dwuznaczne zachowanie przyjaciółki
dwuznaczne zachowanie przyjaciółki
hej, mam dylemat dot. zachowania mojej przyjaciółki, generalnie poznałyśmy się na studiach, a było tak że napisała do mnie na messengerze zanim się jescze poznałyśmy i już wtedy raz rzuciła komentarz “ładnemu we wszystkim ładnie…” ale ok. Gdy się już poznałyśmy na żywo to spytałam się jej czy wyglądam podobnie jak na zdjęciu a ona że na żywo ładniej. Później gdy szłyśmy po schodach do góry to rzuciła “idź przede mną to sobie na ciebie popatrzę”. Oprócz tego rzuciła tekst 10 października “jesteś dzisiejsza data? bo jesteś 10/10” a następnego dnia powtórzyła to ale przez messengera, ale z 11/10. Poza tym raz gdy jej napisałam że się chyba za ciepło ubrałam (gdy miałyśmy się spotkać), to napisała “to się rozbierzesz;)”. Oprócz tego raz zainicjowała sytuację gdzie zawołała wykładowcę do siebie (wiedziała że będzie się przeciskać między moim krzesłem a ścianą) i pwoedziala mi później ze zrobiła to specjalnie i dopytywała się czy było mi przyjemnie i komentowała że się zaczerwieniłam i dopytywała czy się speszyłam. Sama nie wiem co myśleć o tych zachowaniach. Czy to jakiś znak czy po prostu jej styl ?
Re: dwuznaczne zachowanie przyjaciółki
Musisz ją raczej wypytać wprost bo to albo mocno cringe'owy styl albo faktycznie coś jest na rzeczy.
Re: dwuznaczne zachowanie przyjaciółki
Skoro jest taka bezpośrednia to raczej możesz ją zapytać o to wprost.