[quote="gimmeeverything"]do poziomu powyższych miażdżących "ripost" nawet nie będę usiłowała doskoczyć [/quote]
kurcze Gimme - jednak udało Ci się mnie wkurzyć, co powoduje, że znów muszę się wynurzyć, ponieważ rozczarowałaś mnie niespodziewanie, że w Twojej "ripoście" jest tylko jedno zdanie.
Jeszcze tylko ten jeden raz muszę, bo będę przechodzić "katusze", nie lubię być niesłowna, ale zanim zrobię przejście, muszę zrobić ostatnie wejście.
tak już przy okazji:
[quote="gimmeeverything"]szczerze wątpię w Twoją tak nagłą metamorfozę (już nieco mniej wątpię, że posiadasz obdarzonych poczuciem humoru znajomych)[/quote]
Metamorfozy niestety nie było, za to odkryć kilka nastąpiło, a jednak humor zauważyłaś w mojej wypowiedzi, szkoda tylko, że żaden znajomy koło mnie nie siedzi, bo gdyby siedział, wiesz mi - na pewno by Ci dosadniej odpowiedział.
Znajomi u mnie owszem otwarte drzwi zawsze mają, ale nie przesadzają, wiedzą kiedy pora iść do kolegi, a kiedy do kościoła.
[quote="gimmeeverything"]mozolne przedzieranie się przez niemal 2000 moich postów [/quote]
2000 postów - co Ty, wiesz ile to roboty?
Wystraczył mi jeden zgrubsza, aby wiedzieć, że jesteś chudsza, cwana i wytatuowana, może nie ze wszystkim trafiłam w samo sedno, ale czy to nie jest wszystko jedno?
[quote="gimmeeverything"] najważniejsze, że najwyraźniej dobrze Ci zrobiłam - nie kiwnąwszy nawet palcem (mózgiem zresztą też znikomo);[/quote]
Tak w ogóle nie pojmuję, jak można palcem nie kiwnąć dotykając klawiaturę i mózgu znikomo używać do tego przy składaniu zdania uszczypliwego?
No tak zapomniałam - jaka jesteś genialna, wybitnie mądra, a przy tym obrzydliwie skromna.
P.S.
Pamietaj, zgubna dla Ciebie jest Twoja interpretacja, kiedy nie masz pojęcia jaka po drugiej stronie jest nacja.
Pozdrawiam i spadam.