1@ i zniknięcie
-
mafcelinamarcel
1@ i zniknięcie
Re: 1@ i zniknięcie
Mnie juz nic nie zdziwi. Ostatnio rozmyslam namietnie, czy czasem po pandemi ludziom nie odbilo. Ogladasz kanaly informacyjne i rzeczywiscie z kanalami ma to wiele wspolnego
jakies newsy niepoparte zadnym sensownym dowodem, badz wiarygodnym zrodlem informacji
A im dalej w las, tym ciekawiej. Lesbijka czlonkiem panstwa islamskiego rozwalila mnie na lopatki(
). Myslalam, ze homoseksualisci sa zrzucani z budynkow
No nie wiem, moze cos mnie ominelo
Szczyt absolutyzmu jednak przypadl na historie dziewiczki, co to sie nigdy nie calowala, a pierwsza prostytutko-nimfomanko-pedofilka zostala w owym kanale informacyjnym. No, gratki. Coraz lepiej. Moze to znak, ze juz czas stad spier
na jakis inny kontynent. Zaraz ufo bedzie ladowac lub porywac, czy cos.
wiec, odpowiadajac na Twoje pytanie noe widze w tym nic zlego
- szczur
- natchniona foremka

Ta? Sprawdz co Trump odwalil. Podpowiem,ze to wszystko dzieje “as we speak”
Niezależnie od tego co Autorka miała na myśli, chyba NIE. Nie robimy tak
Clorocs pisze: ↑3 sty 2026, o 17:48...
Ogladasz kanaly informacyjne i rzeczywiscie z kanalami ma to wiele wspolnegojakies newsy niepoparte zadnym sensownym dowodem, badz wiarygodnym zrodlem informacji
A im dalej w las, tym ciekawiej. Lesbijka czlonkiem panstwa islamskiego rozwalila mnie na lopatki(
). Myslalam, ze homoseksualisci sa zrzucani z budynkow
![]()
...
Trump miał być przyjacielem Putina, a nawet agentem Kremla, a okazało się, że właśnie zajumał Putinowi dwa tankowce. Do tego szefowa AfD, która również miała być ruską onucą okazała się być lesbijką.
I co?
Sufit Wam na głowę spadł?
Może prościej przyjąć do wiadomości i zaakceptować fakt, że dawałyście się robić komuś w dupę. Będzie ukłucie w dumę, ale może przemyślicie kto, jak, dlaczego, i unikniecie takich błędów w przyszłości.
Masz racje, wariatow nie brakuje 
Jeszcze nikt mnie ,,w dupe nie robil,, ale dzieki, bede miala na uwadze 
A tak zupelnie powaznie. Czy ten temat mnie dotyczy-nie, czy mnie obchodzi-nie, wiec skad taki ,,bol dupy,,?
Świat po pandemii ogólnie wygląda jak sen lunatyka. Wyobraźcie sobie, że ktoś zapadł w śpiączkę w np. 2018 i budzi się w 2026 aa wy musicie mu wytłumaczyć wszystko co sie nagle zadziało.