Powieść o miłości między dwiema Kobietami.
-
Powieść o miłości między dwiema Kobietami.
Cześć!
Mam na imię Justyna. Napisałam książkę o miłości między dwiema kobietami. Historia opowiada o walce wewnętrznej, o pragnieniu miłości i sile zaparcia się siebie napędzanej presją konwenansów i lękiem. Co ostatecznie wygra w tej walce? Miłość czy strach?
Jeżeli macie ochotę spędzić wolny czas w towarzystwie dwóch zakochanych w sobie kobiet i doświadczyć ich uniesień i upadków to serdecznie Was zapraszam do przeczytania mojej książki. Zamieszczona jest na portalu Wattpad. Moje konto nazywa się PerAmoreDellArte. Dołączam link bezpośrednio kierujący do książki:
https://www.wattpad.com/story/349649555 ... 5%9B%C4%87
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Was serdecznie!
Justyna
Mam na imię Justyna. Napisałam książkę o miłości między dwiema kobietami. Historia opowiada o walce wewnętrznej, o pragnieniu miłości i sile zaparcia się siebie napędzanej presją konwenansów i lękiem. Co ostatecznie wygra w tej walce? Miłość czy strach?
Jeżeli macie ochotę spędzić wolny czas w towarzystwie dwóch zakochanych w sobie kobiet i doświadczyć ich uniesień i upadków to serdecznie Was zapraszam do przeczytania mojej książki. Zamieszczona jest na portalu Wattpad. Moje konto nazywa się PerAmoreDellArte. Dołączam link bezpośrednio kierujący do książki:
Justyna
Re: Powieść o miłości między dwiema Kobietami.
O, chętnie zerknę,
czasem czytam wattpadowe story dla miłego relaksu
czasem czytam wattpadowe story dla miłego relaksu

Piszę opowiadania o Kobietach.
Do poczytania w Empiku, Legimi i w Naffy.
Wersji audio posłuchać można również w Audiotece.
Do poczytania w Empiku, Legimi i w Naffy.
Wersji audio posłuchać można również w Audiotece.
-
- początkująca foremka
Też zerknę.
Lesbijki powinny pisać, być może wtedy byłoby więcej ciekawych, miłosnych historii na rynku wydawniczym .Jedyne co teraz jest dostępne to opowieści bardziej o stylu życia lesbijek.
Trzeba dopingować młode pisarki
Trzeba dopingować młode pisarki
''Matka chrzestna Noc'' - Rachel Pollack. Przyjemna lektura, subtelna, ale i z humorem...chwilami trochę surrealistyczna, ale prawdziwie traktująca o milosci i jej zawirowaniach w zwiazku.
-
- początkująca foremka
Wiesz co ,skoro już tu jesteś. Chciałam Ci powiedzieć, że przeczytałam twoja książkę,,Anka" na Legimi.I nawet niezła.
Było w niej coś prawdziwego, szczególnie w uczuciach głównej bohaterki .Na pewno piszesz tak ,że nie można się oderwać.
Ja bym postulowała za tym żebyś popełniła jakaś książkę o 30-latkach ale w wnioskuję po reszcie twoich książek ,że sama jesteś w przedziale wiekowym trochę niższym.
Nie powinno Cię to jednak ograniczać.
Główna bohaterkę opisałaś bardzo dojrzale więc myślę, że z 30-latkami też byś sobie poradziła.
Tak czy inaczej, książka bardzo ciekawa i cieszę się, że w końcu literatura Lesbijska nabiera jakichś głębszych odcieni .
Tak Ci chciałam napisać-dobra robota .
Pisz dalej i wrzucaj na forum jak coś nowego wydasz.
Ooo, jak mi miło to czytać, dziękuję:)Wiarusek007 pisze: ↑24 lut 2024, o 21:48Wiesz co ,skoro już tu jesteś. Chciałam Ci powiedzieć, że przeczytałam twoja książkę,,Anka" na Legimi.I nawet niezła.
Było w niej coś prawdziwego, szczególnie w uczuciach głównej bohaterki .Na pewno piszesz tak ,że nie można się oderwać.
Ja bym postulowała za tym żebyś popełniła jakaś książkę o 30-latkach ale w wnioskuję po reszcie twoich książek ,że sama jesteś w przedziale wiekowym trochę niższym.
Główna bohaterkę opisałaś bardzo dojrzale więc myślę, że z 30-latkami też byś sobie poradziła.
Tak czy inaczej, książka bardzo ciekawa i cieszę się, że w końcu literatura Lesbijska nabiera jakichś głębszych odcieni .
No to, hm... zaskoczę Cię, na moim liczniku cyknęło w tym roku 41, więc jestem w przedziale wiekowym starszym niż bohaterka "Anki" (takie tyci pudło z oceną ale za to jakie miłe!). I rzeczywiście, w tej historii jest coś prawdziwego, więc dobrze wiedzieć, że udało mi się to oddać, mimo mojej czterdziestki (z haczykiem) na karku.
PS Właśnie kończę książkę, w której są bohaterki starsze, więc przy dobrych wiatrach pojawi się na Legimi w ciągu 2 miesięcy.
A na forum trochę głupio mi wrzucać info, żeby nie podlatywało spamem:)
Naprawdę bardzo dobrze się czyta Twoją proze.OlaMaj pisze: ↑7 mar 2024, o 19:17Ooo, jak mi miło to czytać, dziękuję:)Wiarusek007 pisze: ↑24 lut 2024, o 21:48Wiesz co ,skoro już tu jesteś. Chciałam Ci powiedzieć, że przeczytałam twoja książkę,,Anka" na Legimi.I nawet niezła.
No to, hm... zaskoczę Cię, na moim liczniku cyknęło w tym roku 41, więc jestem w przedziale wiekowym starszym niż bohaterka "Anki" (takie tyci pudło z oceną ale za to jakie miłe!). I rzeczywiście, w tej historii jest coś prawdziwego, więc dobrze wiedzieć, że udało mi się to oddać, mimo mojej czterdziestki (z haczykiem) na karku.
PS Właśnie kończę książkę, w której są bohaterki starsze, więc przy dobrych wiatrach pojawi się na Legimi w ciągu 2 miesięcy.
A na forum trochę głupio mi wrzucać info, żeby nie podlatywało spamem:)
Przeczytałam wszystkie 3 części ,,Anki " dostępne na Legimi .I powiem ci ,że część 3 ,gdzie opisałaś relacje Anki z Patrycją to jest mistrzostwo .Opisy miłości fizycznej są porywające ,stworzyłaś klimat i to taki klimat wysublimowanej ,ciepłej miłości .
Bardzo mi się podoba i czekam na 4 część na Legimi .
Bardzo dobra proza i do tego branżowa .Jestem pod wrażeniem.
Rany, dziękuję, strasznie miło mi to czytać:)Daslibe pisze: ↑22 mar 2024, o 07:45
Naprawdę bardzo dobrze się czyta Twoją proze.
Przeczytałam wszystkie 3 części ,,Anki " dostępne na Legimi .I powiem ci ,że część 3 ,gdzie opisałaś relacje Anki z Patrycją to jest mistrzostwo .Opisy miłości fizycznej są porywające ,stworzyłaś klimat i to taki klimat wysublimowanej ,ciepłej miłości .
Czwarta część już jest od kilku dni dostępna, mam nadzieję, że również Ci się spodoba

Przeczytałam i jestem zachwycona .OlaMaj pisze: ↑30 mar 2024, o 12:07Rany, dziękuję, strasznie miło mi to czytać:)Daslibe pisze: ↑22 mar 2024, o 07:45
Naprawdę bardzo dobrze się czyta Twoją proze.
Czwarta część już jest od kilku dni dostępna, mam nadzieję, że również Ci się spodoba![]()
Powinnaś zrobić kontynujacje ich historii.
Jakoś wątek Patrycji i Ani szczególnie mi się podoba .
A wogole to najbardziej mi się podoba wątek Patrycji -to jest cudownie napisane.
Chyba jestem Twoim fanem
Dziękuję, suuper miło to czytać, zwłaszcza, że ten wątek jest dla mnie osobiście bardzo ważny, więc... co ja tu będę mówić, ciepło mi na duchu, jak czytam, że się podobał:)Daslibe pisze: ↑4 kwie 2024, o 09:38Przeczytałam i jestem zachwycona .
A wogole to najbardziej mi się podoba wątek Patrycji -to jest cudownie napisane.
Chyba jestem Twoim fanemPisz dalej i wrzucaj na Legimi .No i informuj tutaj .
Myślę o kontynuacji, ale jeszcze do niej dorosłam (przyznaję bez bicia), ta opowieść jest w pewnej części osobista, więc muszę "dojrzeć" do takiej decyzji.
P.S Co do nowości, to jutro na Legimi pojawi się coś zupełnie nowego:) Tym razem w całości, a nie w częściach.

Wiesz ,czuć w tej historii takie ciepło, jakby rzeczywiście była osobista .Ja jestem zafascynowana i już drugi raz czytałam część trzecią i czwartą.OlaMaj pisze: ↑5 kwie 2024, o 20:42Dziękuję, suuper miło to czytać, zwłaszcza, że ten wątek jest dla mnie osobiście bardzo ważny, więc... co ja tu będę mówić, ciepło mi na duchu, jak czytam, że się podobał:)Daslibe pisze: ↑4 kwie 2024, o 09:38Przeczytałam i jestem zachwycona .
Chyba jestem Twoim fanemPisz dalej i wrzucaj na Legimi .No i informuj tutaj .
Myślę o kontynuacji, ale jeszcze do niej dorosłam (przyznaję bez bicia), ta opowieść jest w pewnej części osobista, więc muszę "dojrzeć" do takiej decyzji.
P.S Co do nowości, to jutro na Legimi pojawi się coś zupełnie nowego:) Tym razem w całości, a nie w częściach.![]()
Nie śmiem pytać czy to literacka fikcja czy część prawdziwej historii ale nadaje to tylko smaku powieści.
Mówisz, że jutro pojawi się coś nowego?:)
To oczywiście sięgnę po to ,jakby mogło być inaczej

Wiesz, Twoja twórczość to powiew takiej świeżości, nie tylko jeśli chodzi o literaturę branżową bo tu to wogóle nie masz nawet rywali:)ale piszesz tak lekko ,tak naturalnie ,przenosisz czytającego w dany moment, oddajesz jakaś magie jaka może być między ludźmi, to jest prawdziwy talent.
Dobra przestaje

Od tej pory tylko konstruktywna krytyka

Przeczytałam nową powieść i miałam nie słodzić

Ale jest bardzi dobra.
Szczególnie mi się z bohaterek podobała Bożena:)jakoś tak ,gdybym miała sobie wyobrazić jakaś fantazję to taką

Miło się to czytało.
Naprawdę miło.
Poczytajmnie pisze: ↑10 paź 2023, o 19:59Cześć!
Justyna
[/quote
Hej, przeczytałam książkę jednym tchem, to pierwsza taka moja pozycja, czyta się bardzo lekko i przyjemnie….Justyna napisz drugą część, bo ta historia nie może się tak skończyć….na koniec płakałam jak bóbr… napisałaś o tak wielkiej miłości…, że przypomniałam sobie o swojej, niestety platonicznej, ale emocje, napięcie, żar był taki sam. Niech chociaż książki pięknie się kończą . Pozdrawiam.