Ogłoszenia
-
fraaauuu_01
- początkująca foremka

Ogłoszenia
Drogie Panie, czy udało wam się poznać kogoś wartościowego przez ogłoszenie na KK? Czy kobiety w dzisiejszym świecie mają ochotę się poznać? Nawet jeśli ktoś się trafi to po kilku dniach traci zainteresowanie mimo zapewnień, że jest wszystko w porządku. Nie rozumiem tego.
Re: Ogłoszenia
Nie, nie udało się 
A mi się udało, nawet nie raz
poznałam tu kilka fajnych kobiet. Wynikło z tego kilka fajnych relacji, zarówno koleżeńskich jak i tych bardziej romantycznych. Także myślę, że warto próbować. Życzę powodzenia 
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

Mnie się udałofraaauuu_01 pisze: ↑1 lut 2025, o 17:37Drogie Panie, czy udało wam się poznać kogoś wartościowego przez ogłoszenie na KK? Czy kobiety w dzisiejszym świecie mają ochotę się poznać? Nawet jeśli ktoś się trafi to po kilku dniach traci zainteresowanie mimo zapewnień, że jest wszystko w porządku. Nie rozumiem tego.
Mam za chwilę 57 lat a moja Ukochana za chwilę ma 56 lat
Odnalazłyśmy się w zeszłym roku.tu na kk ...
Ona powróciła po 30 latach do Polski. Ja całe źycie w Toruniu:). Odpowiedziała na moje ogłoszenie z kk
Mieszkamy ze sobą. Za Nią długa droga i za mną. Obie drogi trudne...ale w końcu się połączyły:) ...
W szukaniu Miłości trzeba mieć cierpliwość:) i szukać wszędzie. Tu na kk czasami jest ciężko.... jest wiele kobiet które nie wiedzą czego chcą. Jest też dużo psychopatkę. Ja przez jakiś czas miałam osobistą:) stalkerke...
Na szczęście pojawiła się Miłość... więc oprócz znalezienia cudownej kobiety to cieszę się że....już nie szukam i nie jestem narażona na chamskie i wulgarne wiadomości.
Jak to się mówi ,nie zaznał wszystkiego w życiu ten kto nie miał osobistej stalkerki
Jest stalkerka ,jest pelnia
Jest stalkerka ,jest pelnia
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

Taka upierdliwa debilka jest trochę męcząca...a najgorzej że niektórzy wierzą w pierdy które taka psycholka rozsiewa...i wówczas trzeba mieć dużo cierpliwości żeby nie zrezygnować z szukania Miłości...
-
fraaauuu_01
- początkująca foremka

mademmoiselle pisze: ↑1 lut 2025, o 21:01Mnie się udałofraaauuu_01 pisze: ↑1 lut 2025, o 17:37Drogie Panie, czy udało wam się poznać kogoś wartościowego przez ogłoszenie na KK? Czy kobiety w dzisiejszym świecie mają ochotę się poznać? Nawet jeśli ktoś się trafi to po kilku dniach traci zainteresowanie mimo zapewnień, że jest wszystko w porządku. Nie rozumiem tego.![]()
Mam za chwilę 57 lat a moja Ukochana za chwilę ma 56 lat
Odnalazłyśmy się w zeszłym roku.tu na kk ...
Ona powróciła po 30 latach do Polski. Ja całe źycie w Toruniu:). Odpowiedziała na moje ogłoszenie z kki... tak to się zaczęło:)
Mieszkamy ze sobą. Za Nią długa droga i za mną. Obie drogi trudne...ale w końcu się połączyły:) ...
W szukaniu Miłości trzeba mieć cierpliwość:) i szukać wszędzie. Tu na kk czasami jest ciężko.... jest wiele kobiet które nie wiedzą czego chcą. Jest też dużo psychopatkę. Ja przez jakiś czas miałam osobistą:) stalkerke...
Na szczęście pojawiła się Miłość... więc oprócz znalezienia cudownej kobiety to cieszę się że....już nie szukam i nie jestem narażona na chamskie i wulgarne wiadomości.
Twoja historia jest jak z filmu i trochę zazdroszczę:))))
Chyba natrafiam na te kobiety, które nie wiedzą czego chcą. Jeśli ktoś dodaje ogłoszenie to raczej wyraża chęć poznania kogoś, prawda? Nie mówię już o wchodzenie w związek, ale o zwykłe poznanie się. Niby wszystko jest dobrze, są zachwycone a za kilka dni się wycofują.
- Umiembyccisza
- początkująca foremka

Rozumiem Twoją frustrację. Chyba każda z nas, która korzystała z sekcji ogłoszeń, przerobiła co najmniej kilka "porażek". Ja również, jeszcze gdy szukałam poprzez ten portal swojego ludzia, zaliczyłam milion niepowodzeń. Odpowiadałam na ogłoszenia i sama je wystawiałam i z każdym kolejnym byłam coraz bardziej zniechęcona. Ale w końcu się udało, trafiłam 6 w swej życiowej loterii, poznałam Cudowną Istotę, która trwa przy mym boku do dzisiaj i jest dowodem na to, że na kk zaglądają wartościowe, wiedzące czego chcą kobiety. Życzę, żeby wiadomości od takowych zaczęły zapełniać Twoją skrzynkę mailową
A te niezdecydowane niech nie zawracają Ci gitarrrry :p Pozdro!
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

Pamiętaj.... że każde Nie zbliża do TAK
.
Zawsze czułam że Energia ma dla mnie kogoś Niezwykłego ....i tak się stało:) ...
Miej cierpliwość i szukaj wszędzie....
Zawsze czułam że Energia ma dla mnie kogoś Niezwykłego ....i tak się stało:) ...
Miej cierpliwość i szukaj wszędzie....
Twoja historia jest bardzo budująca ,żeby w dojrzałym wieku poznać kogoś sensownego to naprawdę traf! Powiedz proszę jeśli możesz ,czy od razu między Wami zaiskrzyło czy od razu wiedziałaś ,że połączy Was coś niezwykłego ? Czy jednak upłynęło trochę czasu zanim doszłaś do wniosku ,że to jest TO!
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

Między nami od razu była chemiab8691 pisze: ↑3 lut 2025, o 14:52Twoja historia jest bardzo budująca ,żeby w dojrzałym wieku poznać kogoś sensownego to naprawdę traf! Powiedz proszę jeśli możesz ,czy od razu między Wami zaiskrzyło czy od razu wiedziałaś ,że połączy Was coś niezwykłego ? Czy jednak upłynęło trochę czasu zanim doszłaś do wniosku ,że to jest TO!
Na początku naszego poznania moja partnerka mieszkała jeszcze w GB i przez kilka miesięcy przyjeżdżała na weekendy. Ja też byłam trochę w trudnej sytuacji życiowej ponieważ opiekowałam się moją mamą która była po udarze mózgu. Gdy gdzieś jechałam musiała być opiekunka.
Życie ulożylo się tak iż....moja mama odeszła...w październiku. W styczniu tego roku moja partnerka powróciła na stałe do Polski (po 30 letnim mieszkaniu najpierw we Włoszech a później w Wielkiej Brytanii). I zamieszkałysmy razem. Wiadomo że każdy ma jakieś przyzwyczajenia ale nie ma
między nami żadnych zgrzytów:) nie ma dram
Tak więc w każdym wieku można poznać Miłość:) i nie trzeba się za długo zastanawiać bo szkoda czasu
Tak jak napisałam fajna , budująca historia - świetnie się Wam wszystko ułożyło . Nad czym nie warto się długo zastanawiać ? Doprezcyzuj proszę .
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

Jeśli zaiskrzy to trzeba sprawdzić czy na poziomie fizycznym też iskrzy
Aaaaaa o to chodzi ! I tak trzeba żyć ! Brawo
Poproszę o kilka porad dla kogoś kto też chce poszukać swojego szczęścia i zamieścić ogłoszenie . Od doświadczonej i szczęśliwej osoby to zawsze motywujące i dające nadzieję. Na co zwrócić uwagę ? Na co uważać itd. Powiedz proszę kilka słów tak od siebie .
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

A więc....b8691 pisze: ↑3 lut 2025, o 18:20Aaaaaa o to chodzi ! I tak trzeba żyć ! BrawoPoproszę o kilka porad dla kogoś kto też chce poszukać swojego szczęścia i zamieścić ogłoszenie . Od doświadczonej i szczęśliwej osoby to zawsze motywujące i dające nadzieję. Na co zwrócić uwagę ? Na co uważać itd. Powiedz proszę kilka słów tak od siebie .
1. Nigdy nie wysyłałam swoich zdjęć ani nie oczekiwałam bo istota sprawy to żeby w realu zaiskrzyło. Że zdjęć nie wynika czy ktoś jest nudny czy interesujący.....
2. Jak najszybciej pogadać przez telefon żeby mieć pewność że to kobieta a nie zidiociały facet. Jeśli ktoś nie chce podać nr tel to wiadomo że to jakiś szczyl który chce wyłudzić zdjęcia.
3. Trzeba być otwartym i gotowym na Miłość z innego miasta nie koniecznie bliskiego. A więc być gotowym na tzw związek na odległość. Można przez jakiś czas spotykać się w różne weekendy.
4. Nie mieć założeń dot. długości włosów... koloru włosów...wagi...cm...ubioru. Miłość jest istotna a nie długości.. wysokości...
5. Mieć cierpliwość jeśli będzie się wystawianym...bo tak też się zdarza.
6. Nie zrażać idiotkami które popiszą i uciekają.
7. Jeśli długo będziesz szukać to koniecznie zmieniaj treść ogłoszeń i zmieniaj adresy e-mail bo jak się coś powtarza długo to można być narażonym na heiterów i psycholi którzy będą przeszkadzać .
Cierpliwość to klucz do Miłości:)
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

i jeszcze ważne żeby nie pisać za długich ogłoszeń bo większość ma problem ze zrozumieniem co czyta
i im dłuższe ogłoszenie tym mniej jest rozumiane i trzeba tłumaczyć po 10 razy to samo. Ogłoszenie trzeba napisać konkretnie. Koniecznie napisać swój wiek, miejsce zamieszkania i kogo się szuka. W ogłoszeniu nie podawać nr tel bo jest dużo psycholi którzy będą chcieli wykorzystać nr tel...
Bardzo cenne wskazówki , wszystkie zapamiętam i zastosuje . Bardzo Ci dziękuję i życzę Tobie i Twojej partnerce żeby Wasza dojrzała , piękna , budująca miłość trwała już na zawsze.mademmoiselle pisze: ↑3 lut 2025, o 23:07i jeszcze ważne żeby nie pisać za długich ogłoszeń bo większość ma problem ze zrozumieniem co czytai im dłuższe ogłoszenie tym mniej jest rozumiane i trzeba tłumaczyć po 10 razy to samo. Ogłoszenie trzeba napisać konkretnie. Koniecznie napisać swój wiek, miejsce zamieszkania i kogo się szuka. W ogłoszeniu nie podawać nr tel bo jest dużo psycholi którzy będą chcieli wykorzystać nr tel...
- half_serious
- foremka dyskutantka

Pkt. 1. mnie zaskoczył. W ogóle nigdy nie prosiłaś ani nie wysyłałaś zdjęcia osobom, które Ci się spodobały w rozmowie? Ludzie potrafią zrobić bardzo dobre, mylne, pierwsze wrażenie, ale wygląd zdradza wiele o charakterze człowieka. Ja na przykład jestem schludną, ogarniętą i zwyczajną osobą, nie lubiącą skrajności w poglądach i jak widzę już po fotach, że kobieta jest zapuszczona, żyje w brudzie czy bałaganie albo lubi szokować lub przeginać z wyglądem to wiem, że na dłuższą metę nie dogadamy sięmademmoiselle pisze: ↑3 lut 2025, o 21:53A więc....b8691 pisze: ↑3 lut 2025, o 18:20Aaaaaa o to chodzi ! I tak trzeba żyć ! BrawoPoproszę o kilka porad dla kogoś kto też chce poszukać swojego szczęścia i zamieścić ogłoszenie . Od doświadczonej i szczęśliwej osoby to zawsze motywujące i dające nadzieję. Na co zwrócić uwagę ? Na co uważać itd. Powiedz proszę kilka słów tak od siebie .
1. Nigdy nie wysyłałam swoich zdjęć ani nie oczekiwałam bo istota sprawy to żeby w realu zaiskrzyło. Że zdjęć nie wynika czy ktoś jest nudny czy interesujący.....
2. Jak najszybciej pogadać przez telefon żeby mieć pewność że to kobieta a nie zidiociały facet. Jeśli ktoś nie chce podać nr tel to wiadomo że to jakiś szczyl który chce wyłudzić zdjęcia.
3. Trzeba być otwartym i gotowym na Miłość z innego miasta nie koniecznie bliskiego. A więc być gotowym na tzw związek na odległość. Można przez jakiś czas spotykać się w różne weekendy.
4. Nie mieć założeń dot. długości włosów... koloru włosów...wagi...cm...ubioru. Miłość jest istotna a nie długości.. wysokości...
5. Mieć cierpliwość jeśli będzie się wystawianym...bo tak też się zdarza.
6. Nie zrażać idiotkami które popiszą i uciekają.
7. Jeśli długo będziesz szukać to koniecznie zmieniaj treść ogłoszeń i zmieniaj adresy e-mail bo jak się coś powtarza długo to można być narażonym na heiterów i psycholi którzy będą przeszkadzać .
Cierpliwość to klucz do Miłości:)
Oprócz błękitnego nieba...
https://youtu.be/3FQK5gxpqfQ
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

half_serious pisze: ↑10 lut 2025, o 13:58Nigdy nie prosiłam o fotki bo z fotek nie wynikają czy ktoś jest miły czy nie miły....czy jest dowcipny czy ponury. Ocenianie po fotkach jest jednym wielkim nieporozumieniem. Można w ten sposób przegapić coś...cudownego ...coś co może się już nie powtórzyć. Gdybym oceniała tylko po fotkach to teraz dalej bym się męczyła z szukaniem.mademmoiselle pisze: ↑3 lut 2025, o 21:53[quote=b8691 post_id=828484 time=1738603258 user_id=201838
Pkt. 1. mnie zaskoczył. W ogóle nigdy nie prosiłaś ani nie wysyłałaś zdjęcia osobom, które Ci się spodobały w rozmowie? Ludzie potrafią zrobić bardzo dobre, mylne, pierwsze wrażenie, ale wygląd zdradza wiele o charakterze człowieka. Ja na przykład jestem schludną, ogarniętą i zwyczajną osobą, nie lubiącą skrajności w poglądach i jak widzę już po fotach, że kobieta jest zapuszczona, żyje w brudzie czy bałaganie albo lubi szokować lub przeginać z wyglądem to wiem, że na dłuższą metę nie dogadamy sięI nie chciałabym jechać 500 km czy prosić drugiej strony o to, żeby przekonać się, że mnie odrzuca aparycja drugiej osoby
![]()
Istota sprawy to żeby się zaakceptować w realu. Popatrzeć sobie w oczka i wówczas wszystko wiadomo. Oczywiście to jest 50% sukcesu. Następne % to akceptacja w łóżku. A reszta...sama pójdzie....bo Miłość rozwiąże wszystkie schody.
Tak więc moje doświadczenia są takie że nie warto sugerować się zdjęciami bo można się rozminąć z czymś ważnym...
Czyli, że patrzysz w oczka i wiesz czy to to, czy nie?
ciekawy punkt widzenia. Mówisz o poszukiwaniu dziewczyny do łóżka, czy związku?
Same ogłoszenia często pozostawiają wiele do życzenia. Błędy stylistyczne, interpunkcyjne, często sama treść niebywale chaotyczna. Odnosi się wrażenie, że pisane pod wpływem chwili, gdzieś na ,,kolanie,, a przecież mówimy o poszukiwaniu partnerki na wspólne życie
Autorki nie zmieniają treści pojawiających się ogłoszeń od roku, oczekując cudu
a wogole moim faworytem jest niewątpliwie mężczyzna co i rusz przyjaźni szuka na forum dla kobiet, kochających kobiety.
Aparycja, aparycją nad tym zawsze można,,popracować,,. Chociaż prywatnie jestem zdania, że jeśli choć jedna cecha fizyczna, estetyczna przeszkadza, to nie warto brnąć w taką znajomość. Nawet jeśli są to ,,drobiazgi,, które Tobie przeszkadzają, a drugiej stronie niekoniecznie. Zawsze można trafić na kogoś, kto DLA CIEBIE maturę zrobi, studia skończy, prace znajdzie komornika spłaci
jeśli to mężczyzna to może alimenty zacznie płacić, ruszony sumieniem waszej cudownej, niezwykłej milosci
Tak poważnie, jak ktoś ma komorników, wyroki, braki w edukacji, braki w ciągłości zawodowej, jakieś uzależnienia, rozwody, kolejne żony, romanse, dzieci to o czym to świadczy? Brak odpowiedzialnosci, brak zdyscyplinowania, lenistwo, wygoda, brak ambicji, jako tako i do przodu 
Same ogłoszenia często pozostawiają wiele do życzenia. Błędy stylistyczne, interpunkcyjne, często sama treść niebywale chaotyczna. Odnosi się wrażenie, że pisane pod wpływem chwili, gdzieś na ,,kolanie,, a przecież mówimy o poszukiwaniu partnerki na wspólne życie
Aparycja, aparycją nad tym zawsze można,,popracować,,. Chociaż prywatnie jestem zdania, że jeśli choć jedna cecha fizyczna, estetyczna przeszkadza, to nie warto brnąć w taką znajomość. Nawet jeśli są to ,,drobiazgi,, które Tobie przeszkadzają, a drugiej stronie niekoniecznie. Zawsze można trafić na kogoś, kto DLA CIEBIE maturę zrobi, studia skończy, prace znajdzie komornika spłaci
Ale luz. Patrzenie w oczy też ważna rzecz i wymiana energii również istotna jest 
- half_serious
- foremka dyskutantka

Oooo to mi teraz pojechałaś po majtach. Spotkamy się po szkole na boiskuClorocs pisze: ↑12 lut 2025, o 20:59Czyli, że patrzysz w oczka i wiesz czy to to, czy nie?ciekawy punkt widzenia. Mówisz o poszukiwaniu dziewczyny do łóżka, czy związku?
Same ogłoszenia często pozostawiają wiele do życzenia. Błędy stylistyczne, interpunkcyjne, często sama treść niebywale chaotyczna. Odnosi się wrażenie, że pisane pod wpływem chwili, gdzieś na ,,kolanie,, a przecież mówimy o poszukiwaniu partnerki na wspólne życieAutorki nie zmieniają treści pojawiających się ogłoszeń od roku, oczekując cudu
a wogole moim faworytem jest niewątpliwie mężczyzna co i rusz przyjaźni szuka na forum dla kobiet, kochających kobiety.
![]()
Aparycja, aparycją nad tym zawsze można,,popracować,,. Chociaż prywatnie jestem zdania, że jeśli choć jedna cecha fizyczna, estetyczna przeszkadza, to nie warto brnąć w taką znajomość. Nawet jeśli są to ,,drobiazgi,, które Tobie przeszkadzają, a drugiej stronie niekoniecznie. Zawsze można trafić na kogoś, kto DLA CIEBIE maturę zrobi, studia skończy, prace znajdzie komornika spłacijeśli to mężczyzna to może alimenty zacznie płacić, ruszony sumieniem waszej cudownej, niezwykłej milosci
Tak poważnie, jak ktoś ma komorników, wyroki, braki w edukacji, braki w ciągłości zawodowej, jakieś uzależnienia, rozwody, kolejne żony, romanse, dzieci to o czym to świadczy? Brak odpowiedzialnosci, brak zdyscyplinowania, lenistwo, wygoda, brak ambicji, jako tako i do przodu
![]()
Ja mam braki w ciągłości zawodowej bo czasem wolałam rzucić papierem niż znosić debilizm i nadużywanie mojej cierpliwości i kwalifikacji przez szefa. Z racji zdyscyplinowania na życie i tak zawsze mam bo wyznaję zasadę, że każdy powinien mieć oszczędności pozwalające przeżyć bez pracy do pół roku minimum. A o ambicji powiem tyle, że jako pierwsza z rodziny zrobiłam magistra i piastowałam różne kierownicze stanowiska, a jak miałam kaprys to nawet wykładałam (nie kafelki)
Podaj adres szkoły, zaraz będę

Ja prosiłam o zdjęcia. Niektóre cechy wykluczałam u potencjalnej partnerki i wiem że nie przeskoczę pewnych rzeczy.
Pamiętam jak świetnie rozmawiało mi się z jedną kobietą ,ale mimo że w ogłoszeniu zaznaczyłam kobiece to zdjęcie przedstawiało męską starszą lesbijkę. Niektóre Panie nie czytają ze zrozumieniem, nawet widełki wiekowe były problemem. Po co się spotykać , i tracić czas wiedząc że pewien typ kobiet nam się zupełnie nie podoba ?
Ps: doświadczenie mi mówi że oczy są od patrzenia
Wiekszosc ludzie myli miłość z pierwszą fazą pożądania , i namiętnością . To hormony nie miłość. Jak ktoś się w oczach zakochuje to się może rozczarować , gdy wyjdą wszystkie cechy charakteru.
Ale poznałam tutaj partnerkę , która czasem mnie gani i pyta po co tu zaglądam jak już nie muszę
Życzę powodzenia i wytrwałości.
Pamiętam jak świetnie rozmawiało mi się z jedną kobietą ,ale mimo że w ogłoszeniu zaznaczyłam kobiece to zdjęcie przedstawiało męską starszą lesbijkę. Niektóre Panie nie czytają ze zrozumieniem, nawet widełki wiekowe były problemem. Po co się spotykać , i tracić czas wiedząc że pewien typ kobiet nam się zupełnie nie podoba ?
Ps: doświadczenie mi mówi że oczy są od patrzenia
Ale poznałam tutaj partnerkę , która czasem mnie gani i pyta po co tu zaglądam jak już nie muszę
Życzę powodzenia i wytrwałości.
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

I jeszcze....nie warto zafiksowac się w założeniach jaka ma być kobieta.... Trzeba być otwartym i nie zamykać się na kogoś kto jest naszym przeciwieństwem....bo jak wiadomo przeciwieństwa się przyciągają:). Mnie się wydawało że najlepszą opcją będzie brunetka wyższa ode mnie ..a mam 170 cm.....więc moja Miłość jest blondynką niższą ode mnie
.
I będę cały czas twierdzić że...Nie wolno oceniać po fotkach..
.bo można się rozminąć z Miłością Życia. Zdjęcia to nie wszystko. Fotka może być świetna a człowiek w realu już nie i odwrotnie.....fotka może być fatalna a człowiek w realu cudowny. Nie odbierajcie sobie szansy na Miłość przez przywiązanie do oceny zdjęcia.
.bo można się rozminąć z Miłością Życia. Zdjęcia to nie wszystko. Fotka może być świetna a człowiek w realu już nie i odwrotnie.....fotka może być fatalna a człowiek w realu cudowny. Nie odbierajcie sobie szansy na Miłość przez przywiązanie do oceny zdjęcia.
- half_serious
- foremka dyskutantka

Collegium Humanum, adres sobie wygooglaj
Nie chcę być niemiła, (jak na przykład koleżanka powyżejmademmoiselle pisze: ↑12 lut 2025, o 23:11I jeszcze....nie warto zafiksowac się w założeniach jaka ma być kobieta.... Trzeba być otwartym i nie zamykać się na kogoś kto jest naszym przeciwieństwem....bo jak wiadomo przeciwieństwa się przyciągają:). Mnie się wydawało że najlepszą opcją będzie brunetka wyższa ode mnie ..a mam 170 cm.....więc moja Miłość jest blondynką niższą ode mnie.
Oczywiście to moje subiektywne zdanie poparte kiepskim doświadczeniem więc mogę się mylić
To podam przykład. Kobieta, wtedy ok 25 letnia. Inteligentna, wykształcona, towarzyska, obyta, zaradna, piękna, po koszmarnym związku. Randka, a na spotkanie przybywa brudny, niedomyty, bezrobotny, z podstawowym wykształceniem, młody mężczyzna, bez uzębienia. Pan korespondując, nakłamał, nie przedstawił fotografii. Nie oceniam, daleka jestem od tego. Każdy ma trudniejsze momenty, ale jednak zapytać muszę na co liczył? Oczywiście podczas spotkania zapewniał, że dla Niej i dom wybuduje i maturę zrobi
. Miał na to czas i nagle się obudził po godzinie znajomości? Przypadek skrajny, ale nie jedyny.
-
mademmoiselle
- rozgadana foremka

Clorocs
. Mamy po 57 lat i wiemy co czujemy. Nie jesteśmy szczylówami co nie wiedzą co chcą. My wiemy i czujemy podobnie.. a mankamenty już poznaliśmy ....i mało ich 
A długo razem mieszkacie? Bo niektóre rzeczy wychodzą po czasiemademmoiselle pisze: ↑13 lut 2025, o 00:27Clorocs. Mamy po 57 lat i wiemy co czujemy. Nie jesteśmy szczylówami co nie wiedzą co chcą. My wiemy i czujemy podobnie.. a mankamenty już poznaliśmy ....i mało ich
![]()