Nasze pasje
Re: Nasze pasje
Gotuję dania z roznych kuchni świata, oglądam seriale i filmy, czytam ksiązki, gram w gry, czasem coś naszkicuję.
Jak mnie najdzie to szkicuję, lub robię zwierzątka z wełny. Ostatnio ku zdziwieniu wszystkich, w tym mojemu zapałałam miłością do roślin doniczkowych. O dziwo, oprócz jednej palmy którą opędzlowały koty, wszystkie mają się dobrze.
Od kwietnia z 1 kaktuska, rozwinęłam się do 30 doniczek. I pluję sobie w brodę bo w biedronce była piękna aechmea, jak się namyśliłam to już jej nie było.
Od kwietnia z 1 kaktuska, rozwinęłam się do 30 doniczek. I pluję sobie w brodę bo w biedronce była piękna aechmea, jak się namyśliłam to już jej nie było.
Jazda konna, a dokladniej ujeżdżenie (nie mylić z ujeżdżaniem
)

Lubie rzezbe, od gliny po masy plastyczne 

Moją pasją są biegi górskie oraz siłowe, które mają przeszkody , takie w styluu runmaggedonu
Ostatnio tak biegłam ambitnie, że pękła mi podeszwa w bucie, ale na przyszły rok , znalazłam sklep z promocjami na buty i kupiłam takie, żeby tylko na takie trasy je używać 

- czarnenabialym
- początkująca foremka
Pasja odkryta zaledwie parę miesięcy temu ale trzyma bardzo. Squash!
Ty jesteś reżyserem swojego życia.
Napisz swój własny scenariusz.
Napisz swój własny scenariusz.
Podróże - nie wiadomo kogo spotkasz, co odkryjesz - uwielbiam to uczucie.
Science fiction (dystopie, post-apo, space opery, cyberpunk), mocniejsza muzyka (rock, metal), podcasty o morderstwach, halft krzyżykowy, słodkie kotki, pieski i papużki 

-
- super forma

To ja jeszcze dodam cytat z książki "Gdzieś dalej, gdzie indziej", z którym się zgadzam: Każda podróż zaczyna się przecież od oczekiwania, od jakiejś wizji tego, co chcemy zobaczyć, co poznać chcemy. Przygotowując się do wyjazdu, przenosimy się zatem do jakiegoś egzotycznego „tam”, mimo że nogi nasze wciąż tkwią w oswojonym „tu”.
Świat, jaki stworzyliśmy, jest procesem naszego myślenia. Nie można go zmienić bez zmiany naszego myślenia.
-
- początkująca foremka
Dużo tego
Lubię aktywnie spędzać czas. Spacery z muzyką w słuchawkach, rower, rolki. Lubię gotować i szukać nowych inspiracji przepisów wege-kuchni i szybkich przekąsek. Z innych zainwestowań to książka, film, muzyka, zwierzaki. Po pracy trochę zdobię paznokcie, interesuję się trendami w modzie, kosmetyką Jest tego sporo i czasu powoli brakuje a do tego jeszcze praca.

-
- uzależniona foremka
A ja ostatnio do ćwiczeń dołożyłam rower i narodziło to we mnie nowe wyzwania, bo mieszkam w pięknej okolicy pełnej lasów.A dla mnie życie zaczyna się w lesie 

Ach co to był za wyścig, ostatni w jej życiu....
-
- początkująca foremka
Rysunek i malarstwo oraz... kociarstwo
Gry fabularne na PC, gra na perkusji i ostatnio fotografia 

-
teatr, muzyka współczesna, gotowanie