Frida - Barbara Mulica

Frida Mujica Barbara
Frida Mujica Barbara
Ocena: ocena: 3.88 /głosów: 17

Zaloguj się, aby ocenić!

Beletryzowana biografia meksykańskiej artystki. Życie Fridy Kahlo widziane oczami jej młodszej siostry. Książką lekka, łatwa i przyjemna. Polecam raczej jako lekturę rozrywkową. Uwaga – są „sceny”:)

MUZA, Warszawa 2002
Kraska
Data publikacji w portalu: 2003-09-01
Podoba Ci się? Możesz to skomentować, ocenić lub umieścić link na swoich stronach:
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

squeeze2006-10-05 22:48
co to są "sceny"?!

olioli2007-02-14 21:16
sceny erotyczne - brawa dla domyślnych...

inez.wawa  agnieszka.inez@gmail.com 2008-11-06 09:25
ksiazka zaskakuje, rozsmiesza, smuci... polecam! :)

fella_842010-05-21 08:27
czyta się wieki .. za dużo tam wszystkiego .. ale warto :)

Karola882010-07-20 13:33
świetna książka, dużo się dzieje- polecam

basiamlca2013-01-29 11:26
Ostatnio na rynku wydawniczym pojawiły się ksążki, biografie(?) poświęconrę Fridzie Kahlo. Duży wpływ na wzrost zainteresowania miał film z rewelacyjną rolą pięknej Salmty Hayek. Postać Fridy Kahlo to bardzo wdzięczny temat do rozważań o sztuce, złożoności natury kobiecej i wielkiej potrzebie miłości bez której chcoćny największy talent niczego nie stworzy. Warto przeczytać książkę tak jak warto nigdy nie rezygnowaźć z miłości.


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

zoo

WYSZUKIWARKA


KSIĘGARNIA DLA LESBIJEK

Dzięki współpracy z kilkoma księgarniami oraz porównywarką cen Nokaut.pl mamy katalog kilkudziesięciu tysięcy książek i możemy pokazać ceny i miejsca gdzie możesz kupić książki najtaniej.

Nasza specjalność to oczywiście wybór literatury o tematyce LGBTQ i feminizmu.

Korzystaj, oceniaj, zaznaczaj książki, które chcesz przeczytać, komentuj. A już wkrótce zobaczysz zestawienia i porównania jakich nigdzie indziej nie znajdziesz.

NAPISZ DO NAS

Jeśli przeczytałaś książkę, która Cię poruszyła, podziel się wrażeniami. To nie musi byc profesjonalna recenzja. Takie możemy przeczytać w gazetach i na innych portalach. Może być nawet parę zdań, byle subiektywnie.

Zaprzaszam też do przesyłania wszelkich uwag, pomysłów, sugestii. Ty też możesz współtworzyć ten dział:)

Napisz do nas: info@kobiety-kobietom.com

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

zoo

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017