ZAPACH który Cię oczarował i został z Tobą na zawsze .
ZAPACH który Cię oczarował i został z Tobą na zawsze .
Dziewczyny jaki jest Wasz ulubiony zapach i w jakich okolicznościach się pierwszy raz z nim zetknęłyście?"
Re: ZAPACH który Cię oczarował i został z Tobą na zawsze .
Angel Nova Mugler. Uwielbiam. Zapach powoli ulega zmianie, po każdej godzinie woń subtelnie przechodzi z lekko kwiatowego w słodki owoc. Zupełnie jak atmosfera na udanej randce
Nie wiem czy niszowy Pierwszy raz poczułam ten zapach u koleżanki, pachniała bosko. Zapach ze mną został, lubię go używać, ale nie na codzień. To wyjątkowy zapach ma wyjątkowe okazje
-
Santal Blush Toma Forda uwielbiam. A na taką porę roku jak teraz lubię cięższe zapachy np. BLACK AFGANO Nasomatto. Mnie niesamowicie potrafią kręcić zapachy. Mam chyba w nosie drugą łechtaczkę.
Od Toma Forda uwielbiam Tobacco Vanille. Zapach na zimę.
Łał ! Czyli podczas wizyty w perfumerii masz wielokrotny orgazm?sex_bez_wstydu pisze: ↑28 lis 2024, o 20:30Santal Blush Toma Forda uwielbiam. A na taką porę roku jak teraz lubię cięższe zapachy np. BLACK AFGANO Nasomatto. Mnie niesamowicie potrafią kręcić zapachy. Mam chyba w nosie drugą łechtaczkę.
Moim ulubionym zapachem pachniała szuflada w hotelu . Ktoś widocznie używał tego zapachu wcześniej i szuflada nim przesiąkła. Mój nos ten zapach zapamiętał i potem udało mi się go namierzyć w Polsce. Zapach obłędny nie pozostawia nikogo obojętnym