Jak zagadać
Jak zagadać
Cześć Wam!
Podoba mi się pewna dziewczyna w firmie(wpadła mi po prostu w oko) nigdy z nią nie gadałam, nie miałam nic wspólnego. Parę razy spotkałyśmy się wzrokiem. Od jakiegoś czasu jak się widujemy ona zaczęła mi mówić cześć jak się tak spotkamy gdzieś i jest wymiana uśmiechów i spojrzeń.
Jestem z tych osób co są wstydliwe.
Dziś ją spotkałam w kuchni i była sama. Chciałam jakoś zagadać by ją poznać a nie tylko mówić „cześć” i się obserwować… pomóżcie jak można to dalej „rozwinąć”.
Podoba mi się pewna dziewczyna w firmie(wpadła mi po prostu w oko) nigdy z nią nie gadałam, nie miałam nic wspólnego. Parę razy spotkałyśmy się wzrokiem. Od jakiegoś czasu jak się widujemy ona zaczęła mi mówić cześć jak się tak spotkamy gdzieś i jest wymiana uśmiechów i spojrzeń.
Jestem z tych osób co są wstydliwe.
Dziś ją spotkałam w kuchni i była sama. Chciałam jakoś zagadać by ją poznać a nie tylko mówić „cześć” i się obserwować… pomóżcie jak można to dalej „rozwinąć”.
Re: Jak zagadać
Zapytaj się czy widziała twój widelczyk w kształcie awokado ?
Bo wygląda na tak która lubi słodkie , egzotyczne owoce
I że jeśli ona wzięła ten widelczyk to nie szkodzi bo pewnie byś jej pozwoliła go pożyczyć ale już chcesz żeby Ci zwróciła
Potem za każdym razem jak ja zobaczysz pytaj się o ten widelczyk
Czy może Ci już oddać
Kolejnym razem powiedz ,że będziesz jednak musiala do niej wpaść i poszukać
I na luzie totalnie

Bo wygląda na tak która lubi słodkie , egzotyczne owoce

I że jeśli ona wzięła ten widelczyk to nie szkodzi bo pewnie byś jej pozwoliła go pożyczyć ale już chcesz żeby Ci zwróciła

Potem za każdym razem jak ja zobaczysz pytaj się o ten widelczyk

Czy może Ci już oddać

Kolejnym razem powiedz ,że będziesz jednak musiala do niej wpaść i poszukać

I na luzie totalnie

Zrobiłaś mi dzieńDaslibe pisze: ↑29 sty 2025, o 21:07Zapytaj się czy widziała twój widelczyk w kształcie awokado ?![]()
Bo wygląda na tak która lubi słodkie , egzotyczne owoce![]()
I że jeśli ona wzięła ten widelczyk to nie szkodzi bo pewnie byś jej pozwoliła go pożyczyć ale już chcesz żeby Ci zwróciła![]()
Potem za każdym razem jak ja zobaczysz pytaj się o ten widelczyk![]()
Czy może Ci już oddać![]()
Kolejnym razem powiedz ,że będziesz jednak musiala do niej wpaść i poszukać![]()
I na luzie totalnie![]()

So sleep sugar
Let your dreams flood in
Let your dreams flood in
To zależy na co chcesz się porwać.
Najbardziej uniwersalne i neutralne wejście: "Mam jeden wolny bilet do teatru/opery, czy nie chciałabyś .........".
Oczywiście musisz być przygotowana na pytania dlaczego Ci się zwolnił, itede, i tu już możesz wprowadzać temat.
Najbardziej uniwersalne i neutralne wejście: "Mam jeden wolny bilet do teatru/opery, czy nie chciałabyś .........".
Oczywiście musisz być przygotowana na pytania dlaczego Ci się zwolnił, itede, i tu już możesz wprowadzać temat.
A może na początek zaproponuj jej kawę lub herbatę, jeśli nie pija kawy. No chyba, że aurat weszła do kuchni po swoją kawę... to wtedy możesz poczęstować ją np. kawałkiem upieczonego ciasta. 

-
- początkująca foremka
No właśnie- kawa herbata sok. Zagadać coś o pracy o pogodzie czy po prostu zapytać jak leci. Propozycja kina/teatru myślę że za wcześnie. Nie rozmawiają więc jak tu z kimś od razu wyjść na kilka godzin
Teatr/opera/filharmonia, to nie propozycja.To haczyk z kluczykiem, który może otworzyć wszystko, albo nic.
Nie napisałam "Chciałabym cię zaprosić ....". Napisałam "Mam jeden wolny bilet .....", ergo mam kłopot.
Jak zacznie wchodzić, to można to pociągnąć bardzo daleko, bez drętwych zagadań i nieklejacych się rozmówek o kawkach i ciasteczkach, kiedy, każda nie wie jak, albo się boi wyrazić to co ma ma na myśli.
Tyle tylko, że faktycznie byłaby to intryga i realizowany przez Autorkę scenariusz. Ja nie mam z tym problemu, ale niektórzy mogą mieć. To bardzo dobra, możliwa do zrealizowania fabuła i skuteczna. Czasem nawet za bardzo skuteczna

Hahahaha, rozbawilaś mnieDaslibe pisze: ↑29 sty 2025, o 21:07Zapytaj się czy widziała twój widelczyk w kształcie awokado ?![]()
I że jeśli ona wzięła ten widelczyk to nie szkodzi bo pewnie byś jej pozwoliła go pożyczyć ale już chcesz żeby Ci zwróciła![]()
Kolejnym razem powiedz ,że będziesz jednak musiala do niej wpaść i poszukać![]()
I na luzie totalnie![]()

HmKaraR pisze: ↑31 sty 2025, o 20:06Hahahaha, rozbawilaś mnieDaslibe pisze: ↑29 sty 2025, o 21:07Zapytaj się czy widziała twój widelczyk w kształcie awokado ?![]()
I na luzie totalnie![]()
Pokaż mi ten widelczyk do awokado, bo umieram z ciekawości
![]()
![]()
![]()

To nie jest widelczyk do awokado tylko w jego kształcie

To jest specjalny widelczyk,a w zasadzie idea widelczyka ,który nigdy nie zostanie odnaleziony,wymyślona po to aby pobudzić kobiecą wyobraźnię w tej sytuacji

Zobacz ,nawet Ty się zastanawiasz jak wygląda

Ile kobiet tyle,fantazji i wizualizacji widelczyka w kształcie Awokado

No i teraz myślę o tym widelczyku cały czasDaslibe pisze: ↑1 lut 2025, o 09:08HmKaraR pisze: ↑31 sty 2025, o 20:06Hahahaha, rozbawilaś mnieDaslibe pisze: ↑29 sty 2025, o 21:07Zapytaj się czy widziała twój widelczyk w kształcie awokado ?![]()
I na luzie totalnie![]()
Pokaż mi ten widelczyk do awokado, bo umieram z ciekawości
![]()
![]()
![]()
![]()
To nie jest widelczyk do awokado tylko w jego kształcie![]()
To jest specjalny widelczyk,a w zasadzie idea widelczyka ,który nigdy nie zostanie odnaleziony,wymyślona po to aby pobudzić kobiecą wyobraźnię w tej sytuacji![]()
Zobacz ,nawet Ty się zastanawiasz jak wygląda![]()
Ile kobiet tyle,fantazji i wizualizacji widelczyka w kształcie Awokado![]()

Czyli idea widelczyka działaKaraR pisze: ↑2 lut 2025, o 18:07No i teraz myślę o tym widelczyku cały czasDaslibe pisze: ↑1 lut 2025, o 09:08Hm![]()
To jest specjalny widelczyk,a w zasadzie idea widelczyka ,który nigdy nie zostanie odnaleziony,wymyślona po to aby pobudzić kobiecą wyobraźnię w tej sytuacji![]()
![]()

Właśnie tak miało być

Zaiste zadziałałoDaslibe pisze: ↑3 lut 2025, o 06:11Czyli idea widelczyka działaKaraR pisze: ↑2 lut 2025, o 18:07No i teraz myślę o tym widelczyku cały czasDaslibe pisze: ↑1 lut 2025, o 09:08
Hm![]()
![]()
![]()
Właśnie tak miało być![]()

I tak się właśnie zagaduje

Prezentacja zakończona

Dziękuję że wzięłaś w niej udział i potwierdzilas skuteczność

Całe pokolenie niedoświadczonych,młodych lesbijek beda Ci wdzięczne za ten wkład prawie że naukowy do tego wątku

Powinno to być pokrzepiające dla Ciebie

Dla mnie jest

Cóż nie należę do młodych, a jednak czegoś nowego się nauczyłamDaslibe pisze: ↑3 lut 2025, o 08:10I tak się właśnie zagaduje![]()
Prezentacja zakończona![]()
Dziękuję że wzięłaś w niej udział i potwierdzilas skuteczność![]()
Całe pokolenie niedoświadczonych,młodych lesbijek beda Ci wdzięczne za ten wkład prawie że naukowy do tego wątku![]()
Powinno to być pokrzepiające dla Ciebie![]()
Dla mnie jesti łezka wzruszenia mi się w oku kręci
![]()

- half_serious
- rozgadana foremka
Widzę, że na forum wodna wjechała już na pełnej
Teraz aż żałuję, że nie potrafię kłamać bo ten protip z widelczykiem to mistrzostwo
Gdyby mnie któraś tak uroczo zagajała w socjalnym to nawet dałabym się poderwać
Także autorko próbuj i dawaj znać jak idzie

Teraz aż żałuję, że nie potrafię kłamać bo ten protip z widelczykiem to mistrzostwo

Gdyby mnie któraś tak uroczo zagajała w socjalnym to nawet dałabym się poderwać

Oprócz błękitnego nieba...
https://youtu.be/3FQK5gxpqfQ

Hah, numer z widelczykiem mistrzostwo świata ale... w pracy lepiej nie kolegować się za blisko, bo jak przyjdzie się rozstać to bardzo utrudnią Say Goodbye.
- half_serious
- rozgadana foremka
Ja o wiele częściej zmieniam prace niż partnerki więc nawet nie wpadłam na to, że to może być problem

Oprócz błękitnego nieba...
https://youtu.be/3FQK5gxpqfQ