Annie on my mind - Nancy Garden

Annie on my mind Nancy Garden
Annie on my mind Nancy Garden
Ocena: ocena: 4.17 /głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić!

Liza nie przypuszczała, że miłość może być tak wspaniała... I tak skomplikowana.
Jest to powieść o życiu dwóch nastolatek, które odkrywają łączącą je miłość. Chodzą do dwu różnych szkół - Annie jest córką niewykształconych włoskich imigrantów i uczęszcza do publicznej szkoły, a Liza pochodzi z zamożnej rodziny, jej rodzice wykonują prestiżowe zawody.

Dzięki wspólnym zainteresowaniom (sztuka i średniowiecze) spotykają się w muzeum.
Początkowo są przyjaciółkami...

Nie będę streszczała całej powieści, bo sporo tam się dzieje ;-) Polecam ją wszystkim wierzącym w miłość i tym, które zawiodły się na niej... Powinna lekko podnieść na duchu. Powiem tylko tyle, że ma optymistyczne zakończenie.
Ula
Data publikacji w portalu: 2004-12-13
Copyright 1992 Reed Business Information, Inc.
Nietłumaczona na język polski.
Podoba Ci się? Możesz to skomentować, ocenić lub umieścić link na swoich stronach:
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

szczesliwa2004-12-15 16:32
ciesze sie bardzo ze powstaja ksiazki o takiej tematyce jaką jest milosc dwoch osob tej samej płci-ksiazke z pewnoscia przeczytam-szczegolnie teraz kiedy wiem ze ma ona optymistyczne zakonczenie.

isabel  izabel44@poczta.fm2004-12-16 11:29
szkoda tylko ze na tej stronie nie mozna zamowic tych ksiazek przez internet

babook2004-12-18 14:49
Książka nie została wydana w Polsce, zainteresowane wydaniem angielskim odsyłam na amazon.com :)

lol32010-08-14 18:44
Mam te ksiazke, jak ktos jest zaintersowany to moge podeslac w wersji elektronicznej.

Oonnaaa2010-10-05 18:10
nie czytałam..;/

domdom8  domiw@tlen.pl2015-07-14 18:40
Czy ktoś może posiada w wersji elektronicznej?

domdom8  domiw@tlen.pl2015-07-14 18:40
Czy ktoś może posiada w wersji elektronicznej?


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

zoo

WYSZUKIWARKA


KSIĘGARNIA DLA LESBIJEK

Dzięki współpracy z kilkoma księgarniami oraz porównywarką cen Nokaut.pl mamy katalog kilkudziesięciu tysięcy książek i możemy pokazać ceny i miejsca gdzie możesz kupić książki najtaniej.

Nasza specjalność to oczywiście wybór literatury o tematyce LGBTQ i feminizmu.

Korzystaj, oceniaj, zaznaczaj książki, które chcesz przeczytać, komentuj. A już wkrótce zobaczysz zestawienia i porównania jakich nigdzie indziej nie znajdziesz.

NAPISZ DO NAS

Jeśli przeczytałaś książkę, która Cię poruszyła, podziel się wrażeniami. To nie musi byc profesjonalna recenzja. Takie możemy przeczytać w gazetach i na innych portalach. Może być nawet parę zdań, byle subiektywnie.

Zaprzaszam też do przesyłania wszelkich uwag, pomysłów, sugestii. Ty też możesz współtworzyć ten dział:)

Napisz do nas: info@kobiety-kobietom.com

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

zoo

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017