Chyba mi wyje homoradar?
-
- początkująca foremka
Re: Chyba mi wyje homoradar?
Faktycznie jest katoliczką ,ale kto wie Podoba wam się ona jako kobieta?
-
- początkująca foremka
kto ją tam wie nie pamiętam tytułu serialu na tvn ale miała ciekawe sceny (mało niestety) z Grochowską (chyba)
Uważam, że to odrobinkę nie na miejscu prowadzić dyskusję na temat orientacji seksualnej innych osób, szczególnie w sytuacji, gdy nie moga się one skonfrontować lub odnieść do plotek na własny temat.
Przeczytalam cały wątek, ciekawe spostrzeżenia. Dopisały byście jeszcze kogoś?
-
- początkująca foremka
Jak dobrze kojarze ktoś tu kiedyś wspominał Katarzynę Sokołowską. Oglądam top model regularnie i mam wrażenie że jest co najmniej bi. Zawsze upatruje sobie jakąś ulubienicę. Raczej nie są to chłopcy tylko właśnie dziewczyny. no i pamiętam jak chyba w 10 sezonie uczestnicy nagrywali filmiki pod okiem Nataszy Parzymies. Robili to w parach a jedna para była dobrana z dziewczyn. Na koniec się pocałowały no i Kasia oceniając mówiła że bardzo jej się to podobało i mówiła to z taką tęsknotą w oczach i głosie. Rzadko jest taka melancholijna. Wiem że pracuje z modelkami ale myślę że może być coś na rzeczy. A że żyjemy gdzie żyjemy to raczej nie powie tego otwarcie. oczywiście możemy się mylić
Miałam takie samo wrażenie123DreamBig pisze: ↑19 wrz 2024, o 16:29Jak dobrze kojarze ktoś tu kiedyś wspominał Katarzynę Sokołowską. Oglądam top model regularnie i mam wrażenie że jest co najmniej bi. Zawsze upatruje sobie jakąś ulubienicę. Raczej nie są to chłopcy tylko właśnie dziewczyny. no i pamiętam jak chyba w 10 sezonie uczestnicy nagrywali filmiki pod okiem Nataszy Parzymies. Robili to w parach a jedna para była dobrana z dziewczyn. Na koniec się pocałowały no i Kasia oceniając mówiła że bardzo jej się to podobało i mówiła to z taką tęsknotą w oczach i głosie. Rzadko jest taka melancholijna. Wiem że pracuje z modelkami ale myślę że może być coś na rzeczy. A że żyjemy gdzie żyjemy to raczej nie powie tego otwarcie. oczywiście możemy się mylić