Poszukuję: pomoc psychologiczna
Poszukuję: pomoc psychologiczna
Tu wpisujemy informacje na temat sprawdzonych psychologów
"... ja nic nie sądzę, głowa mnie od tego boli. Źle robi na mózg"
Re: Poszukuję: pomoc psychologiczna
Mogę polecić, ale chyba nie na forum - nie lubię nazwiskami rzucać w sieci.
- Rua
- foremka dyskutantka
Lekarze są osobami publicznymi, więc z powodzeniem możesz rzucić nazwiskiem, albo, jeśli wolisz, po prostu napisz w jakim mieście przyjmuje polecany przez Ciebie psycholog, a zainteresowane foremki będą mogły zgłosić się do Ciebie na PW.
Nie patrz laleczko - finał może być mroczny
-
Polecam psycholożkę KPHu
http://kph-slask.slivia.pl/node/13
znalazłam też jej prywatną stonkę:
www.takimi.pl
http://kph-slask.slivia.pl/node/13
znalazłam też jej prywatną stonkę:
www.takimi.pl
Ostatnio zmieniony 8 sty 2012, o 13:07 przez alicjazzalustra, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- początkująca foremka
Potwierdzam Pani psycholog z Katowic jest wspaniała.
Temat stary, ale chciałabym polecić psycholożkę Aleksandrę Szczygieł (przyjmuje w Katowicach, Szopienicach, w przychodni na ul. Korczaka). Byłam u niej, jak byłam na terapii grupowej, teraz będę chodzić do niej indywidualnie. Nawiasem mówiąc - śliczna jest.
- Gravity_Heart
- początkująca foremka
Panie psycholog(nie pamiętam nazwisk), które przyjmują na ul. Okrzei w Katowicach są naprawdę świetne, także polecam.
Najpierw Cię ignorują.
Potem śmieją się z Ciebie.
Później z Tobą walczą.
Później wygrywasz.
Potem śmieją się z Ciebie.
Później z Tobą walczą.
Później wygrywasz.
-
W każdą środę (od 6 marca 2013) w siedzibie TRR przy ulicy Damrota 6 w Opolu odbywać się będą konsultacje psychologiczne dla LGBT. Osoby zainteresowane indywidualnym spotkaniem z psychologiem rejestrować się mogą pod numerem telefonu 077 454 4845. Koszt 50-minutowego spotkania to 80zł. Jeżeli potrzebujesz wsparcia, chcesz porozmawiać o trudnościach związanych z brakiem akceptacji, coming outem lub innych problemach, serdecznie zapraszamy!
-
- początkująca foremka
Psycholog Częstochowa
Czy ktoś wie coś o dobrym psychologu w Częstochowie który nie jest homofobem? Najlepiej na NFZ.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Re: Psycholog Częstochowa
Skontaktuj się z Olą Replin. O ile się dowiedziałam nie przyjmuje na NFZ ale na pewno jest świetną i przyjazną terapeutką.kolorowaneczka pisze:Czy ktoś wie coś o dobrym psychologu w Częstochowie który nie jest homofobem? Najlepiej na NFZ.
Pozdrawiam.
Poza tym chciałam na prośbę Agnieszki Zapart (miała gabinet w Kato i współpracowała z Tęczówką) zamieścić info, że teraz przyjmuje w Żorach koło Rybnika.
Podaję komórkę 602712497 oraz nową stronę internetową:
http://www.zapart.eu
Hej dziewczyny czy któraś orientuję się może co do tolerancyjnego, dobrego psychologa, najlepiej na NFZ bądź dość taniego Częstochowa albo Katowice?
ja studiuję Psychologię i od zawsze mi mowili, że jestem niezła, więc sama siebie moge polecić
Może nie tyle co w samej częstochowie ale nie aż znowu tak daleko przyjmuje Pani Irena Maślankowska (http://psycholog-opole-maslankowska.pl/). Jej gabinet jest w opolu, jednak jest na prawdę dobrym psychologiem, którego mogę z czystym sumieniem polecić każdemu
-
Byłam u psychoterapeutki Ireny Maslankowskiej i też mogę ją śmiało polecić. Super babeczka, świetny psycholog, bardzo zaangażowana, miła i cierpliwa. Polecam.
-
Hej dziewczyny,
widzę że ostatni temat jest z bardzo dawna, jednakże przyszedł moment kiedy sama poszukuję psychologa. Czy ktoś ma namiary na jakieś dobrego psychologa który jest w porządku ? Może ktoś korzysta i jest w stanie polecić kogoś ?
Pozdrawiam
widzę że ostatni temat jest z bardzo dawna, jednakże przyszedł moment kiedy sama poszukuję psychologa. Czy ktoś ma namiary na jakieś dobrego psychologa który jest w porządku ? Może ktoś korzysta i jest w stanie polecić kogoś ?
Pozdrawiam
-
- początkująca foremka
Cześć,
podbijam wątek i polecam terapeutkę Dominikę Struzik - tel 736868968, przyjmuje w Krakowie, na Pilotów.
podbijam wątek i polecam terapeutkę Dominikę Struzik - tel 736868968, przyjmuje w Krakowie, na Pilotów.
Hej,
poszukuję dobrego psychologa z okolic Katowic.
Preferuję płeć żeńską.
Proszę o namiary.
Pozdrawiam
poszukuję dobrego psychologa z okolic Katowic.
Preferuję płeć żeńską.
Proszę o namiary.
Pozdrawiam
" Tygrys, tygrys w puszczach nocy
Świeci blaskiem pełnym mocy..."
Świeci blaskiem pełnym mocy..."
-
Czy ktoś mógłby polecić dobrego psychoterapeute z doświadczeniem z DDA i LGBT, najlepiej przyjmującego w Bielsku-Białej?