jak zareagowalo na Wasza orientacje rodzenstwo?
jak zareagowalo na Wasza orientacje rodzenstwo?
brat cz siostra jest chyba pierwsza
osoba ktora dowiaduje sie o orientacji les nastolatki, zatem jakie byly reakcje Waszego rodzenstwa na te wiadomosc?aha, i cz przyznalyscie sie same cz tez wscibskie siostrzyczki/braciszki wytropily Was same/i?

- nightangel
- rozgadana foremka
Re: jak zareagowalo na Wasza orientacje rodzenstwo?
Chłopie powiem tak (tylko nie odbierz tego jako kurtuazji): sorry, ale ty (taki i owakikttk pisze:brat cz siostra jest chyba pierwszaosoba ktora dowiaduje sie o orientacji les nastolatki, zatem jakie byly reakcje Waszego rodzenstwa na te wiadomosc?aha, i cz przyznalyscie sie same cz tez wscibskie siostrzyczki/braciszki wytropily Was same/i?

.

Re: .
Ide się z tego powodu upićkttk pisze:obrazam sie
na ciebie

"Chodzi o to, żeby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa"o co ci chodzi witch?

(jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze)

.
pewnie masz okres witch

Za górami, za lasami, za siedmioma rzekami leżał na kanapie bobas i słodko smrodził po pokoju (brat)
Osoba wysoce wrażliwa czyli ja z trudem znosiła tę katorgę. Bobas wyraźnie wywiera na mnie presję (pomyslałam). Trudno, szantaż szantażem ale trza dzieciątku pieluchę zmienić. Poddałam się podczas odpinania dowodu, na to że brat jest żywą i bądź co bądź myślącą istotą. Zastrzelił mnie swoimi możliwościami. Mówię więc do niego: Srolu jestem lesbijką. Na co on niewzruszenie gu gu gu gu gu gu gu... Hmmm akceptuje czy nie? Jak myślicie?

''quem dii diligunt, adolescens moritur...''
W lodówce pocięta w plastry puszcza do mnie oko krowa... codzienność
W lodówce pocięta w plastry puszcza do mnie oko krowa... codzienność
a mój wręcz przeciwnie, powiedział, że się cieszy, że kogoś mam, i że absolutnie nie przeszkadza mu moja orientacja ---- lucky mesasza001 pisze:Mój brat uznał to za przejściowy okres, i że napewno mi to minie. Ale wystarczy kiedy tylko o tym wspomne to odrazu mu mina żędnie-> czyli jest raczej mało tolerancyjny.
Tell me if I say something that offends you, I may want to offend you with that later
Coś ty za łagodnie pisze jak na PMS bo nie wiem czy wiesz wraz z pojawieniem się okresu wszelkie zmiany nastrojów przechodząkttk pisze:pewnie masz okres witch![]()

PS Dryzek witam

- ona_czyli_ja
- super forma
Akceptuje, bo przeciez nie zmienil swojego stosunku do Ciebie, traktuje Cie tak samo jak przedtem, wiec wszystko jest okDryzek pisze: Za górami, za lasami, za siedmioma rzekami leżał na kanapie bobas i słodko smrodził po pokoju (brat)Osoba wysoce wrażliwa czyli ja z trudem znosiła tę katorgę. Bobas wyraźnie wywiera na mnie presję (pomyslałam). Trudno, szantaż szantażem ale trza dzieciątku pieluchę zmienić. Poddałam się podczas odpinania dowodu, na to że brat jest żywą i bądź co bądź myślącą istotą. Zastrzelił mnie swoimi możliwościami. Mówię więc do niego: Srolu jestem lesbijką. Na co on niewzruszenie gu gu gu gu gu gu gu... Hmmm akceptuje czy nie? Jak myślicie?

.
trzeba poddac witch probie wody
wszystko sie od razu wyjasni 

No powiedz mi jeszcze, że nie dostrzegasz różnicy między Tymina a kttkAssaAbloy pisze:wczoraj jezdzilysmy konno; zostalo nam

A odpowiadając na Twoje pytanie Sims: znalazł się w niewłaściwym miejscu, o niewłaściwym czasie. Tylko nie byłoby w tym nic zachęcającego do zaczepek, gdyby....... się nie odezwał

.

witch aleś ostra^^witch85 pisze:Ide się z tego powodu upićkttk pisze:obrazam sie
na ciebie
"Chodzi o to, żeby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa"o co ci chodzi witch?![]()
(jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze)
Mój 10-letni syn w ten sposób reaguje na każdy pocałunek , czy homo- czy heteroseksualny. W tym wieku to raczej normalne.ficus88 pisze:Mój kochany braciszek ma 10 lat, na widok całujących się lesbijek (gejów) w tv reaguje hasłem "fuj!" w dodatku ma niewyparzony język, więc szybko mojej tajemnicy nie pozna...

.
przesadzasz, ja np nawet teraz nie lubie patrzec jak ktos sie caluje "publicznie"niezaleznie od orientacii, wieku , wygladu itp
to intymna czynnosc ktorej nie powinno sie kalac wzrokiem innych
to intymna czynnosc ktorej nie powinno sie kalac wzrokiem innych

Dotyczy,dotyczy.....ficus88 pisze:Hm... nie dotyczy to jednak 10-latka, który juz teraz chwali się swoimi miłosnymi podbojami...Sims pisze:
Mój 10-letni syn w ten sposób reaguje na każdy pocałunek , czy homo- czy heteroseksualny. W tym wieku to raczej normalne.