Żory
Re: Żory
A gdzie tam cisza! ...
[size=75]"Close your eyes and see, When there ain't no light.Come on save the night.Because i don't believe..."[/size]
W ferie brak czasu na pisanie ... To kiedy następne spotkanie? . Czy potrzebujecie czasu, aby dojść do normalności psychicznej?
Szukajcie, szukajcie i tak nie znajdziecie.
Hehe widocznie teraz po spotkaniu wszystkie tak prywatnie, po cichu między sobą piszą
"Albo może byłam po prostu dziewczyną... zaburzoną."
-
- początkująca foremka
poooniedziałeeeek...
-
- początkująca foremka
całkiem wporzo, wreszcie poznam te, których jeszcze nie znam, bo ostatnio przeżywałam wahania "chce mi się - nie chce mi się", a jak już doszłam do wniosku, że "chce mi się" to było za późno ;p
Bo tak ciężko było zapytać mnie gdzie poszłysmy! Leniu ;pskinflower pisze:całkiem wporzo, wreszcie poznam te, których jeszcze nie znam, bo ostatnio przeżywałam wahania "chce mi się - nie chce mi się", a jak już doszłam do wniosku, że "chce mi się" to było za późno ;p
Luzak, widzę, że nas polubiłaś skoro już myślisz o następnych spotkaniach
Gaja zawsze jak poznaję nowych ludzi to liczę na następne spotkania .
Chwilę mnie nie ma na forum, a tu już propozycja domówki ... Co do obchodzenia Dnia Kobiet to nie wiem czy w weekend przed nim będę na Śląsku... Dlatego nic nie obiecuję jak chodzi o moje zjawienie się .
Chwilę mnie nie ma na forum, a tu już propozycja domówki ... Co do obchodzenia Dnia Kobiet to nie wiem czy w weekend przed nim będę na Śląsku... Dlatego nic nie obiecuję jak chodzi o moje zjawienie się .
Nawet jeśli są dziwni czy ogólnie jest z nimi coś nie tak?luz_ak pisze:Gaja zawsze jak poznaję nowych ludzi to liczę na następne spotkania .
Pijesz coś do mnie xD?
[size=75]"Close your eyes and see, When there ain't no light.Come on save the night.Because i don't believe..."[/size]
No przecież nie do Amy, mnie ani Cichej
hahaha! No dzieki...
Nie masz za co mi dziękować, to wszystko Twoja zasługa
Nie bawię się w grupowanie ludzi . Każdy człowiek jest inny, a ja ze wszystkimi się dogaduję, więc nawet Jusie przeżyję .Gaja99 pisze:Nawet jeśli są dziwni czy ogólnie jest z nimi coś nie tak?luz_ak pisze:Gaja zawsze jak poznaję nowych ludzi to liczę na następne spotkania .
Hahahaha "nawet Jusie przeżyje", nie nieźle się zaprezentowałaś, że Luzak pisze, że nawet Ciebie przeżyje
Nooo to jak coś zorganizujecie to dajcie znać
Nooo to jak coś zorganizujecie to dajcie znać
Ueee... To zobaczycie! Next time będę tak samo jak Cicha!
Cicha jest fajna ;p Myślisz, że dasz rade?
Jak to?feS pisze:A ja Was w ogóle nie rozumiem ;DD
Hehehe... Myślę, że długo nie wytrwasz . Sama nie dałabym rady .jusiaabc pisze:Ueee... To zobaczycie! Next time będę tak samo jak Cicha!
Wiadomo, że ona by nie dała rady Ale spoko, ktoś musi być cicho, żeby ktoś nawijałluz_ak pisze:Hehehe... Myślę, że długo nie wytrwasz . Sama nie dałabym rady .jusiaabc pisze:Ueee... To zobaczycie! Next time będę tak samo jak Cicha!
- feS
- początkująca foremka
A no normalnie nie miałam okazji Was poznać, znaczy okazję miałam ale złapało mnie choróbsko które do dziś mnie trzyma ;D a zatem Wy się znacie i macie swoje tematy a ja nie mam pojęcia o co chodzi ;DGaja99 pisze:Jak to?feS pisze:A ja Was w ogóle nie rozumiem ;DD
No właśnie ja nie wiem co tak wszystkie zamilkły