Cześć,
mam wrażenie, że Kraków jest jakiś super underground albo wybitnie nie lesfriendly.
Macie jakieś pomysły gdzie w ogóle można poznać les kobiety w Krakowie?
Gdzie poznać kobiety w Krakowie?
Re: Gdzie poznać kobiety w Krakowie?
Czyżówka 38, DomEq? Wybieram się tam.
Cześć Safaela, nie wiem gdzie jest takie miejsce, nigdy nie byłam na spotkaniu z les... Pewnie miałabym ogromną tremę, ale chyba chciałabym.. Pozdrawiam Cię ciepło i serdeczne Safaelo, ollia 
Ollio! Cześć, cześć
Mój błąd, że nie napisałam od razu - Czyżkówka to nazwa ulicy. Znajduje się bardzo blisko Ronda Matecznego. W tym miejscu odbywają się różne wydarzenia związane z promowaniem równości i udzielaniem wsparcia osobom LGBT+. Można śledzić na FB. Chyba znajdzie się coś, co na początek pozwoli Ci poczuć się w miarę swobodnie. A może kiedyś na siebie tam trafimy.

Może kiedyś na siebie tam trafimySafaela pisze: ↑20 lut 2023, o 11:51Ollio! Cześć, cześćMój błąd, że nie napisałam od razu - Czyżkówka to nazwa ulicy. Znajduje się bardzo blisko Ronda Matecznego. W tym miejscu odbywają się różne wydarzenia związane z promowaniem równości i udzielaniem wsparcia osobom LGBT+. Można śledzić na FB. Chyba znajdzie się coś, co na początek pozwoli Ci poczuć się w miarę swobodnie. A może kiedyś na siebie tam trafimy.
-
- początkująca foremka
To reanimujac tenże tematyczno-regionalny wątek, zapytam..czy macie sprawdzone i godne polecenia kawiarnie, winiarnie, restauracje lgbt friendly w Krakowie?