kobiety bi ciąg dalszy
kobiety bi ciąg dalszy
Widzę że rozpoczęty przeze mnie temat trochę się rozwinął
Na samym wstępie proszę o nie pisanie w temacie osób które nie chcą zrozumieć innych potrzeb.
Czasami mam wrażenie że niektóre z nas traktują ten portal jak wyznanie wiary a nie rozszerzenie swych horyzontów lub po prostu wymiany poglądów
Do rzeczy
Co myślicie o przyjażni dwóch małżeństw gdzie dwie kobiety są bi ?
Miałam takie doświadczenie w Cap de Agde i uważam że było całkiem przyjemnie
Na samym wstępie proszę o nie pisanie w temacie osób które nie chcą zrozumieć innych potrzeb.
Czasami mam wrażenie że niektóre z nas traktują ten portal jak wyznanie wiary a nie rozszerzenie swych horyzontów lub po prostu wymiany poglądów
Do rzeczy
Re: kobiety bi ciąg dalszy
Co masz na myśli pisząc "Cap de Agde "?szukamaga pisze: ↑17 wrz 2024, o 06:33Widzę że rozpoczęty przeze mnie temat trochę się rozwinął
Do rzeczy
Poznałam pewną osobę, która jest w małżeństwie i myślę że ukrywa prawdziwe "ja". Czekam na rozwój sytuacji
Ale jakie znaczenie w przyjaźni ma orientacja seksualna przyjaciół?
...jeśli chodzi o Małżeńskie Pary,jak dla mnie-wykkuczone.
Nadal nie rozumiem. Spotykam się z przyjaciółką i jeśli jest hetero to lubię ją mniej? A jeśli jest bi to lubię ją bardziej? A najbardziej jak jest homo? Przyjaźń to przyjaźń, orientacja seksualna nie determinuje charakteru. Chyba że wstydzisz się nazywać relacje swingerskie po imieniu i musisz ubierać je w słowo "przyjaźń".
Nie zgodze się z Tobą . Na imprezę swingerską mogę sobie pojechać i nie muszę nikogo tam znać , wchodze jak do toalety załatwiam swoje potrzeby lub pragnienia , biorę prysznic i wracam do domu nie wiedząc nawet jak na imie miały osoby z którymi się zabawiałam. Ja myślę o czymś innym o poznaniu się zaprzyjażnieniu a następnie o bliskości. Każdy z nas ma inne postrzegania świata. Zgodzisz się ze mną że są także kobiety les które chcą zrealizować jednorazowe spotkanie a inne po prostu w pierwszej kolejności ciebie poznać .osiol pisze: ↑19 wrz 2024, o 19:31Nadal nie rozumiem. Spotykam się z przyjaciółką i jeśli jest hetero to lubię ją mniej? A jeśli jest bi to lubię ją bardziej? A najbardziej jak jest homo? Przyjaźń to przyjaźń, orientacja seksualna nie determinuje charakteru. Chyba że wstydzisz się nazywać relacje swingerskie po imieniu i musisz ubierać je w słowo "przyjaźń".
Ale ja nie mam nic przeciwko żadnym układom. Natomiast nie lubię używania słów wbrew im znaczeniu. Czym innym jest przyjaźń czym innym otwarty związek, czym innym jeszcze relacja poli pomiędzy dwoma parami. Każdemu według potrzeb. Ale nie ma też potrzeby żeby używać eufemizmów.