Rówieśniczki 16-18
-
Rówieśniczki 16-18
Podobny post pojawił się już kilka temu, więc pomyślałam, że fajnie byłoby go powtórzyć . Czy są tu jakieś dziewczyny w tym przedziale wiekowym?
Re: Rówieśniczki 16-18
Wygląda na to, że Cafe 16 wymiera. xD Ja mam 20 lat, więc się nie kwalifikuję. ;p
-
- początkująca foremka
nie wymiera dojrzewa.
Czyli wymiera. W tym sensie, że gdy już osoba dojrzeje tak, że przekroczy wiek 16-18, to Cafe robi się pusta. Nie że osoby wymierają, to oczywiste, tylko Cafe wymiera, bo te osoby już są starsze. Nie zrozumiałaś tej humorystycznej metafory. ;p
-
- początkująca foremka
Dzieki za informacje co poeta chcial powiedziec. Ty mnie tez nie. aktualne młode pokolenie inne jest niz poprzednie. Inaczej chowane, z inna paczką priorytetow. Przez rodzicow zabieganych po koroach i nie majacych dla nich czasu. takie to mlode a takie stare.
dzieci dojrzalsze od babci.
ale co ja tam wiem . pisze z perspektywy babci.
Pozdrawiam młodziez. Te dojrzała i te w swoim wieku
dzieci dojrzalsze od babci.
ale co ja tam wiem . pisze z perspektywy babci.
Pozdrawiam młodziez. Te dojrzała i te w swoim wieku
Ja niedawno się tutaj pojawiłam i mam 14 więc ja z kolei jestem za młoda
- kmz2557
- początkująca foremka
- Kontakt:
mam 18
Mam 18 'u'
cześć
-
- początkująca foremka
Jestem Oktawia, mam 21 lat i jestem z województwa Lubelskiego (Chełm). Interesuje się ogólnie sportem, głównie można by powiedzieć, że piłką nożną i również motocyklami. Od kilku miesięcy zmagam się z tym, żeby zacząć ćwiczyć, aby poprawić swoją kondycję i wyrobić swoją wymarzoną sylwetkę ale jakoś słabo mi to idzie jak na razie. Brakuje mi motywacji i tej drugiej osoby I nie, nie ważę 120kg, a całe 54kg - przy wzroście 160cm. Zmieniając temat to… Nie lubię imprezowania (jak to młodzież nazywa „melanże”, aby tylko zgon zaliczyć) i też tego nie robię, jak i również nie piję alkoholu, oraz nie palę papierosów.
Reasumując… Jeśli chcesz mnie poznać i z czasem może stworzyć naszą wspólną historię, przyszłość to napisz do mnie na Instagrama. Mój nick: oktawia_lwg
Reasumując… Jeśli chcesz mnie poznać i z czasem może stworzyć naszą wspólną historię, przyszłość to napisz do mnie na Instagrama. Mój nick: oktawia_lwg
-
- początkująca foremka
Jestem Oktawia, mam 21 lat i jestem z województwa Lubelskiego (Chełm). Interesuje się ogólnie sportem, głównie można by powiedzieć, że piłką nożną i również motocyklami. Od kilku miesięcy zmagam się z tym, żeby zacząć ćwiczyć, aby poprawić swoją kondycję i wyrobić swoją wymarzoną sylwetkę ale jakoś słabo mi to idzie jak na razie. Brakuje mi motywacji i tej drugiej osoby I nie, nie ważę 120kg, a całe 54kg - przy wzroście 160cm. Zmieniając temat to… Nie lubię imprezowania (jak to młodzież nazywa „melanże”, aby tylko zgon zaliczyć) i też tego nie robię, jak i również nie piję alkoholu, oraz nie palę papierosów.
-
ja mam 17 zaraz 18Ardnaskela pisze: ↑19 sty 2022, o 00:14Podobny post pojawił się już kilka temu, więc pomyślałam, że fajnie byłoby go powtórzyć . Czy są tu jakieś dziewczyny w tym przedziale wiekowym?