Ogłoszenia
-
- początkująca foremka
Ogłoszenia
Drogie Panie, czy udało wam się poznać kogoś wartościowego przez ogłoszenie na KK? Czy kobiety w dzisiejszym świecie mają ochotę się poznać? Nawet jeśli ktoś się trafi to po kilku dniach traci zainteresowanie mimo zapewnień, że jest wszystko w porządku. Nie rozumiem tego.
Re: Ogłoszenia
Nie, nie udało się 

A mi się udało, nawet nie raz
poznałam tu kilka fajnych kobiet. Wynikło z tego kilka fajnych relacji, zarówno koleżeńskich jak i tych bardziej romantycznych. Także myślę, że warto próbować. Życzę powodzenia 
-
- początkująca foremka
Mnie się udałofraaauuu_01 pisze: ↑1 lut 2025, o 17:37Drogie Panie, czy udało wam się poznać kogoś wartościowego przez ogłoszenie na KK? Czy kobiety w dzisiejszym świecie mają ochotę się poznać? Nawet jeśli ktoś się trafi to po kilku dniach traci zainteresowanie mimo zapewnień, że jest wszystko w porządku. Nie rozumiem tego.
Mam za chwilę 57 lat a moja Ukochana za chwilę ma 56 lat

Odnalazłyśmy się w zeszłym roku.tu na kk ...
Ona powróciła po 30 latach do Polski. Ja całe źycie w Toruniu:). Odpowiedziała na moje ogłoszenie z kk

Mieszkamy ze sobą. Za Nią długa droga i za mną. Obie drogi trudne...ale w końcu się połączyły:) ...
W szukaniu Miłości trzeba mieć cierpliwość:) i szukać wszędzie. Tu na kk czasami jest ciężko.... jest wiele kobiet które nie wiedzą czego chcą. Jest też dużo psychopatkę. Ja przez jakiś czas miałam osobistą:) stalkerke...
Na szczęście pojawiła się Miłość... więc oprócz znalezienia cudownej kobiety to cieszę się że....już nie szukam i nie jestem narażona na chamskie i wulgarne wiadomości.
Jak to się mówi ,nie zaznał wszystkiego w życiu ten kto nie miał osobistej stalkerki
Jest stalkerka ,jest pelnia

Jest stalkerka ,jest pelnia

-
- początkująca foremka
Taka upierdliwa debilka jest trochę męcząca...a najgorzej że niektórzy wierzą w pierdy które taka psycholka rozsiewa...i wówczas trzeba mieć dużo cierpliwości żeby nie zrezygnować z szukania Miłości...
-
- początkująca foremka
mademmoiselle pisze: ↑1 lut 2025, o 21:01Mnie się udałofraaauuu_01 pisze: ↑1 lut 2025, o 17:37Drogie Panie, czy udało wam się poznać kogoś wartościowego przez ogłoszenie na KK? Czy kobiety w dzisiejszym świecie mają ochotę się poznać? Nawet jeśli ktoś się trafi to po kilku dniach traci zainteresowanie mimo zapewnień, że jest wszystko w porządku. Nie rozumiem tego.![]()
Mam za chwilę 57 lat a moja Ukochana za chwilę ma 56 lat
Odnalazłyśmy się w zeszłym roku.tu na kk ...
Ona powróciła po 30 latach do Polski. Ja całe źycie w Toruniu:). Odpowiedziała na moje ogłoszenie z kki... tak to się zaczęło:)
Mieszkamy ze sobą. Za Nią długa droga i za mną. Obie drogi trudne...ale w końcu się połączyły:) ...
W szukaniu Miłości trzeba mieć cierpliwość:) i szukać wszędzie. Tu na kk czasami jest ciężko.... jest wiele kobiet które nie wiedzą czego chcą. Jest też dużo psychopatkę. Ja przez jakiś czas miałam osobistą:) stalkerke...
Na szczęście pojawiła się Miłość... więc oprócz znalezienia cudownej kobiety to cieszę się że....już nie szukam i nie jestem narażona na chamskie i wulgarne wiadomości.
Twoja historia jest jak z filmu i trochę zazdroszczę:))))
Chyba natrafiam na te kobiety, które nie wiedzą czego chcą. Jeśli ktoś dodaje ogłoszenie to raczej wyraża chęć poznania kogoś, prawda? Nie mówię już o wchodzenie w związek, ale o zwykłe poznanie się. Niby wszystko jest dobrze, są zachwycone a za kilka dni się wycofują.
- Umiembyccisza
- początkująca foremka
Rozumiem Twoją frustrację. Chyba każda z nas, która korzystała z sekcji ogłoszeń, przerobiła co najmniej kilka "porażek". Ja również, jeszcze gdy szukałam poprzez ten portal swojego ludzia, zaliczyłam milion niepowodzeń. Odpowiadałam na ogłoszenia i sama je wystawiałam i z każdym kolejnym byłam coraz bardziej zniechęcona. Ale w końcu się udało, trafiłam 6 w swej życiowej loterii, poznałam Cudowną Istotę, która trwa przy mym boku do dzisiaj i jest dowodem na to, że na kk zaglądają wartościowe, wiedzące czego chcą kobiety. Życzę, żeby wiadomości od takowych zaczęły zapełniać Twoją skrzynkę mailową
A te niezdecydowane niech nie zawracają Ci gitarrrry :p Pozdro!

-
- początkująca foremka
Pamiętaj.... że każde Nie zbliża do TAK
.
Zawsze czułam że Energia ma dla mnie kogoś Niezwykłego ....i tak się stało:) ...
Miej cierpliwość i szukaj wszędzie....

Zawsze czułam że Energia ma dla mnie kogoś Niezwykłego ....i tak się stało:) ...
Miej cierpliwość i szukaj wszędzie....
Twoja historia jest bardzo budująca ,żeby w dojrzałym wieku poznać kogoś sensownego to naprawdę traf! Powiedz proszę jeśli możesz ,czy od razu między Wami zaiskrzyło czy od razu wiedziałaś ,że połączy Was coś niezwykłego ? Czy jednak upłynęło trochę czasu zanim doszłaś do wniosku ,że to jest TO!
-
- początkująca foremka
Między nami od razu była chemiab8691 pisze: ↑3 lut 2025, o 14:52Twoja historia jest bardzo budująca ,żeby w dojrzałym wieku poznać kogoś sensownego to naprawdę traf! Powiedz proszę jeśli możesz ,czy od razu między Wami zaiskrzyło czy od razu wiedziałaś ,że połączy Was coś niezwykłego ? Czy jednak upłynęło trochę czasu zanim doszłaś do wniosku ,że to jest TO!

Na początku naszego poznania moja partnerka mieszkała jeszcze w GB i przez kilka miesięcy przyjeżdżała na weekendy. Ja też byłam trochę w trudnej sytuacji życiowej ponieważ opiekowałam się moją mamą która była po udarze mózgu. Gdy gdzieś jechałam musiała być opiekunka.
Życie ulożylo się tak iż....moja mama odeszła...w październiku. W styczniu tego roku moja partnerka powróciła na stałe do Polski (po 30 letnim mieszkaniu najpierw we Włoszech a później w Wielkiej Brytanii). I zamieszkałysmy razem. Wiadomo że każdy ma jakieś przyzwyczajenia ale nie ma
między nami żadnych zgrzytów:) nie ma dram

Tak więc w każdym wieku można poznać Miłość:) i nie trzeba się za długo zastanawiać bo szkoda czasu

Tak jak napisałam fajna , budująca historia - świetnie się Wam wszystko ułożyło . Nad czym nie warto się długo zastanawiać ? Doprezcyzuj proszę .
-
- początkująca foremka
Jeśli zaiskrzy to trzeba sprawdzić czy na poziomie fizycznym też iskrzy

Aaaaaa o to chodzi ! I tak trzeba żyć ! Brawo
Poproszę o kilka porad dla kogoś kto też chce poszukać swojego szczęścia i zamieścić ogłoszenie . Od doświadczonej i szczęśliwej osoby to zawsze motywujące i dające nadzieję. Na co zwrócić uwagę ? Na co uważać itd. Powiedz proszę kilka słów tak od siebie .

-
- początkująca foremka
A więc....b8691 pisze: ↑3 lut 2025, o 18:20Aaaaaa o to chodzi ! I tak trzeba żyć ! BrawoPoproszę o kilka porad dla kogoś kto też chce poszukać swojego szczęścia i zamieścić ogłoszenie . Od doświadczonej i szczęśliwej osoby to zawsze motywujące i dające nadzieję. Na co zwrócić uwagę ? Na co uważać itd. Powiedz proszę kilka słów tak od siebie .
1. Nigdy nie wysyłałam swoich zdjęć ani nie oczekiwałam bo istota sprawy to żeby w realu zaiskrzyło. Że zdjęć nie wynika czy ktoś jest nudny czy interesujący.....
2. Jak najszybciej pogadać przez telefon żeby mieć pewność że to kobieta a nie zidiociały facet. Jeśli ktoś nie chce podać nr tel to wiadomo że to jakiś szczyl który chce wyłudzić zdjęcia.
3. Trzeba być otwartym i gotowym na Miłość z innego miasta nie koniecznie bliskiego. A więc być gotowym na tzw związek na odległość. Można przez jakiś czas spotykać się w różne weekendy.
4. Nie mieć założeń dot. długości włosów... koloru włosów...wagi...cm...ubioru. Miłość jest istotna a nie długości.. wysokości...
5. Mieć cierpliwość jeśli będzie się wystawianym...bo tak też się zdarza.
6. Nie zrażać idiotkami które popiszą i uciekają.
7. Jeśli długo będziesz szukać to koniecznie zmieniaj treść ogłoszeń i zmieniaj adresy e-mail bo jak się coś powtarza długo to można być narażonym na heiterów i psycholi którzy będą przeszkadzać .
Cierpliwość to klucz do Miłości:)
-
- początkująca foremka
i jeszcze ważne żeby nie pisać za długich ogłoszeń bo większość ma problem ze zrozumieniem co czyta
i im dłuższe ogłoszenie tym mniej jest rozumiane i trzeba tłumaczyć po 10 razy to samo. Ogłoszenie trzeba napisać konkretnie. Koniecznie napisać swój wiek, miejsce zamieszkania i kogo się szuka. W ogłoszeniu nie podawać nr tel bo jest dużo psycholi którzy będą chcieli wykorzystać nr tel...

Bardzo cenne wskazówki , wszystkie zapamiętam i zastosuje . Bardzo Ci dziękuję i życzę Tobie i Twojej partnerce żeby Wasza dojrzała , piękna , budująca miłość trwała już na zawsze.mademmoiselle pisze: ↑3 lut 2025, o 23:07i jeszcze ważne żeby nie pisać za długich ogłoszeń bo większość ma problem ze zrozumieniem co czytai im dłuższe ogłoszenie tym mniej jest rozumiane i trzeba tłumaczyć po 10 razy to samo. Ogłoszenie trzeba napisać konkretnie. Koniecznie napisać swój wiek, miejsce zamieszkania i kogo się szuka. W ogłoszeniu nie podawać nr tel bo jest dużo psycholi którzy będą chcieli wykorzystać nr tel...