Góry....wypady.....szukam towarzystwa.
Góry....wypady.....szukam towarzystwa.
Od jakiegoś czasu mam chęć na wypady w góry, te niskie i te wysokie. Jak to w życiu bywa znajomi często nie mają czasu lub najzwyczajniej nie lubią pieszych wędrówek. Postanowiłam więc napisać na forum o mojej chęci znalezienia towarzystwa na takowe wypady. Jeśli jakaś kobieta ze Śląska jest chętna to zapraszam.
Re: Góry....wypady.....szukam towarzystwa.
Cześć. Podepnę się pod temat. Już jakiś czas siedzę w Szwajcarii i może na forum uda mi się znaleźć towarzystwo podczas górskich wypadów. Może jakieś miłośniczki via ferraty?
pozdrwiam gorąco
pozdrwiam gorąco
Witaj. Mieszkam na poludniu Polski rowniez szukam towarzyszki do gorkich wedrowek. Ciezko znalezc kogos normalnego z pasjami. Gdybys miala ochote to zapraszam do poznania sie. Pozdrawiam Regina
-
- początkująca foremka
Ja zapraszam na wspólne wypady w Tatry
jeżdżę często z Krakowa, zwykle ze znajomymi, czasem nawet jeżdżę sama
w tym roku planuje pierwszy raz wypady zimowe
gdyby ktoś coś to piszcie
kocham góry

kocham góry

także tego.. 

Ja bardzo chętnie, mam ochotę na wypad do doliny pięciu stawów i na morskie oko

Temat nadal aktualny, jak macie ochotę piszcie na priv. 

U mnie ten temat też aktualny 

Któraś z Szanownych była ostatnio w Tatrach? 

- paolinalina
- początkująca foremka
Tak. Byłyśmy na Czerwonych Wierchach 2 tygodnie temu. W najbliższą niedziele planujemy wyjście na Szpiglasową.above0312 pisze:Któraś z Szanownych była ostatnio w Tatrach?
"Czasy takie niespokojne, róbmy miłość a nie wojnę"
Cześć 
Czy któraś z Was wybiera się w Tatry około 10-11 listopada? Właśnie ogłoszono 2 st zagrożenia lawinowego, ale może się do tego czasu trochę "uklepie"? Może też błyśnie słońce? Pozdrawiam

Czy któraś z Was wybiera się w Tatry około 10-11 listopada? Właśnie ogłoszono 2 st zagrożenia lawinowego, ale może się do tego czasu trochę "uklepie"? Może też błyśnie słońce? Pozdrawiam

Dołączam się mogę się wybrać w jakiś weekendowy dzień w góry ;
Witam serdecznie...i podbijam temat...Tym razem Karkonosze...Może znajdą się jakieś zainteresowane Karkonoszami Panie w grupie? Od jakiegoś czasu łażę...ostatnio samotnie...Zapraszam do kontaktu - pkaneta@gazeta.pl
Ostatnio moja doobra koleżanka kupiła mi fiszki francuski bo chce ze mną tam pojechać w pewne miejsce 

Szukam towarzystwa do weekendowego wyjazdu w Gorce, któraś zainteresowana?
Witam,
widzę, że ten temat umarł śmiercią naturalną ale może uda się go reaktywować. Czy są tu jakieś Panie górołazki, chętne do stworzenia ekipy na weekendowe wypady w góry? Tatry, Beskidy, Karkonosze, Bieszczady... wszystko kwestia dogadania. Rzucam luźny pomysł, wszelkie sugestie i pytania mile widziane
widzę, że ten temat umarł śmiercią naturalną ale może uda się go reaktywować. Czy są tu jakieś Panie górołazki, chętne do stworzenia ekipy na weekendowe wypady w góry? Tatry, Beskidy, Karkonosze, Bieszczady... wszystko kwestia dogadania. Rzucam luźny pomysł, wszelkie sugestie i pytania mile widziane

Biegaczka. Nie mam czasu na chodzenie
Piszę bez nadziei na siostrzaną parę nóg. Ot tak. Bo kocham lasy, góry.

- paolinalina
- początkująca foremka
hej,Colourful pisze: ↑27 mar 2019, o 20:33Witam,
widzę, że ten temat umarł śmiercią naturalną ale może uda się go reaktywować. Czy są tu jakieś Panie górołazki, chętne do stworzenia ekipy na weekendowe wypady w góry? Tatry, Beskidy, Karkonosze, Bieszczady... wszystko kwestia dogadania. Rzucam luźny pomysł, wszelkie sugestie i pytania mile widziane![]()
Od niedawna mamy małą ekipę czteroosobową , którą jeździmy w góry. Ostatnio Tatry, w ten weekend Beskid Wyspowy.
- paolinalina
- początkująca foremka
Oj biegało się dużo po górach , biegało. Teraz trochę mniej ale miłość do gór pozostała.
Startujesz w zawodach? priv
Super! Czyli jednak ktoś taki istniejepaolinalina pisze: ↑28 mar 2019, o 09:24hej,Colourful pisze: ↑27 mar 2019, o 20:33Witam,
widzę, że ten temat umarł śmiercią naturalną ale może uda się go reaktywować. Czy są tu jakieś Panie górołazki, chętne do stworzenia ekipy na weekendowe wypady w góry? Tatry, Beskidy, Karkonosze, Bieszczady... wszystko kwestia dogadania. Rzucam luźny pomysł, wszelkie sugestie i pytania mile widziane![]()
Od niedawna mamy małą ekipę czteroosobową , którą jeździmy w góry. Ostatnio Tatry, w ten weekend Beskid Wyspowy.

Ja z dziewczyną wybieramy się na majówkę do Zakopanego. Jakby ktoś miał ochotę dołączyć 

Oby pogoda dopisała!
Cześć dziewczyny, my też kochamy góry i tuptanie, przez kilka lat przeszłyśmy już większość w Polsce
Do zobaczenia gdzieś na szlaku
PS- uważajcie w Tatrach na niedźwiedzie 

Hej!
Czy jest któraś chętna na wędrówki górskie?
W dzisiejszej dobie na wypad jednodniowy, a jak się polepszy z sytuacją to weekendowe wędrowanie,
...albo przejażdżki rowerowe?!
Czy jest któraś chętna na wędrówki górskie?
W dzisiejszej dobie na wypad jednodniowy, a jak się polepszy z sytuacją to weekendowe wędrowanie,
...albo przejażdżki rowerowe?!
cześć .
Ja jest za !!:D chętnie wybiorę się w góry. jestem z okolic Wodz. Śl
Ja jest za !!:D chętnie wybiorę się w góry. jestem z okolic Wodz. Śl
Chętnie wybiorę się w okolicach października w Tatry na kilka dni
Jest któraś chętna? Trasy do dogadania w zależności od warunków pogodowych

-
- foremka dyskutantka
Ja mam chęć wybrać się na narty jakoś tak w styczniu/lutym w zależności od tego kiedy będę miała wolne