Powieść o miłości między dwiema Kobietami.

O literaturze, filmie, muzyce, fotografii, aktorkach etc.
ODPOWIEDZ
Poczytajmnie

Powieść o miłości między dwiema Kobietami.

Post autor: Poczytajmnie » 10 paź 2023, o 19:59

Cześć!
Mam na imię Justyna. Napisałam książkę o miłości między dwiema kobietami. Historia opowiada o walce wewnętrznej, o pragnieniu miłości i sile zaparcia się siebie napędzanej presją konwenansów i lękiem. Co ostatecznie wygra w tej walce? Miłość czy strach?
Jeżeli macie ochotę spędzić wolny czas w towarzystwie dwóch zakochanych w sobie kobiet i doświadczyć ich uniesień i upadków to serdecznie Was zapraszam do przeczytania mojej książki. Zamieszczona jest na portalu Wattpad. Moje konto nazywa się PerAmoreDellArte. Dołączam link bezpośrednio kierujący do książki:
https://www.wattpad.com/story/349649555 ... 5%9B%C4%87

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Was serdecznie!
Justyna
OlaMaj
rozgadana foremka
rozgadana foremka

Re: Powieść o miłości między dwiema Kobietami.

Post autor: OlaMaj » 23 gru 2023, o 08:57

O, chętnie zerknę,
czasem czytam wattpadowe story dla miłego relaksu :)
Piszę opowiadania o Kobietach.
Do poczytania w Empiku, Legimi i w Naffy.
Wersji audio posłuchać można również w Audiotece.
Wiarusek007
początkująca foremka
początkująca foremka

Post autor: Wiarusek007 » 21 sty 2024, o 12:40

Też zerknę. 😊Lesbijki powinny pisać, być może wtedy byłoby więcej ciekawych, miłosnych historii na rynku wydawniczym .Jedyne co teraz jest dostępne to opowieści bardziej o stylu życia lesbijek.
Trzeba dopingować młode pisarki 😊
KamaEl

Post autor: KamaEl » 22 sty 2024, o 12:58

''Matka chrzestna Noc'' - Rachel Pollack. Przyjemna lektura, subtelna, ale i z humorem...chwilami trochę surrealistyczna, ale prawdziwie traktująca o milosci i jej zawirowaniach w zwiazku.
Wiarusek007
początkująca foremka
początkująca foremka

Post autor: Wiarusek007 » 24 lut 2024, o 21:48

OlaMaj pisze:
23 gru 2023, o 08:57
O, chętnie zerknę,
czasem czytam wattpadowe story dla miłego relaksu :)
Wiesz co ,skoro już tu jesteś. Chciałam Ci powiedzieć, że przeczytałam twoja książkę,,Anka" na Legimi.I nawet niezła.
Było w niej coś prawdziwego, szczególnie w uczuciach głównej bohaterki .Na pewno piszesz tak ,że nie można się oderwać.
Ja bym postulowała za tym żebyś popełniła jakaś książkę o 30-latkach ale w wnioskuję po reszcie twoich książek ,że sama jesteś w przedziale wiekowym trochę niższym.
Nie powinno Cię to jednak ograniczać.
Główna bohaterkę opisałaś bardzo dojrzale więc myślę, że z 30-latkami też byś sobie poradziła.
Tak czy inaczej, książka bardzo ciekawa i cieszę się, że w końcu literatura Lesbijska nabiera jakichś głębszych odcieni .
Tak Ci chciałam napisać-dobra robota .
Pisz dalej i wrzucaj na forum jak coś nowego wydasz.
OlaMaj
rozgadana foremka
rozgadana foremka

Post autor: OlaMaj » 7 mar 2024, o 19:17

Wiarusek007 pisze:
24 lut 2024, o 21:48
Wiesz co ,skoro już tu jesteś. Chciałam Ci powiedzieć, że przeczytałam twoja książkę,,Anka" na Legimi.I nawet niezła.
Było w niej coś prawdziwego, szczególnie w uczuciach głównej bohaterki .Na pewno piszesz tak ,że nie można się oderwać.
Ja bym postulowała za tym żebyś popełniła jakaś książkę o 30-latkach ale w wnioskuję po reszcie twoich książek ,że sama jesteś w przedziale wiekowym trochę niższym.
Główna bohaterkę opisałaś bardzo dojrzale więc myślę, że z 30-latkami też byś sobie poradziła.
Tak czy inaczej, książka bardzo ciekawa i cieszę się, że w końcu literatura Lesbijska nabiera jakichś głębszych odcieni .
Ooo, jak mi miło to czytać, dziękuję:)
No to, hm... zaskoczę Cię, na moim liczniku cyknęło w tym roku 41, więc jestem w przedziale wiekowym starszym niż bohaterka "Anki" (takie tyci pudło z oceną ale za to jakie miłe!). I rzeczywiście, w tej historii jest coś prawdziwego, więc dobrze wiedzieć, że udało mi się to oddać, mimo mojej czterdziestki (z haczykiem) na karku.
PS Właśnie kończę książkę, w której są bohaterki starsze, więc przy dobrych wiatrach pojawi się na Legimi w ciągu 2 miesięcy.
A na forum trochę głupio mi wrzucać info, żeby nie podlatywało spamem:)
Daslibe
uzależniona foremka
uzależniona foremka

Post autor: Daslibe » 22 mar 2024, o 07:45

OlaMaj pisze:
7 mar 2024, o 19:17
Wiarusek007 pisze:
24 lut 2024, o 21:48
Ooo, jak mi miło to czytać, dziękuję:)
No to, hm... zaskoczę Cię, na moim liczniku cyknęło w tym roku 41, więc jestem w przedziale wiekowym starszym niż bohaterka "Anki" (takie tyci pudło z oceną ale za to jakie miłe!). I rzeczywiście, w tej historii jest coś prawdziwego, więc dobrze wiedzieć, że udało mi się to oddać, mimo mojej czterdziestki (z haczykiem) na karku.
PS Właśnie kończę książkę, w której są bohaterki starsze, więc przy dobrych wiatrach pojawi się na Legimi w ciągu 2 miesięcy.
A na forum trochę głupio mi wrzucać info, żeby nie podlatywało spamem:)
Naprawdę bardzo dobrze się czyta Twoją proze.
Przeczytałam wszystkie 3 części ,,Anki " dostępne na Legimi .I powiem ci ,że część 3 ,gdzie opisałaś relacje Anki z Patrycją to jest mistrzostwo .Opisy miłości fizycznej są porywające ,stworzyłaś klimat i to taki klimat wysublimowanej ,ciepłej miłości .
Bardzo mi się podoba i czekam na 4 część na Legimi .
Bardzo dobra proza i do tego branżowa .Jestem pod wrażeniem.
OlaMaj
rozgadana foremka
rozgadana foremka

Post autor: OlaMaj » 30 mar 2024, o 12:07

Daslibe pisze:
22 mar 2024, o 07:45

Przeczytałam wszystkie 3 części ,,Anki " dostępne na Legimi .I powiem ci ,że część 3 ,gdzie opisałaś relacje Anki z Patrycją to jest mistrzostwo .Opisy miłości fizycznej są porywające ,stworzyłaś klimat i to taki klimat wysublimowanej ,ciepłej miłości .
Rany, dziękuję, strasznie miło mi to czytać:)
Czwarta część już jest od kilku dni dostępna, mam nadzieję, że również Ci się spodoba :)
Daslibe
uzależniona foremka
uzależniona foremka

Post autor: Daslibe » 4 kwie 2024, o 09:38

OlaMaj pisze:
30 mar 2024, o 12:07
Daslibe pisze:
22 mar 2024, o 07:45

Rany, dziękuję, strasznie miło mi to czytać:)
Czwarta część już jest od kilku dni dostępna, mam nadzieję, że również Ci się spodoba :)
Przeczytałam i jestem zachwycona .
Powinnaś zrobić kontynujacje ich historii.
Jakoś wątek Patrycji i Ani szczególnie mi się podoba .
A wogole to najbardziej mi się podoba wątek Patrycji -to jest cudownie napisane.
Chyba jestem Twoim fanem 😁Pisz dalej i wrzucaj na Legimi .No i informuj tutaj .
OlaMaj
rozgadana foremka
rozgadana foremka

Post autor: OlaMaj » 5 kwie 2024, o 20:42

Daslibe pisze:
4 kwie 2024, o 09:38
A wogole to najbardziej mi się podoba wątek Patrycji -to jest cudownie napisane.
Dziękuję, suuper miło to czytać, zwłaszcza, że ten wątek jest dla mnie osobiście bardzo ważny, więc... co ja tu będę mówić, ciepło mi na duchu, jak czytam, że się podobał:)
Myślę o kontynuacji, ale jeszcze do niej dorosłam (przyznaję bez bicia), ta opowieść jest w pewnej części osobista, więc muszę "dojrzeć" do takiej decyzji.

P.S Co do nowości, to jutro na Legimi pojawi się coś zupełnie nowego:) Tym razem w całości, a nie w częściach. 8)
Daslibe
uzależniona foremka
uzależniona foremka

Post autor: Daslibe » 5 kwie 2024, o 21:22

OlaMaj pisze:
5 kwie 2024, o 20:42
Daslibe pisze:
4 kwie 2024, o 09:38
Dziękuję, suuper miło to czytać, zwłaszcza, że ten wątek jest dla mnie osobiście bardzo ważny, więc... co ja tu będę mówić, ciepło mi na duchu, jak czytam, że się podobał:)
Myślę o kontynuacji, ale jeszcze do niej dorosłam (przyznaję bez bicia), ta opowieść jest w pewnej części osobista, więc muszę "dojrzeć" do takiej decyzji.

P.S Co do nowości, to jutro na Legimi pojawi się coś zupełnie nowego:) Tym razem w całości, a nie w częściach. 8)
Wiesz ,czuć w tej historii takie ciepło, jakby rzeczywiście była osobista .Ja jestem zafascynowana i już drugi raz czytałam część trzecią i czwartą.
Nie śmiem pytać czy to literacka fikcja czy część prawdziwej historii ale nadaje to tylko smaku powieści.

Mówisz, że jutro pojawi się coś nowego?:)
To oczywiście sięgnę po to ,jakby mogło być inaczej :)
Wiesz, Twoja twórczość to powiew takiej świeżości, nie tylko jeśli chodzi o literaturę branżową bo tu to wogóle nie masz nawet rywali:)ale piszesz tak lekko ,tak naturalnie ,przenosisz czytającego w dany moment, oddajesz jakaś magie jaka może być między ludźmi, to jest prawdziwy talent.
OlaMaj
rozgadana foremka
rozgadana foremka

Post autor: OlaMaj » 13 kwie 2024, o 21:00

Daslibe pisze:
5 kwie 2024, o 21:22
Nie śmiem pytać czy to literacka fikcja czy część prawdziwej historii ale nadaje to tylko smaku powieści.
Nie zdradzę ;)
A w ogóle to tak mi słodzisz, że aż mi głupio teraz.
Niemniej, dziękuję:)
Daslibe
uzależniona foremka
uzależniona foremka

Post autor: Daslibe » 13 kwie 2024, o 23:53

OlaMaj pisze:
13 kwie 2024, o 21:00
Daslibe pisze:
5 kwie 2024, o 21:22
Nie zdradzę ;)
A w ogóle to tak mi słodzisz, że aż mi głupio teraz.
Niemniej, dziękuję:)
Dobra przestaje 8)
Od tej pory tylko konstruktywna krytyka :cool:
OlaMaj
rozgadana foremka
rozgadana foremka

Post autor: OlaMaj » 14 kwie 2024, o 20:04

Daslibe pisze:
13 kwie 2024, o 23:53
Dobra przestaje 8)
O! Super 8) :cool:
Daslibe
uzależniona foremka
uzależniona foremka

Post autor: Daslibe » 17 kwie 2024, o 21:27

OlaMaj pisze:
14 kwie 2024, o 20:04
Daslibe pisze:
13 kwie 2024, o 23:53
Dobra przestaje 8)
O! Super 8) :cool:
Przeczytałam nową powieść i miałam nie słodzić :)
Ale jest bardzi dobra.
Szczególnie mi się z bohaterek podobała Bożena:)jakoś tak ,gdybym miała sobie wyobrazić jakaś fantazję to taką :D
Miło się to czytało.
Naprawdę miło.
LaZur_77
początkująca foremka
początkująca foremka

Post autor: LaZur_77 » 18 lis 2024, o 12:18

Poczytajmnie pisze:
10 paź 2023, o 19:59
Cześć!
Mam na imię Justyna. Napisałam książkę o miłości między dwiema kobietami. Historia opowiada o walce wewnętrznej, o pragnieniu miłości i sile zaparcia się siebie napędzanej presją konwenansów i lękiem. Co ostatecznie wygra w tej walce? Miłość czy strach?
Jeżeli macie ochotę spędzić wolny czas w towarzystwie dwóch zakochanych w sobie kobiet i doświadczyć ich uniesień i upadków to serdecznie Was zapraszam do przeczytania mojej książki. Zamieszczona jest na portalu Wattpad. Moje konto nazywa się PerAmoreDellArte. Dołączam link bezpośrednio kierujący do książki:
https://www.wattpad.com/story/349649555 ... 5%9B%C4%87

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Was serdecznie!
Justyna
[/quote
Hej, przeczytałam książkę jednym tchem, to pierwsza taka moja pozycja, czyta się bardzo lekko i przyjemnie….Justyna napisz drugą część, bo ta historia nie może się tak skończyć….na koniec płakałam jak bóbr… napisałaś o tak wielkiej miłości…, że przypomniałam sobie o swojej, niestety platonicznej, ale emocje, napięcie, żar był taki sam. Niech chociaż książki pięknie się kończą . Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ