona pisze:Witam ! Ja nie z Legnicy ale blisko Złotoryja pozdrawia
asik27 pisze:Witam dziewczynyja jestem z Lubina:)
Własnie zauważyłam, że są dwa tematy o tym samym, więc przenoszędemogorgon pisze:A ja ze Złotoryi, ale Legnice odwiedzam bo chodze tam do szkoly
No mi ten termin pasujeC.I.A pisze:ustalmy jakąś datę, podpiszmy się kto by był, zobaczymy jak by to wyszło. jak nie będzie większości pasować to się ją zmieni. wymienimy się nr gg coby lepszy kontakt był.
i tak wiadomo, że coś komuś zawsze wypadnie. jak tak będzie to się najwyżej zgłosi reszcie![]()
ja proponuję 12.09. kto miałby być to będzie, nie ma na co czekać. przecież to tylko niezobowiązujące spotkanie np. przy piwie.jak wyjdzie fajnie - można wykombinować następne, bardziej zorganizowane.
proponuję 12 z racji tego, że to pt. większość osób na imprezy wybywa w sob a w pt to już od pracy wolne i od nauki![]()
a godz? hmm 16?