...eeeeccchhhhhhhh....ja nie lubię przemocy..!!
..przebaczyłam...niechaj będzie szczęśliwa...!!!!!!!!!

Margo, ja bym chętniej zobaczyła to wyrzucanie złości w realumargo pisze:Jeśli Panie Moderatorki pozwolą to zapraszam...aby tu wyrzucić swoją złość do kogoś na tym forum....przywalić, ale bez pisania komu posyłamy nasze złośliwości, kogo gryziemy? Takie odreagowanie.
Temat CHCESZ W MORDĘ?...jako worek treningowy na wyładowanie się.![]()
![]()
![]()
margo pisze:Jeśli Panie Moderatorki pozwolą to zapraszam...aby tu wyrzucić swoją złość do kogoś na tym forum....przywalić, ale bez pisania komu posyłamy nasze złośliwości, kogo gryziemy? Takie odreagowanie.
Temat CHCESZ W MORDĘ?...jako worek treningowy na wyładowanie się.![]()
![]()
![]()
....no i widzisz Izdebko,....krzywo coś przeczytałaś,izdebka pisze:Margo, a czy nie łatwiej iśc na spacer i w ten sposób odreagowac stres...
pozdrowionka
Izdebko....to moje emocje...popatrz tylko...cudownie!izdebka pisze:Zazdroszczę ci Margo, tez chętnie wyrwałabym się z wawki nad morze.
Pozdrawiam, bede sledzić twoje poczynania w sprawie wyrzucania złych emocji z siebie oczywiście.]
Pozdrawiam Iza
Wątku nie usuniemy, ale tytuł faktycznie nie był zbyt wyszukany - słuszna racjakatze pisze:Temat „CHCESZ W MORDĘ".
Nieładny, niemiły, nie powinien paść na naszym forum.
P.s. Z taką pewną nieśmiałością- do moderatorek. Temat można usunąć?
Ruby...prawda, temat można usunąć, i może nawet należy gdyż całe forum jest przecież wylewaniem swoich emocji....więc jeszcze poproszę w temacie macierzyństwo o wywalenie obraźliwych do mnie i mojej Pani postów....(tu niżej wklejam ten post)ruby pisze:Wątku nie usuniemy, ale tytuł faktycznie nie był zbyt wyszukany - słuszna racjakatze pisze:Temat „CHCESZ W MORDĘ".
Nieładny, niemiły, nie powinien paść na naszym forum.
P.s. Z taką pewną nieśmiałością- do moderatorek. Temat można usunąć?Usuwać można w całości te wątki, lub posty, które są niezgodne z zasadami korzystania z forum. Myslę, że zmiana nazwy tematu w tym przypadku wystarczy.
Pani Katze, Pani Myszyno, Pani A*** (tu nie jestem upoważniona do zamieszczenia Pani imienia), prawda prywatna korespondencja byłaby jak najbardziej wskazana...hmmm...tylko pod jakim nickiem? Co do nicku "Rani", to nie napisałam, że to Pani ukrywa się pod nim...źle to Pani przyczytała, bo Rani to całkiem inna osoba, a do tego zna ją Pani doskonale, wedłóg własnych swoich słów do mnie.katze pisze:nigdy nie używałam nicka Rani i wiersza tego nie napisałam. Ruby może potwierdzic jeśli dysponuje taka możliwością. w wierszach jestem kiepska i nie ryzykuję. Ale ubawiłam się powtórnie. Jak łatwo przykleić etykietkę. zaciekawił mnie natomiast twój tok myslenia, w jaki sposób kojarzysz mnie i Rani?
A jeśli masz margo do mnie jakieś pretensje to zapraszam prywatnie, wyjaśnij dokładnie swoje żale, lubienie, nielubienie, bo to miejsce nie jest przeznaczone do tego.
Nie będę więcej z tobą dyskutować bo udowodniłaś, ze każda moja wypowiedź będzie krytykowana, ośmieszana i tłamszona. opinię umiesz wystawić, a jakże.
Margo, załatwiaj swoje prywatne porachunki drogą mailową bezpośrednio z zainteresowanymi. Ja mogę tylko potwierdzić jak wynika z IP, że ranig i katze to dwie różne piszące osoby.margo pisze:No cóż, zarzucając komuś makiawelizm należy najpierw zaglądnąć w siebie i zobaczyć własny makiawelizm, bo jeśli ktoś podpisuje się nie swoim nickiem i koresponduje z kimś kogo zna i na dodatek jest lubiany przez tego kogoś.....a udaje inną osobą to jak to można nazwać??? Czy może powinien przeprosić...czy "dostać w przysłowiowy policzek".
Nie wszystko co błyszczy czy chce wydawać się gładkie i uczciwe jest takie naprawdę...Pani Katze, bo to Pani sama dobrze wie...prawda?
Margo, czytaj ze zrozumieniem i bez nerwówmargo pisze:Ruby...prawda, temat można usunąć, i może nawet należy gdyż całe forum jest przecież wylewaniem swoich emocji....więc jeszcze poproszę w temacie macierzyństwo o wywalenie obraźliwych do mnie i mojej Pani postów....(tu niżej wklejam ten post)
Dla Ciebie nie mamargo pisze:Właściwie stary tytuł tematu: "CHCESZ W MORDĘ" nie ma w sobie nic niesmacznego w porównaniu z powyższym postem,....<ciach>
Zgadzam się całkowicie, że decydowanie o stronie jest w gestii szefostwa...i tak jest słusznie....uznaję zatem wszelkie uwagi i jak wyżej napisałam....zastosuję się do nich z całą przyjemnością...oczywiście z pominięciem tych sytuacji kiedy będę musiała jednak odpowiedzieć. lecz nie będę obrażać, ani nikomu dokuczać.ruby pisze: Ja mogę tylko potwierdzić jak wynika z IP, że ranig i katze to dwie różne piszące osoby.[/color]
wiem to bo Ranigast i Katze to całkiem inne osoby...proszę dokładniej czytać posty.
Dla Ciebie nie maAle pozwól, że tu na forum ja i Eryka oraz szefowa portalu będziemy decydowały, co smaczne, a co nie. Takie nasze prawa
![]()
I na koniec : ja bardzo doceniam twój styl i umiejętności pisania różną czcionką i różnymi kolorami, ale jeśli jesteś skonfliktowana, to bądź uprzejma nie przenosić prywatnych rozgrywek na foru
Nikogo nie jest za duzoAnonymous pisze:.Juz raz pisalam......Margo-i Chrzanika----za duzo wszedzie...
ona_czyli_ja pisze:
Nikogo nie jest za duzo, to wielkie szczescie nas i tej strony, ze sa osoby zaangazowane i piszace kilka tekstow dziennie, mozemy sie z nimi zgadzac lub nie, ale najgorsza rzecza jest marazm i nuda, a nam to nie grozi
.
cholera jasna ja też--ale miałam dziś podły dzieńjasmine pisze:Podobno ten wątek jest do wyrzucania złych emocji,więc pozwolę sobie dziś powiedzieć wrrrrr....ależ jestem zła!
To tyle!