Hahah, to też, ale tylko dlatego, że wiecej w plecach łupie:)
Zdarzyła Wam się miłość po 40ce?
Re: Zdarzyła Wam się miłość po 40ce?
Podbiję . Czy zdarzyła się Wam miłość po pięćdziesiątce?
Metryka pokazuje Nam ile mamy lat. Serce i dusza są młode. Spojrzenie na życie jest zupełnie inne. Seks nie jest taki ważny. Ważna jest bliskość i uważność na drugą kobietę. Mądrość, czułość, bliskość, rozmowa, zrozumienie. Czuły dotyk. Blask oczu.
I w nich zrozumienie i akceptacja. Miłość po pięćdziesiątce wierzę, że jest możliwa. Tego sobie życzę i wszystkim pięćdziesiątkom.
Metryka pokazuje Nam ile mamy lat. Serce i dusza są młode. Spojrzenie na życie jest zupełnie inne. Seks nie jest taki ważny. Ważna jest bliskość i uważność na drugą kobietę. Mądrość, czułość, bliskość, rozmowa, zrozumienie. Czuły dotyk. Blask oczu.
I w nich zrozumienie i akceptacja. Miłość po pięćdziesiątce wierzę, że jest możliwa. Tego sobie życzę i wszystkim pięćdziesiątkom.
- gimmeeverything
- super forma
oj tam, oj tam
...i nawet jak upadnę, to wstanę - a wtedy TY masz przejebane
Mam nadzieję, że jeszcze to się zmieni . Pozdrawiam.
- gimmeeverything
- super forma
" Wszyscy chcą twojego dobra. Nie pozwól go sobie odebrać." (Stanisław Jerzy Lec)beatrycze pisze: ↑11 maja 2024, o 11:07Mam nadzieję, że jeszcze to się zmieni . Pozdrawiam.
...i nawet jak upadnę, to wstanę - a wtedy TY masz przejebane
Powiem Wam, że samo pytanie mnie trochę przeraziło Nigdy nie myślałam, że miłość ma wiek. Wg mnie nie ma. Lubię być pięćdziesiątką.
-
Zdarzyła... dokładnie w dniu 50 urodzin...I trwa ponad 2 lata...beatrycze pisze: ↑3 maja 2024, o 17:47Podbiję . Czy zdarzyła się Wam miłość po pięćdziesiątce?
Bardzo się cieszę. Życzę Wam wszystkiego najlepszego.
Miłość nie ma wieku.
Miłość nie ma wieku.
-
Dziękuję. Niestety, po 50-tce jest trudniej poznać kobietę.
Sama , już tego nie ogarniam, przecież umysł mam 40-tki :.
Sama , już tego nie ogarniam, przecież umysł mam 40-tki :.