A skad pewnosc, ze ona nie lubi Ciebie troche bardziej niz tylko kolezanke, ale wiedzac, ze masz chlopaka i jestes hetero, nie podejmuje zadnych krokow, zeby sie do Ciebie zblizyc. Przeciez nie musisz od razu wyznawac jej milosci, ale zaczac rozmowy o tym czy orientacja seksualna zmienia sie w czasie albo czy ona wyobraza sobie, ze moglaby sie zakochac w mezczyznie itp. Nie sadze, zeby zareagowala tym, ze nie chce Cie znac. No chyba, ze jest niedojrzala emocjonalnieZagubiona1991 pisze: ↑30 maja 2019, o 23:43A jak się ode mnie odsunie bo się przestraszy i nie będzie mnie chciała już znac![]()
![]()
![]()
Jakbym była lesbijką i jakaś laska hetero zaczęłaby ze mną rozmowę czy wyobrażam sobie, że mogłabym się zakochać w mężczyźnie to poczułabym się urażona i zaatakowana. Nie wiem, może jestem niedojrzała.vitea pisze: ↑1 cze 2019, o 02:26A skad pewnosc, ze ona nie lubi Ciebie troche bardziej niz tylko kolezanke, ale wiedzac, ze masz chlopaka i jestes hetero, nie podejmuje zadnych krokow, zeby sie do Ciebie zblizyc. Przeciez nie musisz od razu wyznawac jej milosci, ale zaczac rozmowy o tym czy orientacja seksualna zmienia sie w czasie albo czy ona wyobraza sobie, ze moglaby sie zakochac w mezczyznie itp. Nie sadze, zeby zareagowala tym, ze nie chce Cie znac. No chyba, ze jest niedojrzala emocjonalnieZagubiona1991 pisze: ↑30 maja 2019, o 23:43A jak się ode mnie odsunie bo się przestraszy i nie będzie mnie chciała już znac![]()
![]()
![]()
to lepiej sobie od razu daj spokoj z taka. Z czescia powyzszych komentarzy sie zgodze - nie zaczynaj budowac czegos nowego bedac w tym czasie w relacji z kims innym.